X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ماشینیریوم زد جلو.=)) =))
امیر حسین کجایی رباتت برنده شد.:دی
با 2 عدد DLC Skin برای آواتارش رای ـش رو خریدم:-" :d
ولی تو چرا میری رای ملت رو میخری؟ :| زشته این کارا! :d

با 2 عدد DLC Skin برای آواتارش رای ـش رو خریدم:-" :d
ولی تو چرا میری رای ملت رو میخری؟ :| زشته این کارا! :d

اسکین آواتار؟=)) مال کدوم بازی هست حالا؟=))
رای هرکسی نیست آقاجان! رای مومنه.:دی ایشون تافل 105 دارن اصلا من غلط بکنم رای مومن رو بخرم.:دی

این کلیمن و ماشاناریوم حالا حالاها به نتیجه نمیرسه مساوی اعلام کنید و جمع کنید برای لیگ HnS

Skinـها :
:d
در کل همین خرید رای کار خیلی زشتیه :-" نکنید این کارا رو! :d :-" حالا اگر به ربات گوگولی رای میدید اشکال نداره البته :d
---
در مورد نظرسنجی پیش رو! حمایت خودم رو از کریتوس کبیر اعلام میکنم! >:) ( اون وسطا اگر کسی شک داره به کی رای بده و مطمئنه که کریتوس رای میاره،میتونه به گابریل هم رای بده:-" )

Skinـها :
:d
در کل همین خرید رای کار خیلی زشتیه :-" نکنید این کارا رو! :d :-" حالا اگر به ربات گوگولی رای میدید اشکال نداره البته :d
---
در مورد نظرسنجی پیش رو! حمایت خودم رو از کریتوس کبیر اعلام میکنم! >:) ( اون وسطا اگر کسی شک داره به کی رای بده و مطمئنه که کریتوس رای میاره،میتونه به گابریل هم رای بده:-" )

=)) میشه مام استفاده کنیم؟:دی
رای مومن مگه خریدن داره؟:دی بگم شاگرداش بیاند ببرنت؟=))
-----
قلب علی دانته روشکوندی.:دی

Ellie Vs Joel
احسان دیگه نظر سنجی ها اینجوری نیست خودشون آماده می زارن.

75-74
طرفداران
Machinarium بشتابید که رای فروشی شما را می خواند
;;)
با تخفیف ویژه

دیگه خیلی در حق پرنس کم لطفی کردین
اگر به قدمت باشه که پرنس از خیلی سال پیش که بازی دو بعدی بود و برای کامپیوتر حضور داشته زمانیکه مادر کریتوس پوشکشو عوض می کرده و دانته اصلا هنوز به دنیا نیومده بوده و گابریل هم که اصن خلق نشده بوده :دی اون زمان پرنس از ساختمانا بالا و پایین می رفت و با تباهی مبارزه می کرد :|

^^
ب قدمت نیسته ک ب قدرته :> ک کریتوس قدرتش بیشتره :دی
---------------------------------
اقا پرنس رو بذارین ی وقت دیگه :دی

چرا یه vs جدید نمیذارین؟بنظرتون sub ziro vs scorpionچطوره؟
sub%20zero%20scorpion%20mortal%20kombat%202011%20wallpaper.jpg

میگم اینهمه روش کار کردین این بود؟ HnS League؟ خوب همون اول میزاشتینش, این همه زحمت کشیدن نمیخواست که:دی

خیلی عالی میشد اگه دوستان یاد میگرفتن به زحمت دیگران احترام بزارن هرچند اگه ناچیز باشه که اصلا هم این کار ساده نیست
پیدا کردن عکس مناسب نحوی crop و select کار اسونی نیست
درضمن دیگه چه انتظاری دارین اینجا قبل از هر چیز یه تاپیکه و نمیشه که کاره خاصی انجام داد همین که انقدر عکس قشنگ گیرمون میاد و کلی دوره هم میگیم و میخندیم خودش خیلیه و باید از کسانی که اینا رو اماده میکنن تشکر کنیم نه این که با پست های نا امید کننده بیشتر ناراحتشون کنیم و از این که دارن زحمت میکشن پیشمون بشن
نه آخه 1 ماهی میشه دارن روش کار میکنن
biggrin1.gif
دیگه سلکت و کراپ کردن و پیدا کردن عکس مناسب یک ماه طول نمیشه
بله اطلاع دارم زمانه زیادیه
ولی یه سوال: فقط همکین قسمت رو خوندین؟:-/:d

آخرین ویرایش:
خیلی عالی میشد اگه دوستان یاد میگرفتن به زحمت دیگران احترام بزارن هرچند اگه ناچیز باشه که اصلا هم این کار ساده نیست
پیدا کردن عکس مناسب نحوی crop و select کار اسونی نیست
درضمن دیگه چه انتظاری دارین اینجا قبل از هر چیز یه تاپیکه و نمیشه که کاره خاصی انجام داد همین که انقدر عکس قشنگ گیرمون میاد و کلی دوره هم میگیم و میخندیم خودش خیلیه و باید از کسانی که اینا رو اماده میکنم تشکر کنیم نه این که با پست های نا امید کننده بیشتر ناراحتشون کنیم و از این که دارن زحمت میکشن پیشمون بشن
نه آخه 1 ماهی میشه دارن روش کار میکنن:دی دیگه سلکت و کراپ کردن و پیدا کردن عکس مناسب یک ماه طول نمیشه:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or