X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نظرسنجی جدید به زودی قرار میگیره، یه کوچولو خورده کاری داره که بچه ها دارن روش کار میکنند و به زودی همه چیز آماده میشه (یعنی 99.90% کار آماده است فقط مونده این 0.10% پایانی)
دیگه شخصیت ها هم که مشخص اند
biggrin1.gif
شما از الان تبلیغات، بحث و .... رو شروع کنید، نظرسنجی هم تغییر میکنه.
---
چه رقابتی شده این نظرسنجی فعلی :دی دوباره باهمدیگه مساوی شدن =))

آخرین ویرایش:
@ برادر علی دانته هیچ وقت گریه نمی کند
یعنی شما The 2 Thrones را بازی نکردید؟
bc3.gif

---------------------------------------------------------------------------------
چرا من احساس می کنم تو جبهه Prince تنها و درمونده ام؟؟
be7.gif

یکی بیاد به من امید بده
be9.gif

اين چه طوره ؟!!!
78267723492552851156.jpg
\m/>:d>:d\m/
-------------
يك چيز ديگه ميخواستم بگم اون هم اينكه حالا حتما بايد تك به تك بذاريم نميشه اين طوري باشه ؟!
06509705061303863699.jpg
:>

اون نظر سنجی بالا مال موقع آخرازمونه
ولی پایینیه
اوّل که Ganon یه شخصیت منفی خفن پرطرفداره چون اینجا زلدا باز نداریم کسی نمیشناستش
ددپول هم که قربونش برم ته فانه
بقیهشم.
همون لیست علی بهتره

bc3.gif

---------------------------------------------------------------------------------
be7.gif

یکی بیاد به من امید بده
be9.gif

من فن سر سخت پرنس هستم و تمامیه نسخه های بازی رو تموم کردم(نسخه دوم یعنی ww رو با هر دو پایان بازی تموم کردم :دی کی دیگه پایان دوم رو رفته؟ میدونم کسی نرفته :دی )
و بهترین نسخه بازی همون نسخه دوم هسته بنظر من :دی
امید از این بیشتر دیگه؟ :دی

من فن سر سخت پرنس هستم و تمامیه نسخه های بازی رو تموم کردم(نسخه دوم یعنی ww رو با هر دو پایان بازی تموم کردم :دی کی دیگه پایان دوم رو رفته؟ میدونم کسی نرفته :دی )
و بهترین نسخه بازی همون نسخه دوم هسته بنظر من :دی
امید از این بیشتر دیگه؟ :دی

فردا نری به کریتوس و دانته رای بدی!:-/ :| و گرنه دچار نفرین شن های زمان میشی:دی

bc3.gif

be7.gif

یکی بیاد به من امید بده
be9.gif

فکر نمی کنم اینجا کسی باشه که به اندازه ی من با پرنس از گذشته تا امروز بزرگ شده باشه :دی

ولی فعلا انتخاب خیلی سخت شده از یه طرف پرنس و دانته و گابریل هستن از یه طرف هم اون کریتوس ننه مرده :دی

باید دید که چه میشه کرد :دی

bc3.gif
متاسفانه نه :دی

ولی فعلا انتخاب خیلی سخت شده از یه طرف پرنس و دانته و گابریل هستن از یه طرف هم اون کریتوس ننه مرده :biggrin1:
پرنس ؟! :-/ نظرسنجی بین ایناست :
3jglimpppkp35p87x3l.jpg

پرنس چکارست این وسط ؟!
biggrin1.gif

متاسفانه نه :دی

پرنس ؟! :-/ نظرسنجی بین ایناست :
3jglimpppkp35p87x3l.jpg

پرنس چکارست این وسط ؟! :biggrin1:
:|
بابا ریو و اون دختر اضافه هستن الکی نذارید
جاش war و پرنس بذار;;)
ریو که یکی از قدیمی ترین و Iconic ترین شخصیت های سبک HnS ـه و باید حضور داشته باشه (مثل دانته و کریتوس)
ناریکو هم یکی از بهترین شخصیت های جدید این نسل توی سبک HnS
biggrin1.gif
علی جان (لول هم اسمیم، دوتا علی دانته توی یه تاپیک
biggrin1.gif
yahoo_24.gif
) حتی فکر حذف کردن این شخصیت رو هم نکن
ریو چون ندیدم کسی تو چند صفحه در موردش بحث کنه فک نکنم هم خیلی طرفدار داشته باشه (بخصوص بعد اون افتضاح اخرین شماره بازی:d)
در مورد ناریکو هم
یعنی میخوای بگی زورش از پرنس بیشتر ؟ بیگانه پرستید دیگه
154fs232528.gif

این دوتا رای نمی یارنl-)
در ضمن ضمن علی اسمتم بذار
Verjil Always Cry
25r30wi.gif

بیشتر به اواتارت میاد:p

آخرین ویرایش:
پس الان بچه ها دارن در مورد چی حرف می زنن ؟ :)) آقا شفاف سازی کنین من هی دم دم به ضایع نشم :| :دی
در مورد ضعف شخصیتی پرنس و احتمال کمش برای پیروز شدن در برابر بقیه شخصیت ها :-" (الان هوادارای پرنس نابودم میکنند :دی)
:|
بابا ریو و اون دختر اضافه هستن الکی نذارید
جاش war و پرنس بذار;;)
ریو که یکی از قدیمی ترین و Iconic ترین شخصیت های سبک HnS ـه و باید حضور داشته باشه (مثل دانته و کریتوس)
ناریکو هم یکی از بهترین شخصیت های جدید این نسل توی سبک HnS :دی علی جان (لول هم اسمیم، دوتا علی دانته توی یه تاپیک :دی =)) ) حتی فکر حذف کردن این شخصیت رو هم نکن :دی

آخرین ویرایش:
البته بایونتا هم میباست باشه ولی چون هنوز جراحات وارده از نظر سنجی های قبلی خوب نشده بود، از این نظر سنجی کنار کشید:d

در مورد ضعف شخصیتی پرنس و احتمال کمش برای پیروز شدن در برابر بقیه شخصیت ها :-" (الان هوادارای پرنس نابودم میکنند :دی)
ناریکو هم یکی از بهترین شخصیت های جدید این نسل توی سبک HnS :دی علی جان (لول هم اسمیم، دوتا علی دانته توی یه تاپیک :دی =)) ) حتی فکر حذف کردن این شخصیت رو هم نکن :دی
اولا درباره ی صعف شخصیتی پرنس آدرس بده میخوام برات یه بسته با یه تایمر بفرستم:d جدا وقتی داری میگی Iconic پرنس نباشه خیلی خیـــــــــلی عجیبه. وقتی خوده جفی گفته بود یکی از بازی های الهام بخش GoW سری PoP بودن. بعدش به نظرت کمتر از ریو یا ناریکو رای میاره. یه زمان (زمان های کلاسیک) شخصیت های واقعی سبک HnS فقط دو نفر بودن اونم Rio و Prince. حالا جفتشون با سیاست های عالی کمپانی هاشون به فضا رفتن.:(
بعدشم خیلی خیلی خیلی جای بایونتا خالیه. بزار به مرتضی بگم بین شخصیت های Iconic، بایونتا رو به حساب نمیاری، اونم برات یه بسته ی دیگه میفرسته. فقط شاید مال اون با کنترل از راه دور باشه:d
ولی حالا که دیگه جای تغییری نیست ولی پیش بینی من ریو و ناریکو که اصلا رای نمیارن (کمتر از 10% رای بیارن) رقابت اصلی بین گابریل و کریتوس و دانته هست که فکر میکنم گابریل هم دووم نیاره و یا دانته اول میشه ویا کریتوس. بستگی به جو و رای فروش هایی مثل امین رضا داره:d

چرا توی این نظرسنجی ها از شخصیت های قدیمی و یا شخصیت هایی که کمتر شناخته شده هستند استفاده نمی کنید و همش زوم کردین روی چندتا IP خاص.:d الان تقریبا نصف نظر سنجی های انجام شده مربوطه به دانته, کریتوس و ... :d با اینکه خودم عاشق این شخصیت ها هستم ولی اگه قرار باشه همش روی چند شخصیت خاص مانور بدین خسته کننده میشه.;;)

اولا درباره ی صعف شخصیتی پرنس آدرس بده میخوام برات یه بسته با یه تایمر بفرستم:d جدا وقتی داری میگی Iconic پرنس نباشه خیلی خیـــــــــلی عجیبه. وقتی خوده جفی گفته بود یکی از بازی های الهام بخش GoW سری PoP بودن. بعدش به نظرت کمتر از ریو یا ناریکو رای میاره. یه زمان (زمان های کلاسیک) شخصیت های واقعی سبک HnS فقط دو نفر بودن اونم Rio و Prince. حالا جفتشون با سیاست های عالی کمپانی هاشون به فضا رفتن.:(
بعدشم خیلی خیلی خیلی جای بایونتا خالیه. بزار به مرتضی بگم بین شخصیت های Iconic، بایونتا رو به حساب نمیاری، اونم برات یه بسته ی دیگه میفرسته. فقط شاید مال اون با کنترل از راه دور باشه:d
ولی حالا که دیگه جای تغییری نیست ولی پیش بینی من ریو و ناریکو که اصلا رای نمیارن (کمتر از 10% رای بیارن) رقابت اصلی بین گابریل و کریتوس و دانته هست که فکر میکنم گابریل هم دووم نیاره و یا دانته اول میشه ویا کریتوس. بستگی به جو و رای فروش هایی مثل امین رضا داره:d
اون شخصیت پردازی و اینا که مطمئنا یه شوخی با هوادارای پرنس بود :دی ولی خب دلیلی برای نبود پرنس توی این نظرسنجی هست که بعدا خودتون متوجه میشید.

در مورد بیونتا هم مرتضی خودش باهامون هم دسته :shrewd::d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or