بستگی داره کی حرفش رو به کرسی بنشونه علی صلح و صفا باشه (به صورت دیکتاتوریانه باید یک چیزی انتخاب بشه تا بعدا ملت نظرها و پیشنهاداتشون رو بدن :d
) که من موافقم شوما باشی که اصلاً ....

آخرین ویرایش:
بستگی داره کی حرفش رو به کرسی بنشونه علی صلح و صفا باشه (به صورت دیکتاتوریانه باید یک چیزی انتخاب بشه تا بعدا ملت نظرها و پیشنهاداتشون رو بدن :d
) که من موافقم 
اقا من باشم چی؟بستگی داره کی حرفش رو به کرسی بنشونه علی صلح و صفا باشه () که من موافقم
شوما باشی که اصلاً ....![]()
100٪ موافقی (ایولا اعتماد به نفس)

من فقط یه چیز بگم,الان چون اکثر بچه ها سرشون شلوغه و نمیرسن زیاد بیان یه نظرسنجی ساده بزارین!!!:d
آقا من یه پیشنهاد دارم ..
الان بایوشاک اینفینیت منتشر شده و اکثرا هم بازی کردن و جو تقریبا بایوشاکی هست ...
نظرسنجی بعدی رو بیاین از شخصیت های این سری بذاریم.
پیشنهاد خودم شدیدا رو این دوتا هست :
Big dady vs Songbird
واقعا هردوشون فوق العاده بودن ...
آقا من یه پیشنهاد دارم ..
الان بایوشاک اینفینیت منتشر شده و اکثرا هم بازی کردن و جو تقریبا بایوشاکی هست ...
Big dady vs Songbird
اوصولا شخصیت جانبی محبوبیت نداره نه اینکه کلا نداشته باشی ولی نظر سنجی براش جالب Songbird من اصلا برای نظر سنجی نمیپسندم ابهت بیگ ددی رو با این نمیشه مقیاسه کرد.آقا من یه پیشنهاد دارم ..
Big dady vs Songbird
اوصولا شخصیت جانبی محبوبیت نداره نه اینکه کلا نداشته باشی ولی نظر سنجی براش جالب Songbird من اصلا برای نظر سنجی نمیپسندم ابهت بیگ ددی رو با این نمیشه مقیاسه کرد.
...
خیلیها اعتقاد دارند Alyx Vance از سری Half-Life بهترین هوش منصوعی همراه بازی کن است در بازیهاست بعد از عرضه بایوشک بینهایت خیلیها میگند الیزابت بهترین بهتر نیست نظر سنجی بین این دو باشه 2 هوش مصنوعی برتر همراه در تاریخ بازیهای رایانهای؟
![]()