X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به صورت دیکتاتوریانه باید یک چیزی انتخاب بشه تا بعدا ملت نظرها و پیشنهاداتشون رو بدن :d
بستگی داره کی حرفش رو به کرسی بنشونه علی صلح و صفا باشه ( :-s ) که من موافقم :دی

شوما باشی که اصلاً .... /:)

آخرین ویرایش:
یه ایده ی توپ ! :دی 2 تن از شخصیت های وارسته و محبوب !!!!
Kaminoke Vs. Jason Lee =))

ولی الان اکثریت با هیچی موافق نیستن! :d به صورت دیکتاتوریانه باید یک چیزی انتخاب بشه تا بعدا ملت نظرها و پیشنهاداتشون رو بدن :d
این جمله رو قاب بگیرین بذارین اون بالاها:d نمیدونم جریان چیه ولی الان ایده ها پراکنده هستن و حتی خودمم نمیتونم چیزی بگم:d

آقا همون Artyom رو جلوی یکی بذارید:دی نزدیک انتشار بازی جدیدش هم هست:دیمثلا در مقابل corvo

علی باید به روش من (توی اون دوره ای که جانشینت بودم :دی ) مدیریت کنی اینجا مثلا بگی :

کریتوس در مقابل کراش :دی >:)

بعدش هم بگی هر کی موافقه لایک کنه هر کی مخالفه هم لایک کنه :))
----------------
بساطی داشتیم در نبودت اینجا اعتراضات راه انداخته بودن آتوسا دیکتاتوره :)) =))

---------------
حالا دور از شوخی به نظرم این که گفتم خوب بودا:دی نبید ؟

من فقط یه چیز بگم,الان چون اکثر بچه ها سرشون شلوغه و نمیرسن زیاد بیان یه نظرسنجی ساده بزارین!!!:d

آقا من یه پیشنهاد دارم ..
الان بایوشاک اینفینیت منتشر شده و اکثرا هم بازی کردن و جو تقریبا بایوشاکی هست ...
نظرسنجی بعدی رو بیاین از شخصیت های این سری بذاریم.
پیشنهاد خودم شدیدا رو این دوتا هست :
Big dady vs Songbird
واقعا هردوشون فوق العاده بودن ...

الان بایوشاک اینفینیت منتشر شده و اکثرا هم بازی کردن و جو تقریبا بایوشاکی هست ...
Big dady vs Songbird

این رو دیگه قرار ندید در تاپیک رو ببندید بره اصلا !!:d بهترین پیشنهاد تا به الان !!

Big Daddy Vs Songbird

عالیه !!

Big dady vs Songbird

Big Daddy vs Handyman می گفتین بهتر بود اینا که به جز محافظت از یک دختر کوچولو هیچی شبیه هم ندارن.

ویرایش: خاک تو سرم فکر کنم هدفتون همین بود.:d

Big dady vs Songbird
اوصولا شخصیت جانبی محبوبیت نداره نه اینکه کلا نداشته باشی ولی نظر سنجی براش جالب Songbird من اصلا برای نظر سنجی نمی‌پسندم ابهت بیگ ددی رو با این نمیشه مقیاسه کرد.
...
خیلی‌ها اعتقاد دارند Alyx Vance از سری Half-Life بهترین هوش منصوعی همراه بازی کن است در بازی‌هاست بعد از عرضه بایوشک بی‌نهایت خیلی‌ها میگند الیزابت بهترین بهتر نیست نظر سنجی بین این دو باشه 2 هوش مصنوعی برتر همراه در تاریخ بازی‌های رایانه‌ای؟
Alyx-v-Liz.jpg

مهدی خوشم میاد اون VS وسط رو از Street Fighter 4 کش رفتی:d
با پیشنهادت به شدت موافقت میشه

اوصولا شخصیت جانبی محبوبیت نداره نه اینکه کلا نداشته باشی ولی نظر سنجی براش جالب Songbird من اصلا برای نظر سنجی نمی‌پسندم ابهت بیگ ددی رو با این نمیشه مقیاسه کرد.
...
خیلی‌ها اعتقاد دارند Alyx Vance از سری Half-Life بهترین هوش منصوعی همراه بازی کن است در بازی‌هاست بعد از عرضه بایوشک بی‌نهایت خیلی‌ها میگند الیزابت بهترین بهتر نیست نظر سنجی بین این دو باشه 2 هوش مصنوعی برتر همراه در تاریخ بازی‌های رایانه‌ای؟
Alyx-v-Liz.jpg

البته اصلش اینه که الیزابت رو باید انداخت به جون الی >:)
ولی برای نظر سنجی فعلی هم همین چیز بدی نیست :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or