Red Dev!ls
کاربر سایت
Undead = Fancy name for Zombie
پس
Vergil Vs. Fancy Revolver Zombie
زامبی هم که در برابر ورجیل عددی نیس![]()
دیدیم CG ای که از DmC ساختن چقدر خفن بود !!!! کلاً جلوی فاینال در حد LOL بود
اصلاً در حد و اندازه هاش نیست (ـن)
![]()
پ.ن : یه تنه دارم هر 3 تاتون رو جواب میکنمبفرست نفر چهارمو
![]()
اونی که تیم مورد علاقه ـش عرضه ی ساخت CG درست درمون رو نداره و میندازه گردن پول تخریب چی ـه نه منباز گفت DmCمیگم میخوای تخریب کنی قبول نمی کنی
اینم از آخرین آرت ـی که امشب میذارمدیر وقته
:
![]()
خاک بر سرشقبل از اینکه زامبی اختراع بشه وینسنت در صحنه حاضر بود کجای کاری داداش ؟
این دو تا هیچ ربطی به هم ندارنوینسنت اسماً Undead هست ولی نه این Undead های چیپی که گیمر های امروزی مثل شما میشناسن
وینسنت از یه آزمایش مرگبار صرفاً به خاطر کسی که دوستش داشته به این روز افتاده ! نه مثل یه گله موجود چیپ با گاز گرفتن آندد بشه
@ وحید
اسیرتم![]()

خاک بر سرش
یا ابن اسپاردا!لطف کنید و کمی درس ابهت به این زامبی بی مقدار بیاموزید،باشد که دفعه بعد از این حرکات چیپ و مسخره و کلیشه ای نکند
پ.ن:البته اصل موضوع درش تفاوتی ایجاد نمیشه.وینسنت ولنتاین(اسم این مرتیکه رو قبل از نام مقدس ولنتاین میارم یه حالت تهوعی بهم دست میده) یک زامبی است،منتهی اسم (و ریختش) فرق میکند
پ.ن2:هنوز هیچی نشده داریم همدیگه رو سلاخی میکنیم،خدا نظرسنجیو بخیر بگذرونه
پ.ن3:مرتضی ما رو تنها نذار![]()
![]()
حالا اگه آتوسا این حرف رو میزد یه چیزی ولی تو دیگه چرا ؟بین دختر ها محبوبه چه دخلی به من و تو داره ؟!
![]()

طبیعیه:d امیدوارم به دخترا بر نخوره اما دخترا بیشتر قیافه میپسندننشان از جذاب بودن کرکتر داره گُلم :biggrin1:
پس هر چی موها بلند تر باشه، جذابیت اون فرد پیش دخترا بیشتره:biggrin1:
تشکر فراوان از کوروش عزیز بابت تغییر نظر سنجی
===============================
جمع کنید که همین اول شروع طوفانی بود:d ورجیل شاید تو بازی بازنده باشه اما اینجا برنده هست:d مرتضی هم رای نداده رفت:d خدا بیامرزتش:d
احسان اگر این بار هم ببازی (بعد از بستی قیفی:d) - که شکی نیست میبازی:d - به این معنیه که 1 بار دیگه هم قراره ببازی:d
اصلا باید جلوی این حرف دولا سه لا بشین:d:
I Couldn't Concentrate on preparations for the BASH
ورجیل حتی با وجود آماده نبودن، حریفشو شقه پاره (کلمه جدید:biggrin1میکنه:biggrin1:
طبیعیه:d امیدوارم به دخترا بر نخوره اما دخترا بیشتر قیافه میپسندنپس هر چی موها بلند تر باشه، جذابیت اون فرد پیش دخترا بیشتره:biggrin1:
![]()
مردک الان هیچ فاینال فنی (یا وینسنت فن) اینجاها پرسه نمیزنه![]()
من مو هام رو سر بازی های فاینال سفید کردم
:dامیر آکیبا که خائنه درجه 1 هست که با 7 بار هاراکیری هم نمیمیرهمردک الان هیچ فاینال فنی (یا وینسنت فن) اینجاها پرسه نمیزنهنه کیوان لاوین هست نه امیر آکیبا و نه خیلیای دیگه !
حتی کاربر داریم توی سایت با خود یوزر وینسنت
خلاصه خیلیم مطمئن نباش
الان خلوته
کافیه فقط از اینجا خبردار بشن
در یُبث بودن ورجیل که شکی نیست ، نمی خواد به مو پیوندش بدی![]()
این حرفو ما میباست بزنیم:biggrin1: حتی کاربر داریم با یوزر خالص ورجیل:biggrin1: خلاصه خیلیم مطمئن باش:biggrin1: الان خلوته و ما باز هم جلوییم:biggrin1: وای به حال اینکه خبردار بشن:biggrin1: