X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ورجیل ورجیله عزیزم حقیقت تلخه :دی اگر روزی کلود هم اینجوری شد می تونید همینا رو بگید :دی که البته اون روز هرگز فرا نمیرسه :دی
بابا وقتی توی شکم اون مرحوم بود بی خطر بود دیگه :دی
اون موقع بی خطر بود، نمیگه وقتی چندسال دیگه همسن موندوس میشد چه بلایی سر مردم میاورد ؟! :دی

در ضمن اگه الان بری یه دیکشنری باز کنی جلوی کلمه ابهت توی هم معنی ها ورجیل رو هم میبینی >:) حتی شکست خوردن و سقوطش هم با ابهت بود >:)

اون موقع بی خطر بود، نمیگه وقتی چندسال دیگه همسن موندوس میشد چه بلایی سر مردم میاورد ؟! :دی

در ضمن اگه الان بری یه دیکشنری باز کنی جلوی کلمه ابهت توی هم معنی ها ورجیل رو هم میبینی >:) حتی شکست خوردن و سقوطش هم با ابهت بود >:)

خب می تونست جوانمردانه تر این کار رو بکنه ! نه با اسلحه ی گرم ! نه از پشت سر ! نه به خاطر حیله ی حکمرانی به دنیا :دی یعنی از وقتی فهمید موندوس وارث داره و میشه با کشتن اون و بعد فرستادن دانته سراغ موندوس همه چیز رو راست و ریس کرد اصلاً پستی توی وجودش موج میزد :دی یعنی برای رسیدن به این هدف هر کاری حاضر بود بکنه :دی
الان دیکشنری رو وا کردم ولی چیزی ندیدم :دی اما توی زیر مجموعه های looser بهش برخوردم :دی

@ بایوگربه
شد یه بار نظرت درست باشه !؟!؟ :-w
نظر درست = نظر بنده :> :دی

با حقیقت روبرو شو مرتضی :دی ورجیل توی 1 اومد از دانته کتک خورد توی 2 پیداش نشد :دی توی 3 برگشت بازم از دانته کتک خورد بازم رفت و توی 4 خبری ازش نشد :دی دوباره توی DmC برگشت و بازم کتک خورد :دی با این روند توی شماره ی بعدی هم نمیاد تا بعد از اون دوباره با انرژی بیشتر برگرده و ادامه ی کتک رو نوش جان کنه :دی

35161665367018339995.jpg

:دی

کدوم حقیقت؟! :دی همه ی شخصیت های منفی از شخصیت های مثبت شکست می خورن! تو اسم یکی از شخصیت های مورد علاقه ـت رو بگو من میام همونطوری که تو داستان ورجیل رو تعریف کردی، داستانش رو تعریف می کنم طرف با خاک یکسان بشه :دی

aex2bt2icj5s3t43ab.jpg

ورجیل ورجیله عزیزم حقیقت تلخه :biggrin1:
اون ورجیل با حضرت ورجیل از DMC3 هیچ ارتباطی به جز شباهت اسم ندارن :دی کلا اصلا داستانشون با هم فرق میکنه! مادر حضرت ورجیل انسان بود، اما مادر ورجیل جدید فرشته. پدر حضرت ورجیل شوالیه تاریکی اسپاردا بود اما پدر ورجیل جدید فردی شکست خورده بود به نام اسپاردا.
سعی نکن دوتا ورجیل رو با هم یکی کنی که بیهوده ست :دی

احسان اونجا ورجیل قبل از تبدیل شدن به اون شخصیت همیشگی بود:biggrin1: اصلا میشه گفت یه احمق ترسو بود که خودشو باور نداشت ولی توی Vergil's Downfall تقریبا قضیه 180 درجه چرخید:biggrin1: با تمام ترس های دوران زندگیش روبرو شد و یه چیزی هست که میگه گر با ترست روبرو یشی دیگه از اون نمیترسی:biggrin1: و در نهایت شد همون ورجیل همیشگی:biggrin1:
البته من قبول ندارم که دانته میتونه ورجیل رو شکست بده:biggrin1: منظورم DMC3 هست:| قشنگ ضایع هست قدرت ورجیل به دانته میچربه ولی خب طبق قانون همیشگی آخر فیلم آدم بدا میمیرن:|:biggrin1:

ورجیل فقط به دانته آسان گرفت که بچه ناراحت نشه;))... منظورمDMC3 بید. وگرنه کار سه ثانیه بود با خاک یکسان کردن دانته!

کدوم حقیقت؟! :دی همه ی شخصیت های منفی از شخصیت های مثبت شکست می خورن! تو اسم یکی از شخصیت های مورد علاقه ـت رو بگو من میام همونطوری که تو داستان ورجیل رو تعریف کردی، داستانش رو تعریف می کنم طرف با خاک یکسان بشه :دی

aex2bt2icj5s3t43ab.jpg

اون ورجیل با حضرت ورجیل از DMC3 هیچ ارتباطی به جز شباهت اسم ندارن :دی کلا اصلا داستانشون با هم فرق میکنه! مادر حضرت ورجیل انسان بود، اما مادر ورجیل جدید فرشته. پدر حضرت ورجیل شوالیه تاریکی اسپاردا بود اما پدر ورجیل جدید فردی شکست خورده بود به نام اسپاردا.
سعی نکن دوتا ورجیل رو با هم یکی کنی که بیهوده ست :دی

هر چقدر هم شکست بخورن اینجوری نیستن که هر دفعه بیان له بشن ! :دی من باب مثال سفیروس :دی

97661845846372119305.jpg

ریبوت یعنی همین دیگه گلم >:)

@ علی صلح و صفا :
بالاخره هر چی بود و نبود شخصیتی بود به نام ورجیل :دی

هر چقدر هم شکست بخورن اینجوری نیستن که هر دفعه بیان له بشن ! :دی من باب مثال سفیروس :دی

97661845846372119305.jpg

ریبوت یعنی همین دیگه گلم >:)

@ علی صلح و صفا :
بالاخره هر چی بود و نبود شخصیتی بود به نام ورجیل :دی
کجا ورجیل له شد آخه؟! :| اون سکانس حماسی که می گفت:
No one can have this, Dante... it's mine, it belongs to a son of Sparda. Leave me and go, if you don't want to be trapped into the demon world... I'm staying. This place was our father's home.

رو یادت نمیاد؟! :دی ورجیل حتی بعد از شکست خوردن از دانته هم ابهتش رو از دست نداد :دی

rcwcey5d5grbi06cpv9.jpg

اصلا این منطق که ریبوت همینه و اینا قابل قبول نیست! گفتم، سعی نکن ورجیل رو تخریب کنی :دی ابهت بیشتر از این حرف هاست :دی

پ.ن: حالا نظرسنجی تصویب شده که ما داریم خودمون رو می کشیم؟! :دی

کجا ورجیل له شد آخه؟! :| اون سکانس حماسی که می گفت:
No one can have this, Dante... it's mine, it belongs to a son of Sparda. Leave me and go, if you don't want to be trapped into the demon world... I'm staying. This place was our father's home.

رو یادت نمیاد؟! :دی ورجیل حتی بعد از شکست خوردن از دانته هم ابهتش رو از دست نداد :دی

rcwcey5d5grbi06cpv9.jpg

اصلا این منطق که ریبوت همینه و اینا قابل قبول نیست! گفتم، سعی نکن ورجیل رو تخریب کنی :دی ابهت بیشتر از این حرف هاست :دی

پ.ن: حالا نظرسنجی تصویب شده که ما داریم خودمون رو می کشیم؟! :دی
ابهت بعد از شکست ؟ اون خرمگسه رو میگی که اسمش نلو آنجلو بود ؟ :دی به اون میگی ابهت ؟ :دی
شمشیر می کشی ؟ :دی نذار کار رو به Chaos و این حرفها بکشونم :دی

47291819744928473992.jpg

بسیار هم قابل قبوله ولی گویا ورجیل فنا نمی خوان قبول کنن :دی
پ.ن : ظاهراً که اکثریت موافقن :دی

ایول حال کردین چه پیشنهادی دادم :دی همه افتادن به جون هم :دی >:)

قربونت :دی ابهت وینسنت فن و غیر فن نمیشناسه :دی

خداییش راست میگی من که اصن ff رو اصن تا حالا باهاش اشنایی نداشتم محو ابهت این وینسنت شدم :praying:فقط یبار تو انیمیشن ff دیدمش که اونم برمیگرده به دوران طفولیت :دی
تا دیدمش عکسش اومد رو دسکتاپ :دی

ابهت بعد از شکست ؟ اون خرمگسه رو میگی که اسمش نلو آنجلو بود ؟ :دی به اون میگی ابهت ؟ :دی
شمشیر می کشی ؟ :دی نذار کار رو به Chaos و این حرفها بکشونم :دی

47291819744928473992.jpg

بسیار هم قابل قبوله ولی گویا ورجیل فنا نمی خوان قبول کنن :دی
پ.ن : ظاهراً که اکثریت موافقن :دی

احسان اصلا هیچ راهی نداره که بتونی ورجیل رو تخریب کنی! چون با سیستم تخریبت آشنا هستم (در نظر سنجی هایی که بانو حضور داشتن کاملا مشخص بودن :دی) اینو میگم :دی

نه نگرفتی موضوع رو، ورجیل وقتی یاماتو رو از غلاف بیرون آورد قضیه تموم شد رفت :دی یادت نرفته که تو DMC3 کلا 95 درصد مواقع یاماتو اصلا از غلافش بیرون نمی اومد؟! :دی

Chaos و اینا هم رو نکن که Devil Trigger رو می کنم :دی :

edln0j8u4e0bj08bqg5j.gif

اصلا قابل قبول نیست! سیستم تخریبت اینجا کار نمی کنه :دی

پ.ن: سوگوی :دی آقا خون به پا خواهد شد :دی

احسان اصلا هیچ راهی نداره که بتونی ورجیل رو تخریب کنی! چون با سیستم تخریبت آشنا هستم (در نظر سنجی هایی که بانو حضور داشتن کاملا مشخص بودن :دی) اینو میگم :دی

نه نگرفتی موضوع رو، ورجیل وقتی یاماتو رو از غلاف بیرون آورد قضیه تموم شد رفت :دی یادت نرفته که تو DMC3 کلا 95 درصد مواقع یاماتو اصلا از غلافش بیرون نمی اومد؟! :دی

Chaos و اینا هم رو نکن که Devil Trigger رو می کنم :دی :

edln0j8u4e0bj08bqg5j.gif

اصلا قابل قبول نیست! سیستم تخریبت اینجا کار نمی کنه :دی

پ.ن: سوگوی :دی آقا خون به پا خواهد شد :دی

آها دقیقاً به همینجا می خواستم برسم :دی اینکه دویل تریگر دانته و ورجیل بیشتر به جای اینکه ابهت داشته باشه مثل پیوند زدن ماهی و خر مگسه :دی
تنها واکنشی که میشه به دویل تریگر ورجیل نشون داد :

70294946215270137145.png

اقا حالا ما یچی پروندیم :دی من اصن این وینسنت رو نمیشناسم یکی یه بیوگرافی بده .

حتی توی شکست هم ورجیل ابهت خودش رو حفظ میکنه :x

70283489189800371882.gif

از اونجایی که GIF ـش زیاد جالب در نیومده، توصیه میشه ویدئو همین بخش رو با کیفیت خوب و حجم 2 مگ از اینجا دانلود کنید :
http://www.rodfile.com/3vclknwvcf7j

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or