X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مورتال کامبت از زاویه دید ساب زیرو! :دی

49839162394220560378.jpg

>:) :دی

یکم بیشتر اطلاعات بده ببینیم تو کدوم جبهه هستی :-" :دی

دیگه هر بنی بشری میدونه قبل از اینکه اسکورپیون یه اسکلت با روکش تخم مرغ باشه ، توسط سابی بابی قیمه قیمه شده :دی
bi han کبیر :دی

54291906758763176402.jpg

حتی بعد از مرگ هم با ابهت تر از اسکور و هر جوجه ی دیگه ـس :دی

08909698813881878088.png

اسکورپین هرچی باشه یه اسکلت جهنمیه که از دل اتش اومده بیرون
مثه اون ساب زیرو انسان نیست که هیچی از مبارزه نمیدونه
yahoo_21.gif
اون اسکلت بودنش هم از صدقه سر ساب داره که فرستادش اون دنیا :دی
اونوقت از کجای یه انسان یخ میاد بیرون ؟ :دی

آخرین ویرایش:
دیگه هر بنی بشری میدونه قبل از اینکه اسکورپیون یه اسکلت با روکش تخم مرغ باشه ، توسط سابی بابی قیمه قیمه شده :دی
bi han کبیر :دی

حتی بعد از مرگ هم با ابهت تر از اسکور و هر جوجه ی دیگه ـس :دی

اسکورپین هرچی باشه یه اسکلت جهنمیه که از دل اتش اومده بیرون
مثه اون ساب زیرو انسان نیست که هیچی از مبارزه نمیدونه:))

@ احسان

بحث ساب زیرو ـه الکی نوب رو نیار وسط که هواداراش رو جذب کنی :دی بی هان بعد از نوب سایبوت شدنش با ابهت شد >:) نوب هم تمام ابهتش رو مدیون اسکورپین ـه >:)

فعلاً این گیف رو در یابید :دی خیلی هم بدرد کسایی میخوره که فکر میکنن ساب چیزی از مبارزه نمیدونه >:)

فقط به خاطر آپلودر های گل و گلاب وطنی مجبور شدم سایز گیف ها رو بیارم پایین :(
برای خودم نصفه نیمه پخش میشه ! اگر برای شما هم نصفه پخش میشه همون مدیا فایرش رو بگیرید :(
@ علی :
ساب همیشه سابه :دی ما می تونیم هم ساب باشیم هم نوب سایبوت >:) شما با اسکلت آغشته به تخم مرغتون مشغول باشید :دی ساب از همون اولش با ابهت بود نیازی نداشت :دی تو اینو بهم بگو همونطور که سابی بابی یه بازی اختصاصی داره ، اسکورپیون داره یا نه ؟ :دی همین محبوبیت رو معلوم میکنه :دی
اقا یه سوال ساب زیرو و نوب چه نسبتی با هم دارن؟
yahoo_7.gif
نوب سایبوت ، ساب زیروی بزرگه که بعد از کشته شدن تبدیل میشه به نوب سایبوت :دی

آخرین ویرایش:
هیچکدوم فقط کریتوس:d
من زیاد نمیشناسمشون شانسی چشم بسته زدم ساب زیرو در اومد:d

من نمی‌دونم آخه این یخچال فریزر به چه درد مبارزه می‌خوره آخه:دی
این با همچین قدرت مسخره ای یه کار بیشتر نمی‌تونه بکنه:
z9g1j7vsseax5gaijg12.jpg

:دی
به عنوان این یخ ساز های تو در یخچال هم می‌شه ازش استفاده کرد:دی

من نمی‌دونم آخه این یخچال فریزر به چه درد مبارزه می‌خوره آخه:دی
این با همچین قدرت مسخره ای یه کار بیشتر نمی‌تونه بکنه:
z9g1j7vsseax5gaijg12.jpg

:دی
به عنوان این یخ ساز های تو در یخچال هم می‌شه ازش استفاده کرد:دی

این گیف که چیز دیگه ای میگه >:) نکته ی جالب ترش اینه که از کات سین های خود مورتال هم هست >:) ببینم اونی که اول میپره میاد جلو بعد عین این سیاهی لشکر ها با لگد شوت میشه یه گوشه کیه ؟ :دی

24955313889821787685.gif

احسان این صحنه رویایی رو که یادت میاد؟:d اگه یادت نمیاد مشکلی نیست چون من خوب یادم میاد و همین کافیه:d:
jdi7dbbmex3tdiacc6h.jpg
به نظرت به طرف کی پرت شده؟:d آره درست حدس زدی، به بستی قیفی:d

من تو MK طرفدار این 2 نیست و فقط 3 نفرو قبول دارم جکس شینوک و شاوکان. ولی تو Mk 4 اگر بازی کرده باشید یکه صحنه است ساب زیرو با اسکورپیان رودرو میشن یادم نمیاد کدومشون روی زمین افتاده اون یکی بالای سرش ولی کوان چی هم اونجاست دخالت می‌کنه اسکورپیان برای این که ساب زیرو رو نجات بده کوان چی رو با خودش از طریق پرتال به اعماق جهنم می‌بره و زندانی می‌کنه. این گذشت برادریه

من تو MK طرفدار این 2 نیست و فقط 3 نفرو قبول دارم جکس شینوک و شاوکان. ولی تو Mk 4 اگر بازی کرده باشید یکه صحنه است ساب زیرو با اسکورپیان رودرو میشن یادم نمیاد کدومشون روی زمین افتاده اون یکی بالای سرش ولی کوان چی هم اونجاست دخالت می‌کنه اسکورپیان برای این که ساب زیرو رو نجات بده کوان چی رو با خودش از طریق پرتال به اعماق جهنم می‌بره و زندانی می‌کنه. این گذشت برادریه

اين اندينگ اسكورپيون بود كه سابزيرو رو زمين افتاده بود. توي اندينگ سابزيرو اسكورپيون رو زمين هست و سابزيرو بالاي سرش هست كه كوانچي از پشت مياد ساب رو ميزنه اما قبل از اينكه كار ساب رو تمام كنه اسكورپيون بلند ميشه و كوانچي رو كتلت ميكنه:d(كساي كه اين اندينگ يادشون باشه حتماً قدرت اسكورپيون رو قبول دارن)

احسان این صحنه رویایی رو که یادت میاد؟:d اگه یادت نمیاد مشکلی نیست چون من خوب یادم میاد و همین کافیه:d:
jdi7dbbmex3tdiacc6h.jpg
به نظرت به طرف کی پرت شده؟:d آره درست حدس زدی، به بستی قیفی:d

این همون نبردی نیست که آخرش ساب زیرو همه چیز اسکورپیون رو میگیره!؟ >:) >:d

@ احسان

بی هان بعد از نوب سایبوت شدن کلا رفتارش تغییر میکنه پس الکی به اون بستنی قیفی ایی که قبلا بود ربطش نده :دی ابهت رو نگاه کن :
24026.jpg
scorpion_148613-1600x1200.jpg
>:):d

این همون نبردی نیست که آخرش ساب زیرو همه چیز اسکورپیون رو میگیره!؟ >:) >:d
نه این اون نبردیه که آخرش کوان چی همه چیز اسکورپین رو میگیره>:) >:d< اون اسکیمو که اصلا مال این حرفا نیست:d یاد کارتون نانوک افتادم:))
=================
جون من ابهت رو نیگا! این همون اسکورپین 2 شاخه هست (
yahoo_4.gif
) که کولر گازی رو کتلت میکنه
yahoo_4.gif
اصلا کاسه بردارین و همینجور قطره قطره ابهت جمع کنین
yahoo_4.gif
:
89517484846474455923.png

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or