X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آخه ساب زیرو که انقدر محبوبه که یه بازی اختصاصی توی سری مورتال کامبت داره در شأن ـشه بیاد با این زرده ی تخم مرغ مقایسه بشه ؟ :دی

گیف ها رو صفا کنید :دی

28410022819738662587.gif

81270130265909724288.gif

دو عدد گیف با حجم بالای 2 مگ دارم ، از اون گیف های آبرو بر (:دی) یه آپلودر میخوام آپشون کنم :دی یکی آدرس رو برام پ.خ کنه اگر میشناسه :دی

احسان دستت درد نکنه! >:) من عاشق X-Ray ساب زیرو هستم! با این ضربه ی سرش خیلی حال میکنم:x خداوند در دنیا و آخرت به کسی که این فن رو طراحی کرده اجری فراوان بدهد! :d

بحث X-Ray شد:

58687565259162833567.gif

:دی

اینم برای یاد آوری ابهت ;;) :دی
68469502084882960130.jpg

:دی

1-این اسکورپی از پشت خنجر میزنه ولی ساب زیرو با شهامت رو در رو می جنگه.>:)
2- مگه به بازو هست.....اگه به زور باشه او ضربه ی سر ساب زیرو اسکورپی رو ترکوند.....چه برسه به بازوش;):d

1-این اسکورپی از پشت خنجر میزنه ولی ساب زیرو با شهامت رو در رو می جنگه.>:)
2- مگه به بازو هست.....اگه به زور باشه او ضربه ی سر ساب زیرو اسکورپی رو ترکوند.....چه برسه به بازوش;):d

1- دشمن باید به اندازه کافی سریع باشه تا بتونه اسکورپی رو ببینه، ضعف ساب زیرو رو به حساب از پشت خنجر زدن اسکورپی نذارین >:)
2- اصلا بحث بازو نیست، اسکورپین Chibi ـش هم با ابهته! :دی :
56615466124190743992.jpg
>:) :دی

@امیرحسین
این عکسی که گذاشتی که Fakeـه محضه! :d این حرکت رو فقط ساب زیروی کبیر میره>:)
----

>:)

1- دشمن باید به اندازه کافی سریع باشه تا بتونه اسکورپی رو ببینه، ضعف ساب زیرو رو به حساب از پشت خنجر زدن اسکورپی نذارین >:)

ساب زیرو هم سریع حرکت می کنه ولی باز هم ضربه سرش رو از روبه رو می زنه>:)

راستی اسکورپی علاوه بر قدرت های ماورایش با زنجیر هم حمله می کنه....ولی ساب زیرو با دست خالی می جنگه.
وای واقعا ساب زیرو انتهای شهامته:d

ساب زیرو هم سریع حرکت می کنه ولی باز هم ضربه سرش رو از روبه رو می زنه>:)

راستی اسکورپی علاوه بر قدرت های ماورایش با زنجیر هم حمله می کنه....ولی ساب زیرو با دست خالی می جنگه.
وای واقعا ساب زیرو انتهای شهامته:d
شوخی کردی دیگه نه شهاب جون؟:d
عمه من که از تو دستاش یخ نمیاد بیرون:d ماشالا تو بدنش کارخونه یخ سازی داره:d علاوه بر زدن یخ در تمام جهات، کلون یخی هم از خودش میسازه:d شمشیرش هم یخیه:d من الان حیرونم این دست خالی که بهش اشاره کردی دقیقا در کدوم نقطه واقع شده:d

پ.ن: تشکر از گیتار الکتریک (مرتضی:d) بابت ایفای نقش کیان:d

هنوز 20 تا رای مونده ولی بعید میدونم یهو همه 20 نفر بیان به آدم برفی رای بدن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or