X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
امپراطور ویزاری@:d
متاسفانه فقط شخصیت ها رو جلوی هم میندازیم:(

این نظر سنجی میتونه کولاک به پا کنه:d تبلیغاتی در راه است بس شدید و طوفانی:d

نه ساب رو با نوب باهم تو یه گروه نذارین!!
از یه طرف کاراکتر اصلی من تو بازی آخر ساب زیرو هست,از اون طرف تنها کسی که حریفم میشد دوستم با نوب بود!!b-(
بنابراین کینه ی عمیقی ار نوب به دل گرفتم!!!>:p:d
ساب زیرو با اسکورپیون با هم باشن,تو پایان ساب زیرو هم میدیدیم که با هم آشتی کردن!!:d
اون یکی گروه هم کیتانا با جید باشن که دیگه واقعا ندونیم به کی رای بدیم!!!:d

نه ساب رو با نوب باهم تو یه گروه نذارین!!
ساب زیرو با اسکورپیون با هم باشن,تو پایان ساب زیرو هم میدیدیم که با هم آشتی کردن!!:d

دیگه چی ؟ لول
اسکورپیون همینجوری به طور معمول تابلوئه میبره بعد ازه سابزیرو رو هم بزاری تو گروهش ؟ کیدینگ ؟

دیگه چی ؟ لول
اسکورپیون همینجوری به طور معمول تابلوئه میبره بعد ازه سابزیر رو هم بزاری تو گروهش ؟ کیدینگ ؟

قبلا هم خیلی پیش بینی تو نظرسنجی های این تاپیک بوده که غلط از آب دراومده مثل همین دوره گارا با ساسکه که همه میگفتن گارا بردش قطعیه!!

قبلا هم خیلی پیش بینی تو نظرسنجی های این تاپیک بوده که غلط از آب دراومده مثل همین دوره گارا با ساسکه که همه میگفتن گارا بردش قطعیه!!
این فرق داره باو :|
همین الان فن های اسکورپیون و سابزیرو رو بشمر . به طور فاحشی زیاد ان ! برن تو یه گروه گروه مقابل کیو میخواین بیارین که رای بیاره ؟ غیر از نوب ؟
کلا یکمی نا جوانمردانه میشه !

یک نکته در مورد کاراکترهای MK بگم! :d
بیوگرافی همشون موجود میباشد!
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | PS3 | Mortal Kombat | هفتاد قهرمان ، شش میدان نبرد ، بی شمار مبارزه

+ قبلا یک نظرسنجی تک به تک داشتیم، که فینالش ساب زیرو و اسکورپیون بود! و ساب زیرو برد>:) (البته انقدر نزدیک بود که ممکنه ایندفعه ببازه:-" ) برای همین کلا فکر اینکه اینا توی یک گروه باشن رو از سرتون بیرون کنید:-" و تکی هم نزارید که تکراری میشه! :d (حتی اگر میخواید کاراکترهای تکن هم بیارید! توی هر گروه یکی از MK باشه و یکی از تکن! :d :-" )

و یک چیز دیگه! ساب زیرو به هیچ عنوان شخصیت منفی نیست:d دیگه نبینم بگید ساب زیرو منفیه ها :| خیلی هم مثبته! برعکس اونی که منفیه اسکورپیونه! :d :-" (گرچه من کاراکترهای اول و دومم همین 2تا میباشند :x )

آره کوانچی در هیبت ساب زیرو میاد قبیله شیرای ریو رو کتلت میکنه ولی در کل هانزو هاساشی (اسکورپین) و بای هان (ساب زیرو) کلا با هم دعوا دارن.
در مقابل ساب زیرویی که بد بود. فکر کنم برادر کوچکی میشد نه؟ برادر بزرگه آدم خوبی بود

نه در بردار بزرگه كه دشمن اسكورپيون بود خورده شيشه داشت كه همون در نهايت باعث تبديل شدنش به نوب شد. برادر كوچيكه مثبت موند.

باو حداقل یکیشون دختر باشه:-":d
مثلا اسکورپیون و میلینا vs ساب زیرو و نوب سایبوت؟؟؟:d:d:d
پ.ن:حداقل دارین پارتنر انتخاب میکنین یه کار کنین انتخاب کردن سخت بشه...الان همه گزینه هایی که گفتین به علاوه پیشنهاد خودم برنده توشون معلوم بود:d(چرا اینجوری نگاه میکنین خو؟طرف اسکورپیون دیگه...گفتن نداره:-")
پ.ن2:میخواین اصلا ساب زیرو(آقای مثبت:d) رو حذف کنیم یه شخصیت منفی دیگه بزاریم جاش همه شون منفی شن...کلاسش بالاتره:-":d

اوجوری باید اسکورپین آن مرد خانواده دوست رو حذف کنیم
yahoo_15.gif
biggrin1.gif
=))خوب بود..خندیدیم...حالا جدی بگو...جدا از شوخی:d:-"

پ.ن3:دوستان اینجوری پیش بره از همین اول تاپیک میره هوا:-":d

آخرین ویرایش:
Scorpion & Kitana VS Sub Zero & Noob Saibot :دی

کیتانا و اسکورپین هیچ سنخیتی با هم ندارن، ولی خب کیتانا شخصیت خفنیه :دی

Scorpion & Kitana VS Sub Zero & Noob Saibot :دی

کیتانا و اسکورپین هیچ سنخیتی با هم ندارن، ولی خب کیتانا شخصیت خفنیه :دی
من که میدونم هدف از گذاشتن کیتانا،استفاده تبلیغاتی ازش میباشد :-" :-" :-"

من که میدونم هدف از گذاشتن کیتانا،استفاده تبلیغاتی ازش میباشد :-" :-" :-"

والا هدف اینه که بعد از ارسال دو تا از عکس های کیتانا، کلا در تاپیک رو تخته کنن. :دی
اما اصلا قصد استفاده تبلیغاتی رو نداشتیم :-" اولا که اصلا شما بذار کل مورتال کامبت vs اسکورپین. اسکورپین سوسکشون میکنه، اصلا نیازی به تبلیغات نداره! بعد شما چی فکر کردی در مورد ما؟! /:) :دی بگم Erza بیاد با شمشیرش نصفت کنه؟ :دی بگم بانو بیاد یه Wicked Weave بزنه منهدم بشی؟ :دی یا همین کیتانا، بگم بیاد با بادبزن هاش به قسمت های مساوی تقسیمت کنه؟ :دی Girl Power, Be Afraid! :> :دی

والا هدف اینه که بعد از ارسال دو تا از عکس های کیتانا، کلا در تاپیک رو تخته کنن. :دی
اما اصلا قصد استفاده تبلیغاتی رو نداشتیم :-" اولا که اصلا شما بذار کل مورتال کامبت vs اسکورپین. اسکورپین سوسکشون میکنه، اصلا نیازی به تبلیغات نداره! بعد شما چی فکر کردی در مورد ما؟! /:) :دی بگم Erza بیاد با شمشیرش نصفت کنه؟ :دی بگم بانو بیاد یه Wicked Weave بزنه منهدم بشی؟ :دی یا همین کیتانا، بگم بیاد با بادبزن هاش به قسمت های مساوی تقسیمت کنه؟ :دی Girl Power, Be Afraid! :> :دی
حالا تخته بشه مشکلی نداریم:-" میتونیم به عنوان یکی از نکات منفیه شخصیت ساسکه هم استفاده کنیم قفل شدن تاپیک رو :-"
اهم اهم اهم... :-" میبینیم کی سوسک شده:-" :d
http://forum.bazicenter.com/thread39382/
قهرمانان دنیای Mortal Kombat از دیدگاه کاربران بازیسنتر

Sub-Zero با 39 رای

Scorpion با 36 رای

Noob Saibot با 14 رای
البته همینطور که گفتم،نمیشه مطمئن بود دوباره چنین چیزی میشه:-" ولی به طور کلی اینکه دفعه ی قبلی ترکیده >:)

بعد شما چی فکر کردی در مورد ما؟! /:) :biggrin1:
چیز خاصی فکر ننمودم >:)>:)>:) ولی ما رو از این دخترها نترسون:-" :d عددی نیستن اینا:-"

اهم اهم اهم... :-" میبینیم کی سوسک شده:-" :d
http://forum.bazicenter.com/thread39382/

البته همینطور که گفتم،نمیشه مطمئن بود دوباره چنین چیزی میشه:-" ولی به طور کلی اینکه دفعه ی قبلی ترکیده >:)

حالا مثلا با سه تا رای معلوم الحال (:دی) بردین چی ثابت میشه؟ آقا نظر سنجی رو آتیش کنین (:دی) من یه فیتالیتی روی طرفدارای ساب زیرو بزنم (از اونایی که تبدیل به عقرب میشه و اینا! >:) :دی)

چیز خاصی فکر ننمودم >:)>:)>:) ولی ما رو از این دخترها نترسون:-" :d عددی نیستن اینا:-"

ifog4lmk20eraagsbe.gif

2te0mrefd4025qm2xpv.gif

نذار گیف های سر بریدن فرشته ها رو آپ کنم :دی از اینایی که خون میپاچه رو در و دیوار :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or