X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خدایی اُبهت از سر و روی وار همینجوری داره میباره!:d من میبینمش یاد آرتاس میافتم!:d...
یه نگاه به آرتای زیر بندازید ...
0ptu9r050zxnx61yxe4w.jpg

jn9c0bd2nr4c5jpua7k5.jpg

h36zbmtwzww53et26sl.jpg

gvubgc3x7n1pmrstyhw.jpg

n3tdhk4kidyvhyvpmvfr.jpg

البته Death هم شخصیت باحالی بود ولی War به نظرم یچیز دیگه بود!:x ...
آروم ، خونسرد ، جدی ، کم حرف ... بیشتر مرد عمله تا اینکه بخواد با پرحرفیاش مخمونو بخوره!.. دشمنانش رو به بی رحمانه ترین شکل ممکن نابود میکرد . تک تک دیالوگاش یه حس خفن بودن به آدم القا میکرد! عاشق سکانسای جر و بحث بین وار و سامائل بودم!....
دو عدد گیف فوق خفن از وار ....
frf4bwtwdj63h4z0qtim.gif
552851z8cww32vf87s7d.gif

می گم اگه وار با کریتوس می جنگید بد نمی شدا

---------- نوشته در 04:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

جنگ همچنان با اسبش قرمز خود می تازد

يه بار نشد من و كيان هم عقيده باشيم:d

بازم طبق روال هميشگي جناح ما عقب افتاد:d من از هردوتا شخصيت خوشم مياد و واقعا هركدوم ابهت و جذابيت خاص خودشون رو دارن اما واقعا نمي تونم از DeaTH بگذرم چون واقعا از لحاظ طراحي، صدا، ابهت، استايل و ... عاليه.

تصميم گيري بين اين دو برادر سخته اما من كه به DeaTH راي دادم اميدوارم شما هم دستتون رو ببريد رو گزينه ي مناسب و درست راي بديد:-"

darksiders_2_wallpaper_in_hd-1024x576.jpg

41897-194-compilado-06092012.jpg

darksiders-vs-darksiders-ii1.jpg

کلاً من هم وار رو بشتر دوست دارم و هم با نسخه ی اول بیشتر از نسخه ی دوم حال کردم ...

قطعا من از نسخه دوم رو خیلی بیشتر خوشم اومد ( اما نسخه اول رو هم خیلی دوست داشتم و دارم ).
ولی طراحی و صداگذاری و شخصیت پردازی War رو خیلی بیشتر دوست دارم .
البته اینم باید بگم که طراحی Death ـهم با توجه به اسمش خیلی خوب صورت گرفته ولی War ر بیشتر ترجیح میدم .

اما Claptrap حقش ضایع شد :|:دی::دی

من همچنان قانع نشدما! :d دو طرف سعی کنید رای من رو بخرید! >:)
ولی ابهت War ؟ دقیقا کدامین ابهت؟ :-" اگر یک صدم ابهت موجود توی آرت ها رو داشت که الان صد در صد بهش رای میدادم :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or