RattleSnake
کاربر سایت
Legendary Pictures is working on a live-action Warcraft film, and it would be fair to guess that Pixar and Blizzard could be talking about an animated version, or even a movie having to do with StarCraft. On the other hand, Blizzard's in-house cinematics team is more than capable of handling a movie based on the trailers they have put out.آقا مهدی در این مورد مطمئنی؟؟؟... خیلی بعید میدونم همچین چیزی باشه ها!
چون خودم از همون اول پیگیر CGهای بلیزارد و کارای پیکسار بودم دارم اینو میگم ، اگه منبع معتبری دارید حتما خبرم کنید
CGهای بلیزارد برعکس استودیوهای مستقلی مثل Blur که کارش ساخت CGIهای استودیوی Bioware بوده یا تیم انیمیشن سازی اسکوئر انیکس ، یه تیم توسعه دهنده داخلی به حساب میاد که کارش مختص گرافیک رایانه ای خود شرکت Blizzardـه .... گفته شده تعداد افرادی که فقط مختص ساخت این تریلرهای باکیفیت تو بلیزارد مشغول به کارن به تنهایی از تعداد کل کارمندای خیلی از شرکتای بازیسازی دیگه بیشتره!، بطوریکه مثلا تعداد کسایی که CGIهای Starcraft II رو میساختن بیشتر از 100 نفر براورد شدن!!!:-o که هر کدوم از این افراد از متبحر ترین و کاردرست ترین رشته خودشون تو این صنعت به حساب میان!
خلاصه که بین همه شرکتا CGهای بلیزارد رو از همه بیشتر قبول دارم! >:d< ... .
پ.ن : یادمه یه بحث قدیمی هم بین من و کیوان(Lavigne) بود که من میگفتم فقط تریلرای دیابلو 3 !اونم میگفت فقط تریلرای FF XIII !
..... خلاصه که بحث تخصصی شد و بالا گرفت آخر هم به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!:d
http://www.escapistmagazine.com/new...d-Considers-Creating-Its-Own-Pixar-University
البته این ها شاید برای شما قابل استناد نباشه ولی باید بگردم اون اصلی هاشو پیدا کنم

... خیلی بعید میدونم همچین چیزی باشه ها!

، بطوریکه مثلا تعداد کسایی که CGIهای Starcraft II رو میساختن بیشتر از 100 نفر براورد شدن!!!:-o که هر کدوم از این افراد از متبحر ترین و کاردرست ترین رشته خودشون تو این صنعت به حساب میان!
اونم میگفت فقط تریلرای FF XIII !
..... خلاصه که بحث تخصصی شد و بالا گرفت آخر هم به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!:d
داستان آرتاس بالای 50 خط شده بعد کلاً آرتاس و ایلیدن 50 تا رای رو هم دیگه نیاوردن>:d