X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دلم خواست برای 50ـمین بار برم Warcraft 3 و Frozen Throne رو تموم کنم :d

هر دو کلیپ رو دیدم ، از هیچکدومشون خوشم نیومد :دی ولی آرتاس جالبتر به نظر میاد پس رایم رو برای آرتاس میندازم به صندوق :دی

هر دو کلیپ رو دیدم ، از هیچکدومشون خوشم نیومد :دی ولی آرتاس جالبتر به نظر میاد پس رایم رو برای آرتاس میندازم به صندوق :دی

خسته نباشی واقعا,کلا مارو با این همه هایپی که کردیم با خاک کف کوچه یکی کردی!!=)):d

علی تو از تاپیک اخراجی:-q تا تموم شدن نظر سنجی حق نداری بیای تو تاپیک:!!

ایلیدن هم رو خودش رو به شیطان فروخت و از زندان الف ها فرار کرد گرچه همیشه نام خیانت کار رو با خودش یدک کشید. خوب اگه گفتید اون جنگ بین آرتاس و ایلیدن چند نفر حضور داشتند؟

منم به Illidan رای دادم. :دی مظلوم واقع شد بیچاره:( خفن تر هم هست تازه :دی کاراکتر های خفن تر همیشه مظلوم واقع میشن تو این تاپیک :( :-" :دی

ایلیدن هم رو خودش رو به شیطان فروخت و از زندان الف ها فرار کرد گرچه همیشه نام خیانت کار رو با خودش یدک کشید. خوب اگه گفتید اون جنگ بین آرتاس و ایلیدن چند نفر حضور داشتند؟

منظورت چیه چند نفر حضور داشتن؟؟
اگه کاراکترهای اصلی که اونجا بودن رو میگی,یکی شاهزاده kael'thas بود یکی Lady Vashj و یکی هم Anub'arak!!! :d
کلا یه کاراکتر مثل آدم تو این بازیهای بلیزاد پیدا نمیشه!!:d
همه رگه های منفی زیادی دارن,به شخصه به نظرم مظلوم ترین کاراکتر کل بازی این kael'thas بود!!:((خیلی دوسش داشتم کاش به سمت ایلیدان نمیرفت!!!
تو مرحله آخر Frozen Throne اگه آرتاس رو با kael'thas روبرو میکردن,آرتاس بهش میگفت نکنه هنوزم از اینکه جینا رو ازت دزدیدم ناراحتی,اونم به آرتاس میگفت تو همه چیزم رو از من دزدیدی,انتقام تنها چیزیه که منو آروم میکنه!!

آخرین ویرایش:
يعني خدايي داستان و كات سين و شخصيت منفي و مثبت و رگه ي منفي و موزيك و Mediafire و ... همه تو حلقم:-o:d

---

اول از همه يه خسته نباشيد حسابي به علي سيف عزيز ميگم كه با كات سينايي كه برامون آپ كرد حسابي حال داد البته برخلاف نظر مجتبي و هم عقيده با علي دانته عزيز با دوتا تريلر آخر زياد حال نكردم ولي تريلر مربوط به Lich King با اينكه قبل تر ديده بودمش ولي بازم برام لذت بخش بود و منو ميخكوب كرد.

در كل ايليدان شخصيت خيلي جالبي ميزنه و عنصر تاريكي توش خيلي زياده كه منو جذب ميكنه از طرفي آرتاس هم با وجود تمام عظمتش بابت اون خيانتي كه كرد زياد مورد پسندم واقع نشد بهتره بگم عاشق Lich King شدم و از آرتاس متنفر.

به هرحال من هنوز راي ندادم و همون طور كه مهدي گفت الان تو اين نظرسنجي مدنظر ما آرتاس هستش يا Lich King؟ چون اين دوتا درسته هردو يك نفر هستن و يگانگي پيدا ميكنن اما اخلاقيات و اهدافي دارن كه كاملا با هم در تضاده.

بازم منتظر بيوگرافي هاي بيشتر و نظرات بچه ها هستم تا شخصيت محبوبم رو انتخاب كنم;)

همچنين از همه دوستان عزيزم بابت بيوگرافي ها و مطالب زيبا و به ويژه از علي بابت تريلرهاي زيباش تشكر ميكنم @};-:d

منظورت چیه چند نفر حضور داشتن؟؟
اگه کاراکترهای اصلی که اونجا بودن رو میگی,یکی شاهزاده kael'thas بود یکی Lady Vashj و یکی هم Anub'arak!!! :d
کلا یه کاراکتر مثل آدم تو این بازیهای بلیزاد پیدا نمیشه!!:d
همه رگه های منفی زیادی دارن,به شخصه به نظرم مظلوم ترین کاراکتر کل بازی این kael'thas بود!!:((خیلی دوسش داشتم کاش به سمت ایلیدان نمیرفت!!!
تو مرحله آخر Frozen Throne اگه آرتاس رو با kael'thas روبرو میکردن,آرتاس بهش میگفت نکنه هنوزم از اینکه جینا رو ازت دزدیدم ناراحتی,اونم به آرتاس میگفت تو همه چیزم رو از من دزدیدی,انتقام تنها چیزیه که منو آروم میکنه!!
4 تا بودند تو یکی رو نگفتی؟
Anub'arak معروف به Nerubian Assassin قهرمان بزرگ نژاد Nerubians در دومین جنگ Spider شکست می خوره ولی Lich King Ner'zhul بهش پیشنهادی میده در برابر قدرتی شیطانی و وحشتانک به Lich King Ner'zhul تا ابد وفادار بمونه و اون هم قبول می کنه.
ایلیدن معروفTerrorblade و Soul Keeper از نژاد Night Elf او قدرت احضار ارواح و درست کردن روح را داشت و مردگان را فرا می خواند. او با تاریکی یکی شده بود.
عکس از ایلیدن که به الف ها خدمت می کرد و یک عکس از ایلیدن شیطانی گذاشتم

Attachments

• illidan-stormrage-4511.jpg
    illidan-stormrage-4511.jpg
    98 KB · مشاهده: 2
  • illidan-from-world-of-warcraft.jpg
    illidan-from-world-of-warcraft.jpg
    115 KB · مشاهده: 3
تیراندا باعث فرار الیدن میشه .
الیدن برای 10000 سال تو زندان بوده
مسیرش رو از فریون ( برادر بزرگتر الیدن ) جدا میکنه و برای آزادی الیدن میره

اینارو من قبلا گذاشته بودم , تا جاییکه تونستم خلاصه کردم و اتفاقات داخل بازی رو گفتم و کاری هم با کتابش نداشتم

Arthas
آرتاس پسر شاه ترنس و شاهزاده پالادینها بود . ماموریتی بهش داده میشه که بره و نواحی مرزی رو بررسی کنه اونجا لرد آدر و جینا پرادمور رو میبینه و با اونا همراه میشه , مسیرشون رو ادامه میدن و چند دهکده رو ایمن میکنن تا با kel'thuzad رو برو میشن و میفهمن که اون آفتی رو در بین سرزمین و مردم پخش کرده ولی kel'thuzad میگه من در خدمت dreadlord ای به اسم mal'ganis هستم . آرتاس kel'thuzad رو میکشه و در شهری با mal'ganis مواجه میشه , شهر از دست رفته بود و تمام مردم آلوده شده بودن آرتاس تصمیم میگیره شهر رو پاک سازی کنه ولی آدر مخالفت میکنه و آرتاس به عنوان جانشین پدرش اون رو از فرماندهی خلع میکنه . آرتاس قسم میخوره که از mal'ganis انتقام بگیره پس راهی سرزمینهای شمالی میشه ( سرزمین یخ زده ) در اونجا با یکی از دوستان قدیمیش به اسم muradin bronzebeard روبرو میشه و مرادین بهش میگه ما به دنبال شمشیری جادویی هستیم . چندین ماه میگذره و در یک روز از همه طرف محاصره میشن . آرتاس میگه تنها راه نجات ما پیدا کردن شمشیر frostmourne هست . شمشیر رو پیدا میکنن و مرادین میمیره . آرتاس برمیگرده و mal'ganis رو میکشه .
آرتاس با افتخار به پایتخت برمیگرده و در قصر پدرش رو میکشه و خودش میشه شاه ( شمشیر نفرین شده بوده ) . چندی بعد dreadlord ای دیگه ای به اسم تیچاندریوس میاد و آرتاس رو با خودش همراه میکنه . بعد از مدتی لرد آدر رو میکشه و به سرزمین الف ها حمله میکنه و در سان ول kel'thuzad رو احیا میکنه . kel'thuzad ماموریت اصلی رو براش شرح میده و میگه تمام این آفتها و کشتار ها برای یک حمله نهایی بود . بعد کتاب مدیو رو پیدا میکنن تا بتونن باهاش آرکیموند رو به زمین منتقل کنن , آرکیموند بالاخره به زمین میاد ( اما kel'thuzad و آرتاس برنامه دیگه ای داشتن . هدف اونا آزادی Lich King بود )
چند ماه بعد Undead ها به سرزمینهای بیشتری از الف ها حمله میکنن و در جایی آرتاس , ایلیدن رو میبینه و ازش میخواد که تیچاندریس رو بکشه . تیچاندریوس کشته میشه و ایلیدن با شکستن جنجمه گالدان صاحب خاطراتش میشه ( تو بیوگرافی ایلیدن میگم )
ایلیدن حالا دیگه نه یه الف هست نه یه Undead , موجودی خیلی قویتر . برادرش اون رو ترک میکنه و بهش میگه که دیگه بر نگرد و ایلیدن میره ..........
در آخر آرکیموند در نزدیکی درخت جهان از فوریون استرم ریج شکست میخوره و کشته میشه و جهان برای مدتی کوتاه به حال خودش قرار میگیره .
آرتاس به پایتخت بر میگرده ولی دردلردها با کمک سیلوانز براش تله میزارن ( سیلوانز یک الف بود که برای آرتاس مشکلات زیادی بوجود آورد ولی در آخر کشته شد و آرتاس روحش رو احیا کرد ) آرتاس زخمی میشه و برای آزاد سازی Lich King دوباره راهی سرزمینهای شمالی میشه در اونجا با یکی از سرداران لیچ کینگ آشنا میشه کسی که سالها پیش برای لیچ کینگ میجنگید . از طرفی ایلیدن هم با جمع آوری ارتشی بزرگ برای نابودی لیچ کینگ اومده و از طرف کیل جیدن دستور گرفته . در آخر چون آرتاس تمام نیروش رو از دست داده بود لیچ کینگ تمام قدرتش رو به آرتاس که از زمان کشتن پدرش لقب شوالیه مرگ رو یدک میکشید میده . آرتاس و ایلیدن با هم میجنگن و ایلیدن زخمی میشه , آرتاس 4 ستون رو فعال میکنه و با شمشیرش اریکه یخی رو میشکونه و لیچ کینگ آزاد میشه . آرتاس و لیچ کینگ یکی میشن و ................ ( این یه بیوگرافی کلی و خلاصه بود و به خیلی چیزها اشاره نکردم )

Illidan
ایلیدن برادر کوچکتر فوریون بود و تمام عمرش رو با شیاطین جنگید تا مردمش در راحتی زندگی کنن . به دلیل خیانت برای مدت 10000 سال به زندان میفته . بعد از اینکه حمله لژیون سوزان و آرکیموند شروع میشه الف ها به تک تک افرادشون احتیاج داشتن و به فکر بیداری تمام کاهن ها بودن . در مسیرشون به زندان ایلیدن میرسن تیراندا میخواد که ایلیدن رو آزاد کنه ولی فوریون مخالفت میکنه . درآخر مسیرشون رو عوض میکنن و تیراندا میره و ایلیدن رو آزاد میکنه ( تیراندا معشوقه فوریون بوده ولی قبلا معشوقه ایلیدن هم بوده )
در جنگل ایلیدن با آرتاس ملاقاتی میکنه و بعدش تیچاندریوس رو میکشه و صاحب جمجمه گالدان میشه و تبدیل به موجودی شیطانی میشه ...... بعد از شکست لژیون و کشته شدن آرکیموند یکی از آخرین لردهای اهریمنی به اسم کیل جیدن رو میبینه و ازش دستور میگیره که لیچ کینگ رو نابود کنه . بعد موجوداتی به نام Naga رو از ته دریا بیدار میکنه و ارتش اصلیش میشه . مقبره گالدان رو از ته اقیانوس بیرون میکشه و در اونجا به دنبال چشم سارگرس میگرده . چشم رو پیدا میکنه و شروع به آب کردن سرزمین شمالی میکنه که ناگهان مایو ( نگهبان زندان ایلیدن ) سر میرسه و همه چیز از دست میره . بعد از شکستش به سرزمین دیگه ای پناه میبره تا از خشم کیل جیدن در امان باشه . بعد ها پرنس کیل به ایلیدن میپیونده و ارد اون منطقه را میکشن و ایلیدن میشه قدرت برتر اون سرزمین .
کیل جیدن پیداشون میکنه و تهدیدشون میکنه و به ایلیدن یک فرصت دیگه میده .
ایلیدن با تمام ارتشش که شامل ناگاه و الف های خونینی ( نیروهای پرنس کیل ) راهی سرزمینهای شمالی میشه . در اونجا با آرتاس میجنگه و شکست میخوره و به شدت زخمی میشه ...........
( تو کتاب اوده که در آخر توسط پرنس کیل کشته میشه و تو بازی هنوز مشخص نیست ! ) این بیوگرافی هم کلی و خلاصه بود

آخرین ویرایش:
يعني خدايي داستان و كات سين و شخصيت منفي و مثبت و رگه ي منفي و موزيك و Mediafire و ... همه تو حلقم:-o:d

---

اول از همه يه خسته نباشيد حسابي به علي سيف عزيز ميگم كه با كات سينايي كه برامون آپ كرد حسابي حال داد البته برخلاف نظر مجتبي و هم عقيده با علي دانته عزيز با دوتا تريلر آخر زياد حال نكردم ولي تريلر مربوط به Lich King با اينكه قبل تر ديده بودمش ولي بازم برام لذت بخش بود و منو ميخكوب كرد.

در كل ايليدان شخصيت خيلي جالبي ميزنه و عنصر تاريكي توش خيلي زياده كه منو جذب ميكنه از طرفي آرتاس هم با وجود تمام عظمتش بابت اون خيانتي كه كرد زياد مورد پسندم واقع نشد بهتره بگم عاشق Lich King شدم و از آرتاس متنفر.

به هرحال من هنوز راي ندادم و همون طور كه مهدي گفت الان تو اين نظرسنجي مدنظر ما آرتاس هستش يا Lich King؟ چون اين دوتا درسته هردو يك نفر هستن و يگانگي پيدا ميكنن اما اخلاقيات و اهدافي دارن كه كاملا با هم در تضاده.

بازم منتظر بيوگرافي هاي بيشتر و نظرات بچه ها هستم تا شخصيت محبوبم رو انتخاب كنم;)

همچنين از همه دوستان عزيزم بابت بيوگرافي ها و مطالب زيبا و به ويژه از علي بابت تريلرهاي زيباش تشكر ميكنم @};-:d

دوستان توجه کنین که این کات سین ها مال سال 2002 هست یعنی 10 سال پیش!!!
دیگه خودتون بفهمین هرکی اونوقت اینا رو که می دید چه حالی می شد!!:d
در مورد آرتاس و لیچ کینگ هم به نظرم نباید از هم جدا بدونیم این دوتا رو,به نظرم لیچ کینگ یه جورایی کمال آرتاس بود و نهایت مسیری که با برداشتن فراستمور شروع کرد!!
در روند داستان بازی هم دقت کنین هر چی جلوتر میره آرتاس سیاه تر میشه و به لیچ کینگ نزدیکتر!!

4 تا بودند تو یکی رو نگفتی؟
Anub'arak معروف به Nerubian Assassin قهرمان بزرگ نژاد Nerubians در دومین جنگ Spider شکست می خوره ولی Lich King Ner'zhul بهش پیشنهادی میده در برابر قدرتی شیطانی و وحشتانک به Lich King Ner'zhul تا ابد وفادار بمونه و اون هم قبول می کنه.
ایلیدن معروفTerrorblade و Soul Keeper از نژاد Night Elf او قدرت احضار ارواح و درست کردن روح را داشت و مردگان را فرا می خواند. او با تاریکی یکی شده بود.
عکس از ایلیدن که به الف ها خدمت می کرد و یک عکس از ایلیدن شیطانی گذاشتم

کس دیگه ای نبودا!!!:d
Kel'Thuzad هم که تو همون آزراث مونده بود و اونجا نبود!!
کی اونجا بوده که من یادم نمیاد؟؟؟:-/

----------------------------------
نکته ای در مورد ایلیدان هست و اونم اینه که این قدرت زیادش رو با نابود کردن جمجه گولدن بدست میاره که البته خود آرتاس بهش پیشنهاد میده که این کار رو بکنه!!
یجورایی قدرتش رو مدیون آرتاسه!!>:):d

یجورایی قدرتش رو مدیون آرتاسه
خب آرتاس هم قدرتش رو مدیونه فراست مورن هست .
اگه اشتباه نکنم بلنِزار اینو میگه ( جایی که بلنزار , واریماتراس , دتراک و سیلوانز هستن )
نه آرتاس نه الیدن نمیدونستن شاید یک روزی در مقابل هم قرار بگیرن

در مورد آرتاس و لیچ کینگ هم به نظرم نباید از هم جدا بدونیم این دوتا رو,به نظرم لیچ کینگ یه جورایی کمال آرتاس بود و نهایت مسیری که با برداشتن فراستمور شروع کرد!!
در روند داستان بازی هم دقت کنین هر چی جلوتر میره آرتاس سیاه تر میشه و به لیچ کینگ نزدیکتر!!
نه از لحاظ كيفيتي نميگم بيشتر به اين خاطر ميگم كه حداقل براي من زياد مفهوم خاصي نداشت و هنري نبود:d

خوب منم دقيقا دارم همين رو ميگم آرتاس در ابتدا يه فرد وطن پرست بود ولي بعدا به يه موجود سياه دل تبديل ميشه كه اصلا هيچ ربطي به اصل و ريشه خودش كه شخصيتي جوانمرد بوده ربطي نداره حالا من مي خوام ببينم در اين نظرسنجي بُعد سياه آرتاس يعني Lich King در نظر گرفته شده يا نه همون آرتاس خوش قلب اول:d

کس دیگه ای نبودا!!!:d
Kel'Thuzad هم که تو همون آزراث مونده بود و اونجا نبود!!
کی اونجا بوده که من یادم نمیاد؟؟؟:-/

----------------------------------
نکته ای در مورد ایلیدان هست و اونم اینه که این قدرت زیادش رو با نابود کردن جمجه گولدن بدست میاره که البته خود آرتاس بهش پیشنهاد میده که این کار رو بکنه!!
یجورایی قدرتش رو مدیون آرتاسه!!>:):d
4 نفر 2 نفر همراه آرتاس لیچ کینگ 2 نفر همراه ایلیدن.
...
فریون معرف به Prophet برادر ایلیدن. زمین هیچ گاه امن نیست.Furion همیشه حضور دارد و استراحت ندارد.لقب دیگر او Honored Instructor و او 10 هزار سال عمردارد. او رهبر کل Night Elves هست هیچ کس رشادت او را در حمله لژیون اول از یاد نمی برد. کسی که با احظار کلیه نگهبانان نور از درخت بزرگ حیات محافظت کرد و باعث نابودی شیطان بزرگ شد. او طبیعت را در اختیار دارد و همین طور درختان را او با باد سفر می کند.Malfurion Stormrage یک ناجی بزرگ است.
عکس او به همراه Tyrande+ زدن شیپور و احضار نگهبانان نور:

Attachments

• f1277709666.jpg
    f1277709666.jpg
    71.2 KB · مشاهده: 9
  • warcraft_3_-_roc_027-preview.jpg
    warcraft_3_-_roc_027-preview.jpg
    61.9 KB · مشاهده: 8
  • Malfurion_tyrande2.jpg
    Malfurion_tyrande2.jpg
    22.9 KB · مشاهده: 10
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or