داش امین دقت کردی از وقتی که این نظر سنجی رو زدن جدیدا چقدر user به اسم لیدی و امثالهم ثبت نام کردن؟!!آ قربون آدم چیز فهم>:d<
من اصلاً به نتیجه این رای گیری اعتراض دارمیعنی چی هرچی تگ رنگی داره به LADY رای داده!؟
تئوری های توطئه جلد هشتم چپتر 11 صفحه 273

لیدی بسیار با کلاس تر هستند :d
از خال و عینک بایونتا متنفرم :d
خیلی هم شفته تازه :d

خانم خودشیفته عینکی !!! حداقل یکمی سنگین باشی بد نیست فقط یکمی !!!

حتماً یه چیزی داره که خود شیفته شده
کسی باش موشکلی داره نیشانش بدم با همدیگه یه باس فایت داشته باشن![]()
من عینکیم ولی ذره ای قداست برام نداره و بیشتر شوم و مایه ننگهبه عنوان یک فرد عینکی، باید بگم برای عینکی ها، عینک یک شی مقدس به حساب میاد. می دونم چرا اینقدر PG رو عینک بانو تعصب داره، اصلا باید عینکی باشید تا بدونین چه قداستی داره عینکی برای فرد عینکی!(قسمت Trivia ی بیوگرافی رو هم بخونین یه چیزی در مورد عینک بانو گفتم
)
چه عینک بازاری شد پستم!

به عنوان یک عینکی باید بگم این تیکه شدید تایید میشهبه عنوان یک فرد عینکی، باید بگم برای عینکی ها، عینک یک شی مقدس به حساب میاد. می دونم چرا اینقدر PG رو عینک بانو تعصب داره، اصلا باید عینکی باشید تا بدونین چه قداستی داره عینکی برای فرد عینکی!(قسمت Trivia ی بیوگرافی رو هم بخونین یه چیزی در مورد عینک بانو گفتم
)
چه عینک بازاری شد پستم!
DEFAQ?!من عینکیم ولی ذره ای قداست برام نداره و بیشتر شوم و مایه ننگه![]()

من عینکیم ولی ذره ای قداست برام نداره و بیشتر شوم و مایه ننگه![]()

برای اینکه اسپم نشه،باخت بایونتا رو به یگانه فنش تسلیت میگم![]()
تو این 12 ساعت میتونم 25 تا اکانت بسازم
به خاطر عینکی بودن بیونتا 

من عینکیم ولی ذره ای قداست برام نداره و بیشتر شوم و مایه ننگه![]()
عکسی بود(از نوع ترول :d ) که چون جاستین چپ دست بود،طرف دست چپش رو قطع کرد و خیلی زیبا هم میگفت ارزشش رو داشت :d
الان وضع ما عینکی ها هم همینه! :d اگر بزنیم چشمامون رو هم در بیاریم باز هم ارزشش رو داره :dبه خاطر عینکی بودن بیونتا
![]()