X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آ قربون آدم چیز فهم>:d<

من اصلاً به نتیجه این رای گیری اعتراض دارم:-"یعنی چی هرچی تگ رنگی داره به LADY رای داده!؟/:)
تئوری های توطئه جلد هشتم چپتر 11 صفحه 273
داش امین دقت کردی از وقتی که این نظر سنجی رو زدن جدیدا چقدر user به اسم لیدی و امثالهم ثبت نام کردن؟!!:-/
بوی توطئه میاد!:|
:d

لیدی بسیار با کلاس تر هستند :d
از خال و عینک بایونتا متنفرم :d
خیلی هم شفته تازه :d

لیدی بسیار با کلاس تر هستند :d
از خال و عینک بایونتا متنفرم :d
خیلی هم شفته تازه :d

به شخصیت به این بزرگی توهین نکن !!!!!
میدونی بایونتا کیه ؟ قابل درک نیست !!! من دیدم از درک من فراتره بهش رای ندادم :دی لیدی و تو یک لحظه خاک میکنه !!!!!
حرفهای بالا را جدی نگیرید !! واقعا نمیدونم چرا این بشر انقدر خودگیره !!! حالا خوبه پرچمی نداره بالا باشه وگرنه دیگه میشد عمق فاجعه :|

کاملا موافقم :| خانم خودشیفته عینکی !!! حداقل یکمی سنگین باشی بد نیست فقط یکمی !!!:دی

حتماً یه چیزی داره که خود شیفته شده;;)

کسی باش موشکلی داره نیشانش بدم با همدیگه یه باس فایت داشته باشن:دی

در ضمن در مورد عینک هم بگم یکسری هستن که خداوندگار چیره دست قیافشون رو جوری خلق کرده که با عینک بسی شیرین تر ، جذابتر و کلاً بیتر تر میشن;;)
نمونه اش:
qit4v1x01dkbk0jy9b.jpg
d0i1hnl06ey1t7zj1.jpg
جهت موارد بیشتر http://www.imdb.com/name/nm0000173/ ;))
اصلاً خارجکی ها یکسری ها خودشون رو میکشن عینکی بشن
justin-bieber-purple-3d-glasses.jpg

=))

آخرین ویرایش:
به عنوان یک فرد عینکی، باید بگم برای عینکی ها، عینک یک شی مقدس به حساب میاد. می دونم چرا اینقدر PG رو عینک بانو تعصب داره، اصلا باید عینکی باشید تا بدونین چه قداستی داره عینکی برای فرد عینکی! :دی (قسمت Trivia ی بیوگرافی رو هم بخونین یه چیزی در مورد عینک بانو گفتم :دی)

چه عینک بازاری شد پستم! :دی

به عنوان یک فرد عینکی، باید بگم برای عینکی ها، عینک یک شی مقدس به حساب میاد. می دونم چرا اینقدر PG رو عینک بانو تعصب داره، اصلا باید عینکی باشید تا بدونین چه قداستی داره عینکی برای فرد عینکی! :دی (قسمت Trivia ی بیوگرافی رو هم بخونین یه چیزی در مورد عینک بانو گفتم :دی)

من عینکیم ولی ذره ای قداست برام نداره و بیشتر شوم و مایه ننگه:|/:)

به عنوان یک عینکی باید بگم این تیکه شدید تایید میشه:دی
DEFAQ?!
====
برای اینکه اسپم نشه،باخت بایونتا رو به یگانه فنش تسلیت میگم :))

:sad:
این دیگه چه دیالوگی بید!؟8-|
البته من عینکی نیستم (پس درست نمیتونم نظر بدم) ولی عینکی ها رو دوس دارمo:-)
برای اینکه اسپم نشه،باخت بایونتا رو به یگانه فنش تسلیت میگم :))

برای اینکه اسپم نشه {2}
هنوز هیچی تمام نشده بچه/:)تو این 12 ساعت میتونم 25 تا اکانت بسازم:>

عکسی بود(از نوع ترول :d ) که چون جاستین چپ دست بود،طرف دست چپش رو قطع کرد و خیلی زیبا هم میگفت ارزشش رو داشت :d
الان وضع ما عینکی ها هم همینه! :d اگر بزنیم چشمامون رو هم در بیاریم باز هم ارزشش رو داره :d :-" به خاطر عینکی بودن بیونتا :|

---
راستی من از الان میخوام یک نظرسنجی رزرو کنم :d النا VS کلوئی :d
دفعه ی بعدی اگر قراره دو کاراکتر زن بزارید مقابل هم باید این 2تا باشن :d :-" >:)

ماشالا همه بچه ها عینکی هستن! :دی

تو عضو گروهی از عینکی ها هستی به نام "Self Glasses Hating People". یکی از اقوام بنده هم جزو این گروه من در آوردیه. :| /:) :دی

عکسی بود(از نوع ترول :d ) که چون جاستین چپ دست بود،طرف دست چپش رو قطع کرد و خیلی زیبا هم میگفت ارزشش رو داشت :d
الان وضع ما عینکی ها هم همینه! :d اگر بزنیم چشمامون رو هم در بیاریم باز هم ارزشش رو داره :d :-" به خاطر عینکی بودن بیونتا :|

عکسی هم بود (از نوع واقعیت) که چون بانو بیونتا عینکی بود، طرف چشمشو چسبوند به مانیتور تا ضعیف بشه، که بتونه عینک بزنه. :دی

عکسی هم بود (از نوع واقعیت) که چون بانو بیونتا عینکی بود، طرف چشمشو چسبوند به مانیتور تا ضعیف بشه، که بتونه عینک بزنه. :biggrin1:
احیانا اسمش مرتضی نبوده اون طرف؟ :d
ولی باز هم من شرم میکنم که توی گروه عینکی ها کسی به نام بیونتا وجود داره! :| شرم بر من باد ....:((

من هر کاری میکنم نمیتونم به خودم بقبولونم که این دختره شخصیت پردازیش (دقت کنید !) شخصیت پردازیش از bayonetta بهتر باشه !!!!!
توی Nariko Vs. Bayonetta من کاملا قبول داشتم که Nariko از Bayonetta سر تره ولی خداییش! خداییش نه اینقدر که از یه شخصیت درجه دو (منظور شخصیت های اصلی دیگه بعد از شخصیت اصلی بازی هست) پایین تر باشه !
من نمیخوام بگم که اونجور شخصیت ها بد باشن نه ! خیلی از این شخصیت ها هستن که برا من از شخصیت های اصلی هم بهترن خیلی میشه مثال زد !
دیگه اونقدرها هم دید رو یه طرفه نکنین و همه جاها رو ببینین دوستان !
علی ها و احسان و . . . ببینید من نبودم چه اتفاقایی افتاده !! یه خبر می دادید !
احسانو نمیدونم ولی همش زیر سر علی هاست . . .
:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or