X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آره آدم می ترسه! یه جورای خفنی نگاه می کنه! آدم فکر می کنه می خواد هارلی رو بزنه اما دلش نمی خواد یا نمی تونه!

آره دقیقا انگار می خواد بزنه هارلی رو لت و پار کنه اما داره خشمش رو می خوره . هارلی هم داره رو اعصابش راه میره

البته اگه به اون ":-"" در آخر پستم دقت میکردید متوجه میشدید منظورم یه چیز دیگه بود :-" زدن چیه :d

احمد بچه ها رو منحرف نكن:d

چي ميشه اگه اون گلوله از تفنگ در بره;;):d8->خانم همه فن حريف با خاكستر يكي ميشه:d

Bat-girl-joker.jpg

بعد بايد بگيم:

ash.png
VS
250px-Joker%27s_Asylum_Harley_Quinn_1.jpg

راستي اون زنه اون پشت كيه:dاحيانا خانم همه فن حريف نيست؟:d

bat1-1280.jpg

احمد بچه ها رو منحرف نكن:d

چي ميشه اگه اون گلوله از تفنگ در بره;;):d8->خانم همه فن حريف با خاكستر يكي ميشه:d

Bat-girl-joker.jpg

بعد بايد بگيم:

ash.png
VS
250px-Joker%27s_Asylum_Harley_Quinn_1.jpg

راستي اون زنه اون پشت كيه:dاحيانا خانم همه فن حريف نيست؟:d

bat1-1280.jpg

آقا جمع کنین این بساط رو ! شما هم هر جا کم یارید از جوکر مایه بزارید! میخواین نظرسنجی رو عوض کنیم ، بگذاریم Joker Vs CatWoman ؟؟
این دیونه جیغ جیغو همه چیزش از جوکره ! و گرنه هیچی از خودش نداره واسه همین هم هست این قدر واسه جوکر سوسه میاد !
این قدر هم تفنگ و گلوله نیارین اینجا ! شما ها (جوکر و هارلی و اطرافیانشون) اگه اون اسلحه دستون نباشه میخواید چی کار کنین ها !؟ همه چیزتون به اون اسلحه بنده !

اگه شهر ارخامو بازي كرده باشيد ميبينيد اخر بازي كت وومن دوچهره رو شكست ميده . ولي مسئله اينجاست كه جغجغه اصلا جرئتشو داره به دوچهره نگاه كنه ؟
اصلا انتظار چنين نتيجه اي از چنين نظرسنجي اي نداشتم . واقعا عجيبه برام .

آقا جمع کنین این بساط رو ! شما هم هر جا کم یارید از جوکر مایه بزارید! میخواین نظرسنجی رو عوض کنیم ، بگذاریم Joker Vs CatWoman ؟؟
این دیونه جیغ جیغو همه چیزش از جوکره ! و گرنه هیچی از خودش نداره واسه همین هم هست این قدر واسه جوکر سوسه میاد !
این قدر هم تفنگ و گلوله نیارین اینجا ! شما ها (جوکر و هارلی و اطرافیانشون) اگه اون اسلحه دستون نباشه میخواید چی کار کنین ها !؟ همه چیزتون به اون اسلحه بنده !
سخت نگير پسر نيازي به اين همه داد و بيداد نيست;)
اين تاپيك براي دعوا كردن درست نشده هركسي يه علاقه اي داره همون طور هم كه مي بيني فعلا برتري Harley Quinn ثابت شده.
شما گفتي از فيلم عكس نزار منم از بازي براتون گذاشتم حالا اون سكانسي كه هارلي و كت وومن با هم مبارزه ميكنن رو من نميدونم از كجاي بازي بايد گير بيارم شما يه چيزي گفتي منم احترام گذاشتم نيازي نيست الكي آمپر بتركوني....

اگه شهر ارخامو بازي كرده باشيد ميبينيد اخر بازي كت وومن دوچهره رو شكست ميده . ولي مسئله اينجاست كه جغجغه اصلا جرئتشو داره به دوچهره نگاه كنه ؟
اصلا انتظار چنين نتيجه اي از چنين نظرسنجي اي نداشتم . واقعا عجيبه برام .

دوست عزیز همش که خشونت و بزن و بکش نیست! دوستداران هارلی (حداقل از نظر من) عاشق خود شخصیت و Personality ـش شدن نه اینکه مثلا تو Arkham Asylum چقدر بتمن و Warden رو سر کار گذاشت و اذیتشون کرد.:d :> :shrewd:

به بزن بهادری نیست که ...
ما عاشق خود شخصیت هارلی هستیم ... اگه به زور باشه که شخصیت های قدرتمند زیادی هستن ولی این خود شخصیته که مهمه .. و الان بحث چون سر بازیه قطعا هارلی کوئین از همه لحاظ شخصیت پردازی بهتری نسبت به کت وومن داره ... کیان جان همه حرفا رو راجع به شخصیت این دوتا گفت و دیگه لازم نمیبینم چیزی بگم ...
فقط این عکس رو هم بذارم بد نیست ... اون چکشت تو حلق سلینا ... :دی

eaebbffb5d29.jpg

لیدی سلینا حتی وقتی پای اسلحه هم وسط باشه بلدن چه جوری مبارزه کنند! (اون چکمه توی حلق هارلی!)

هارلي: اصلا حرف حسابت چيه آقاي نيمه محترم؟

1283356320_4948448322_32da2486db_b.jpg

:d

---------- نوشته در 04:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:45 PM ارسال شده بود ----------

بپا نخوره تو صورتت Catwoman :d

gothamcitysirens01page09.jpg

دوست عزیز همش که خشونت و بزن و بکش نیست! دوستداران هارلی (حداقل از نظر من) عاشق خود شخصیت و Personality ـش شدن نه اینکه مثلا تو Arkham Asylum چقدر بتمن و Warden رو سر کار گذاشت و اذیتشون کرد.:d :> :shrewd:
هارلي كه كلا خودش موجود سركار رفته اي هستش . واقعا يعني يه ادمي كه عقب افتاده ي ذهني نباشه عاشق جوكر ميشه .

هارلي: اصلا حرف حسابت چيه آقاي نيمه محترم؟
اولا اقای محترم.....:p

من خودم به کت عزیز رای دادم تا این خانوم جیغ جیغو...که هی می خواد خودش رو مثل جوکر جلوه بده ولی نمی تونه.....در اخر هم این اقای محترم لهش می کند.:d

هارلي جيغ جيغو و كت وون يه خانم خاص هستش؟:d:-j

تو وجود هارلي هزار و يك داستان نهفتس شخصيتي رواني و در عين حال فوق العاده دوست داشتني:d

من هنوز نفهمیدم نکته مثبت جغ جغه چیه ! :d
یعنی اگر ما کت ومن vs جغ جغه میزاشتیم فکر کنم بچه های اینجا باز هم به جغ جغه رای میدادن :d :-"

نه واقعا این انسان معلوم الحال که من هیچ نکته مثبت و منفیی توش نمیبینم چیش باحال بوده انقدر رای اورده ؟ این هم رفت جزو سؤالاتی که من تا آخر عمرم عمرا جوابش رو نمیتونم پیدا کنم یا درک کنم :d

به کت ومن رای بدید :d

عزيز بنده طي كميك هاي متفاوتي كه از بتمن خوندم ، هم بتمن و هم جوكر ، در هر سري و كاميكي با هم متفاوت بودن از نظر شخصيتي با بقيه كاميك ها ! مثلا در Killing Joke ما ميبينم كه جوكر خانواده داشته در حالي كه تو بقيه كاميك ها زياد بهش پرداخته نشده و كمي ميشه بارقه اميد رو در شخصيت جوكر ديد .

حالا همه اينها رو گفتم كه بگم
yahoo_4.gif
شخصيت جوكر متفاوت هست ولي خب ميشه يه چيز رو از دراورد كه اون هيچكس و هيچ بشري رو دوست نداره و براي هيچكس پشيزي ارزش قائل نيست و هارلي هم از اين نظر زياد فرقي نداره و مثل همون بازيچه ميمونه . بازم ممكنه تو يه كاميك ديگه اي جوكر هارلي رو دوست داشته باشه كه من بي اطلاع هستم اگر وجود داشته باشه !!!!
اگر اینجوری باشه که جوکر هیچکی رو دوست نداره و برای هیچکس ارزشی قائل نیست میشه گفت پس یکجورایی جوکر=لایت و هارلی = میسا (انیمه ی دفترچه مرگ )
چقدرم من از این اشخاصی مثل میسا که خودشون رو بازیچه ی کسی که دوستش دارن قرار میدن بدم میاد :d

هارلي جيغ جيغو و كت وون يه خانم خاص هستش؟:d:-j

تو وجود هارلي هزار و يك داستان نهفتس شخصيتي رواني و در عين حال فوق العاده دوست داشتني:d
همینو بگو! اونوقت وقتی این گربه به دست Poison Ivy چپ و راست میشد، چه کار کردن مثلا جز التماسش؟:-j :d:-j :d:-j :d:-j :d:-j :d:-j :d

همینو بگو! اونوقت وقتی این گربه به دست Poison Ivy چپ و راست میشد، چه کار کردن مثلا جز التماسش؟:-j :d:-j :d:-j :d:-j :d:-j :d:-j :d

هر انسان عاقل ديگه اي نيز در اين موقعيت بود همين كارو ميكرد . ولي اگه جغجغه ي عقب افتاده اونجا بود چيكار ميكرد ؟
معلومه جيغ جيغ . :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or