X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده؟! بابا بحثی چیزی! برای تنوع یه چند تا عکس از هارلی می ذارم برتری به رقبا ثابت بشه! ;) :d

دکتر کلا سلاح های سرد رو ترجیح می دن! مخصوصا در مقابل بتمن!

harleybat_thumb.jpg

دکتر در حال خط و نشون کشیدن! خب چیه؟! می تونیم و خط و نشون می کشیم!

batmancity.jpg

خداییش چهره ی ابزورد رو نگاه کنین! How Do You Like Catwoman Is Beyond Me! Seriously....

7708a.jpg

آخرین ویرایش:
لیدی سلینا در مبارزات تن به تن یل طولانی دارند به طوری که گاهی در برابر بتمن میتوانند قد علم کنند !

ودر تصویر پایین هارلی را میبینیم ، که پس از شکست های پیاپی از بتمن و البته لیدی سلینا به این حال در آمده !

كودك خردسالي به نام Catwoman :baby:

funkos-the-dark-knight-rises-catwoman-vinyl-pop-figure.jpg

این نشاندهنده این هست که لیدی سلینا از بچگی آمادگی بدنی زیادی داشتند و از بچگی از کسی نمیترسیدند!
اوهی ! تا جایی که من یادم میاد به من که اجازه ندادند از کت وومن توی فیلم عکس بزارم ! گفتن فقط کت وومن توی بازی ! بنابراین شما هم اینجا از فیلم مایه نزار لطفا !

دوستان لطفا نزاريد تاپيك بخوابه بياين و يه چيزي بگين;)

یک خورده این مقایسه سخته آخه ما گیج شدیم نمی دونیم کدوم شخصیت کت ومن رو با کدوم شخصیت هارلی کوِئین مقایسه کنیم . هر کدومشون(مخصوصا کت ومن)کلی شخصیت متفاوت دارن . بازی های بتمن فیلم هاش کمیک هاش و .....

این نشاندهنده این هست که لیدی سلینا از بچگی آمادگی بدنی زیادی داشتند و از بچگی از کسی نمیترسیدند!
اوهی ! تا جایی که من یادم میاد به من که اجازه ندادند از کت وومن توی فیلم عکس بزارم ! گفتن فقط کت وومن توی بازی ! بنابراین شما هم اینجا از فیلم مایه نزار لطفا !
اگه دقت كني مي بيني پويان جان كه چقدر از مدل هاي متفاوت اين دو شخصيت مقايسه شدن و ازشون عكس گذاشته شده درسته بايد سعي كنيم تمركزمون رو روي بازيش بزاريم ولي خوب مقايسه به صورت كلي هست و فكر نكنم زياد مشكل داشته باشه;):-/

بچه ها این کارت ویزیت خانم دکتره ! .... برای گرفتن مشاوره و رفع مشکلات روحی و روانی ، لطفا به مطب ایشون واقع در Steel Mill مراجعه فرمایید!!:d

64270272074597883821.jpg

دقت کرده باشید صدای هارلی کوئین توی دو نسخه آرکام با هم تفاوت داره ... توی Arkham Asylum توسط Arleen Sorkin اجرا میشد ولی توی شهر آرکام توسط خانم Tara Strong اجرا شده . به شخصه صدای هارلی توی نسخه اول رو بیشتر دوست داشتم، بامزه تر بود!:d ... صدای زن گربه ای رو هم خانم Grey DeLisle اجرا کرده

سمت راستی Tara Strong , سمت چپی Grey DeLisle
08323695334378390024.jpg
91802442191854911612.jpg

این اسکیس های اولیه از طراحی کارکتر هارلی برای بازی
69335560946839992540.jpg

مدل و لباس هارلی توی بازی Arkham Asylum
23268404043711147975.jpg
85701606737808853307.jpg

مدل جدید هارلی توی Arkham City ، همونطور که میبینید چهرش از اون حالت بچگانه نسخه قبلی دراومده و قیافه زنانه ای پیدا کرده . به نظر میرسه در راهی که پیش گرفته(محافظت از جوکر) کمی جدی تر و مصمم تر به نظر میرسه!:d
72413072142754404650.jpg
78647237859007471881.jpg
38951491595529912143.jpg

کلا عاشق اینجور شخصیت های شوخ و شنگ و سرخوش و بی کلم!:d نمونه بارز و خالصش رو هم میشه توی جوکر دید! ، هارلی هم چون با جوکر گشته تعدادی از این خصوصیات پسندیده رو به ارث برده!:d
یک از یک دیوانه تر ! ... ، اصلا تعریف و تمجید از کارکتر هارلی بدون اشاره ای مستقیم به نام جوکر کار بیهوده ای هستش ... چون اسم هارلی به واسطه نام جوکره که معنای حقیقیه خودش رو پیدا میکنه! مثل اینه که در مورد تام(گربه) حرف بزنیم ولی صحبتی از جری(موش) به میون نیاریم!!!:d .... عشقه واقعی رو میشه توی تک تک اعمال و رفتار هارلی دید! چنان شیفته جوکر و طرز تفکرشه که حاضره تمام زندگیش رو فدای اون بکنه! >:d< اما همونطور که میدونید یکی از خصوصیات گربه ها بی وفاییه! ... کتوومن هم عضو حزب باده! یه روز دوسته یه روز دشمنه!!! کلا بتمن رو به بازی گرفته:d اونجا هم که بین دوراهی نجات بتمن یا فرار از شهر آرکام گیر کرده بود نشان دهنده همین مردد بودن کتوومن و همین خصوصیت گربه ها بود! :d در حالی که هارلی در راه نجات جوکر هیچوقت دچار تردید نمیشه!:d
70542304590993537216.jpg

بانو همیشه و همه جا همراه جوکر هستند! حتی اگه شما نتونستید اونو ببینید!!!!:d ...
56607392860970893587.jpg
99761336616238699040.jpg

بانو لباس عزا به تن کرده و در غم از دست دادن عشقش اشک میریزه ... :((
07283821237949291953.jpg

53293064220036673407.jpg

بانو در حال آماده شدن برای گرفتن انتقام از بتمن ! :d

08830478279609564520.jpg

آخرین ویرایش:
تو این عکس من از چهره بتمن خیلی خوشم اومد، یَک حرف هایی تو این نگاه هست :-" :d

آره آدم می ترسه! یه جورای خفنی نگاه می کنه! آدم فکر می کنه می خواد هارلی رو بزنه اما دلش نمی خواد یا نمی تونه!
======================================================================

بچه ها یه سوال: من زیاد با کمیک ها بتمن آشنا نیستم و آشناییم در حد همین بازی ها و فیلم هاست. می خواستم بدونم که آیا جوکر هم به این اندازه ای که هارلی اونو دوست داره، هارلی رو دوست داره یا فقط داره برای اهداف خودش از هارلی استفاده می کنه؟

بچه ها یه سوال: من زیاد با کمیک ها بتمن آشنا نیستم و آشناییم در حد همین بازی ها و فیلم هاست. می خواستم بدونم که آیا جوکر هم به این اندازه ای که هارلی اونو دوست داره، هارلی رو دوست داره یا فقط داره برای اهداف خودش از هارلی استفاده می کنه؟

عزيز بنده طي كميك هاي متفاوتي كه از بتمن خوندم ، هم بتمن و هم جوكر ، در هر سري و كاميكي با هم متفاوت بودن از نظر شخصيتي با بقيه كاميك ها ! مثلا در Killing Joke ما ميبينم كه جوكر خانواده داشته در حالي كه تو بقيه كاميك ها زياد بهش پرداخته نشده و كمي ميشه بارقه اميد رو در شخصيت جوكر ديد .

حالا همه اينها رو گفتم كه بگم :d شخصيت جوكر متفاوت هست ولي خب ميشه يه چيز رو از دراورد كه اون هيچكس و هيچ بشري رو دوست نداره و براي هيچكس پشيزي ارزش قائل نيست و هارلي هم از اين نظر زياد فرقي نداره و مثل همون بازيچه ميمونه . بازم ممكنه تو يه كاميك ديگه اي جوكر هارلي رو دوست داشته باشه كه من بي اطلاع هستم اگر وجود داشته باشه !!!!!

تو این عکس من از چهره بتمن خیلی خوشم اومد، یَک حرف هایی تو این نگاه هست :-" :d

آره دقیقا انگار می خواد بزنه هارلی رو لت و پار کنه اما داره خشمش رو می خوره . هارلی هم داره رو اعصابش راه میره

اینک... ! فک هارلی کویین خرد میشود !!! تنها با یک لگد لیدی سلینا بزرگ !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or