X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
300.jpg

مال بازی استارکرفته!!
نه انحصاری PCه!!
شخصیت پردازیش مثل بباقی بازیهای بلیزارد عالیه!به نظر من دست کمی از آرتاس و ایلیدان نداره!!
من که هروقت سارا و جیمز با هم روبرو میشن گریم میگیره!!:((

که اینطور !
عجیبه که من زمانی پی سی باز بودم اما اکثر این بازی ها رو حتی یه بارم که شده تجربه نکردم

که اینطور !
عجیبه که من زمانی پی سی باز بودم اما اکثر این بازی ها رو حتی یه بارم که شده تجربه نکردم
بله دیگه همینه!
سارا از فک و فامیلای سیلواناس و آرتاس و ایلیدان!:d
کلا Starcraft و Warcraft و Diablo تا بازی مشهور بلیزاردن!

که اینطور !
تو PC باز بودی و سارا کریگان رو نمی شناسی؟ :|
یه پیشنهاد دارم حتما عملیش کن: برو جلو آینه و یه دل سیر به خودت بخند. :دی

مسؤلین لطفا نظر سنجی رو رابندازید دیگه خشکیدیم این موارد زیر به نسبت قابل تحمل هستند {این بار حتما باید شخصیت مونث باشد بچه ها همه قبول دارن}
LIGHTNING VS THE BOSS

MIRANDA LAWSON VS ASHLY WILLIAMS

Elena Fisher VS Chloe Frazer {این یکی کلا تاپیک رو نابود میکنه} این رو همه 100% موافقن میترکونه

آخرین ویرایش:
از این 3تا پیشنهادی که دادی! :d
اول که 100% باس میبره،مخصوصا اینکه خیلی از FF دوستان هم با خود XIII مشکل دارن پس رای های FF دوستان هم نصف میشه و کلا هیچی! به فنا میره :d
دومی رو نظری ندارم!
سومی هم مطمئنی درست نوشتی اسم رو ؟ چارلی؟ یک رای هم نمیاره! یحتمل منظورت کلوئی بوده :d

از این 3تا پیشنهادی که دادی! :d
اول که 100% باس میبره،مخصوصا اینکه خیلی از FF دوستان هم با خود XIII مشکل دارن پس رای های FF دوستان هم نصف میشه و کلا هیچی! به فنا میره :d
دومی رو نظری ندارم!
سومی هم مطمئنی درست نوشتی اسم رو ؟ چارلی؟ یک رای هم نمیاره! یحتمل منظورت کلوئی بوده :d

ممنون از دقت نظرتتون تصحیح شد !!

هیچوقت صحنه ای رو که سارا توسط زرگ ها اینجوری شد رو یادم نمیره!:( اصلا خودش فهمید بیهوده هست مبارزه و هیچکس هم نبود اونجا که کمکش کنه و تیری هم نداره،پس همونجا تفنگشو انداخت و فقط نگاه کرد .....:((

این صحنه توی کدوم نسخه نشون داده شده !؟ چرا من یادم نمیاد !!!؟

اقا هارلی کویین و کتوومن به شدت موافقت میشه....
لایتنینگ و the boss هم...ربطی ندارن ولی بازم من مخالفتی ندارم...:-"
اگه یادتون باشه ما یه بحثی هم راجع به وارکرفت داشتیم...:-"من سر حرفم هستما....

این صحنه توی کدوم نسخه نشون داده شده !؟ چرا من یادم نمیاد !!!؟

باو مولانا جون تو شماره دوم.SC Wings Of Liberty که سارا داره توی میدون جنگ میره و میکشه که یه دفعه عینکشو میزنه و هزارتا زرگ میبینه که دارن میان طرفش و هیچکس اون اطراف نیست به دادش برسه و زرگ میریزن و میجونش!
باو کات سین های بلیزارد لامصب فراموش نشدنی هستن!

ببخشید نظرسنجی مشخص نشد ؟ مردیم به خدا پیشنهاد های جذاب هم زیاده این هم موارد زیر از دوستان و خودم :

harvy queen vs catwoman

elena fisher vs chloe frazer

ashly williams vs miramda lawson

lightning vs the boss

tifa vs aerith

Liara T'Soni vs Tali'Zorah

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or