ایــــول امیر خوب گفتی! هر کی هم مخالف بود بره یه دست ایزاک بزنه!!!همیشه که نباید شخصیت های شناخته شده باشن!اتفاقا ایزاک و میت بوی رو اگر بزاریم اینجوری شاید بچه ها برن سراغ این بازی ها و با 2تا بازی توپ آشنا بشن
یکمم ملت از این بازی FPS با گرافیک خفن و این چیزا میکشن بیرون و از این بازی های آرکید لذت میبرن
هرکی هم اعتراضی داشت بره 1بار ایزاک رو تموم کنه،اگر بعدش بازم اعتراض داشت بیاد ببینیم حرف حسابش چیه![]()
![]()
آقا همیـنو بزارید...!!!!:dاین حرف ندارهخواهش میکنم، اجازه ما هم دست شماست . خوشحال میشم بزارینش
بچه ها میگم حالا که قراره این سری هم یه نظرسنجی فان بزاریم نظرتون راجع به اینا چیه؟؟!
Ratchet Vs. Clank
یا
Jak Vs. Daxter
یا اصلا
:d !!!!! Ratchet & Clank Vs. Jak & Daxter
![]()

نه آقا هر کی مخالف بود باید یه دست میت بوی تموم کنه و دسته ای رو که میشکونه ازش عکس بگیره و اینجا بذاره!همیشه که نباید شخصیت های شناخته شده باشن! :d اتفاقا ایزاک و میت بوی رو اگر بزاریم اینجوری شاید بچه ها برن سراغ این بازی ها و با 2تا بازی توپ آشنا بشن :d یکمم ملت از این بازی FPS با گرافیک خفن و این چیزا میکشن بیرون و از این بازی های آرکید لذت میبرن :d هرکی هم اعتراضی داشت بره 1بار ایزاک رو تموم کنه،اگر بعدش بازم اعتراض داشت بیاد ببینیم حرف حسابش چیه :d

ولی ما قبول داریم!:dولی من هنوز نتیجه نظرسنجی قبلی رو قبول ندارم :d![]()
کیو گذاشتید؟ولی ما قبول داریم!:d![]()
خیلی خب بعدیی رو گذاشتم رو میز مدیر تا امضاش کنه!:d
شب دراز است و قلندر بیدار! برو بازیشون کن! مطمئن باش به 3 ثانیه نکشیده میای رایتو میدی!:dصبر می کنید من برم جفتشو بازی کنم بیام ؟ S:
آقا من به کی رای بدم ؟!اولین کسی که پستم رو نقل قول کرد و یکیشون رو گفت به همون رای میدم
![]()

ها دیگه به این میگن سرعت عمل در حد ثانیه!رای دادمسرعت رو داشتی
![]()