X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
موافقم شدید!:d مخصوصا حالا که Lords of Shadow 2 هم تأیید شده دوباره تب و تاب Castlevania بالا گرفته ! برای کسایی هم که تا به حال با Alucard آشنایی نداشتن این نظرسنجی میتونه فرصت خیلی خوبی باشه!!:d

Castlevania_Symphony_of_the_Night_05.jpg

ولی من میگم اینو بذاریم برای وقتی که LOS2 اومد تا هم تمام بچه ها باشن و هم یه بار دیگه رفرِش بشن تا بهتر بتونیم رای بدیم!

موافقم شدید!:d مخصوصا حالا که Lords of Shadow 2 هم تأیید شده دوباره تب و تاب Castlevania بالا گرفته ! برای کسایی هم که تا به حال با Alucard آشنایی نداشتن این نظرسنجی میتونه فرصت خیلی خوبی باشه!!:d

Castlevania_Symphony_of_the_Night_05.jpg

آره خدایی خیلی خوشم میاد از این آلوکارد ولی بازم گابریل یه چیز دیگست :دی

ولی من میگم اینو بذاریم برای وقتی که LOS2 اومد تا هم تمام بچه ها باشن و هم یه بار دیگه رفرِش بشن تا بهتر بتونیم رای بدیم!

درست ولی یادمون باشه Castlevania که داره ساخته میشه با کلاسیکش زمین تا آسمون فرق داره به طراحی لباس ها موسیقی و دیالوگ های SOTN نگاه کنید و اونو با LOS مقایسه کنید متوجه میشید که این سری با LOs خیلی تغییر کرد فکر نمیکنم LOs 2 وقتشو برای توضیح دادن دارباره پیشینه این 2 شخصیت بزرگ بزاره بیشتر یه داستان رو روایت میکنه حالا تا بازی نیومده چیزی مشخص نیست اینارو با توجه به دیده های خودم گفتم...

درست ولی یادمون باشه Castlevania که داره ساخته میشه با کلاسیکش زمین تا آسمون فرق داره به طراحی لباس ها موسیقی و دیالوگ های SOTN نگاه کنید و اونو با LOS مقایسه کنید متوجه میشید که این سری با LOs خیلی تغییر کرد فکر نمیکنم LOs 2 وقتشو برای توضیح دادن دارباره پیشینه این 2 شخصیت بزرگ بزاره بیشتر یه داستان رو روایت میکنه حالا تا بازی نیومده چیزی مشخص نیست اینارو با توجه به دیده های خودم گفتم...
میدونم چی میگی.
اما یه سری ممکنه براشون داستان مهم نباشه و به خاطر خود شخصیت و بهش رای بدن منظورم اینه که یکی از مدل موهای آلوکارد خوشش میاد و بهش رای میده.
من میگم صبر کنیم چون بعد از این همه مدت خوبه که با ظاهر جدید آلوکارد روبرو بشیم و اونوقت ببینیم چی میشه
مثلا ما نمیباست لارا رو در مقابل دریک میگذاشتیم اونم وقتی که TR جدید هنوز عرضه نشده چه بسا موقع عرضه-ش نظراتو عوض میکرد.

یه پیشنهاد:
CPT.Price VS J@.n.n.a.t.i
فکر کنم سن و سالشون یکی باشه:دی
حالا شوخی رو بیخیال CPT.Price و Mactavish چطوره؟

دوستان این چندتا رو هم یه نگاه بندازید

Isaac Clarke vs Commander Sheppard

JC Denton vs adam jensen

cole phelps vs vito skalleta

این 3 خیلی خوبن موافقت کنید :دی :)

YOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
NEMESIS WON
------------
تبریک میگم رفقا... RE هنوز زندست....
:d
-------------
Alan Wake vs. Ethan Mars
جواب میده ها...!!!

سعی بشه شخصیت هایی که قرار داده میشن با هم شبیه باشن.
یعنی وقتی یادم میوفته اینجا وسکر و جوکر مقایسه شدن خندم میگیره :دی

یک زمانی پیشنهادی بود در رابطه با Cole از Infamous در مقابل اکلس از پروتوتایپ :d
اومدم یاد آوری کنم و بگم که اینم گزینه ی خوبیه :d

batman vs spiderman:d

shao khahn vs darth vader

كارش بنديكوت در مقابل كورتكس مولينكس:d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or