کی گفته گاو اخ و چرته!مرگ که هیچ چهارتا برادر هم کنار هم جمع بشن اندازه ی کریتوس شخصیت پردازی نخواهند داشت !
نمی دونم یه سری بازی مشخص تا صحبتش میاد چرا به فن بازی ربط ـش میدین ! بابا یه سری بازیها به خودی خود بزرگ هستن چه با فن چه بی فن ! گاو یکی از همون هاست ! نسل قبل رو یادتون بیاد که همه کشته مرده ی گاو بودین حالا به خاطر یه سری جریانات گاو شده اَخ و چرت ! (صحبتم کلی بود شخص خاصی رو مد نظر قرار ندادم کسی دلخور نشه !)
من انتهای پستم این رو گفتم که شما یا شخص دیگه ای فکر نکنه روی صحبتم باهاش هست :کی گفته گاو اخ و چرته!
و کی راجع به شخصیت پردازی گاو صحبت کرده!
من کلا از همون اول هم زیاد از شخصیت کریتوس خوشم نیومد! ربطی هم به شخصیت پردازیش و اینا نداره ... بدم نمیاد ولی اینطوریم نیستم که عاشقش باشم ...
در عوض لذتی که از دارکسایدرز بردم خیلی خیلی بیشتر از گاو بود ... کاری ندارم که حالا از لحاظ داستانی و یا گیمپلی شبیه به سری گاو و یا دویل می کرای بودش .. من دارکسایدرز و شخصیت "جنگ" رو شدید پسندیدم و یکی از بازی هایی که بی صبرانه منتظرشم قسمت دوم این بازی هستش ...
حالا شاید من بد سلیقه باشم و شما خوش سلیقه ... این یه نظر کاملا شخصیه ...
و اینطوری بخواد مثلاً پستم رو بکوبه , علاقه ی شما هم علاقه ی شماست مگه من تهدید کردم گفتم گاو دوست نداشته باشی بد سلیقه ای ! جواب شما همون یه خط اول پستم بود !(صحبتم کلی بود شخص خاصی رو مد نظر قرار ندادم کسی دلخور نشه !)
فقط به خاطر تو!:dتونی جان این جمله رواولش اضافه کن خیلی باحالش میکنه: قهرمانی تاریک برای خیره شدن در تاریکی !
حالا بیا و یه نظر دیگه هم بده!:dآقا الان اکثریت با تام و جری موافقن! انتخابش کنید ما نیز دعاتون میکنیم :d
منم که قول دادم دیگه شخصیت های کارتونی رو پیشنهاد ندیم![]()
![]()
) بیایین شخصیت هایی رو بذاریم که نه بیوگرافی بخوان و هم جو شادی داشته باشن که موقع امتحانا تو حال هیچکس نخوره و بیوگرافی نخوان چون مسلما هیچکس نمیذاره!
ممنون تونی جان به طرفدار های گرالت لطف کردی ولی توی صفحه اول تاپیک این جمله نرفته همون قدیمیه رو انگار صاحب تاپیک گذاشته !
... این یه بار حالا به عنوان زنگ تفریح و تنوع اشکالی نداره!:d زمان امتحانات و نمایشگاه E3 هم که در راهه، یکم جو عوض شه خوبه!:d