X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یعنی فقط مونده بود کریتوس رو به این حال و روز بندازید!
کلا در مقابل کریتوس از شخصیت های هم سبک فقط دانته و شاید کمی ریو میتونند جلوش مقاومت کنند! :d (از نظر محبوبیت! :d )

آخرین ویرایش:
من هنوز فکر می کنم Alan Wake VS Lucas Kane نظر سنجی خوبی میشه
پیشنهاد جدید:Sauron VS Darth Vader

ديگه نظر نديد نصف پست هاي اين چند صفحه همه گفتند تام بر عليه جري :d

مرگ که هیچ چهارتا برادر هم کنار هم جمع بشن اندازه ی کریتوس شخصیت پردازی نخواهند داشت !
نمی دونم یه سری بازی مشخص تا صحبتش میاد چرا به فن بازی ربط ـش میدین ! بابا یه سری بازیها به خودی خود بزرگ هستن چه با فن چه بی فن ! گاو یکی از همون هاست ! نسل قبل رو یادتون بیاد که همه کشته مرده ی گاو بودین حالا به خاطر یه سری جریانات گاو شده اَخ و چرت ! (صحبتم کلی بود شخص خاصی رو مد نظر قرار ندادم کسی دلخور نشه !)
کی گفته گاو اخ و چرته!
و کی راجع به شخصیت پردازی گاو صحبت کرده!
من کلا از همون اول هم زیاد از شخصیت کریتوس خوشم نیومد! ربطی هم به شخصیت پردازیش و اینا نداره ... بدم نمیاد ولی اینطوریم نیستم که عاشقش باشم ...
در عوض لذتی که از دارکسایدرز بردم خیلی خیلی بیشتر از گاو بود ... کاری ندارم که حالا از لحاظ داستانی و یا گیمپلی شبیه به سری گاو و یا دویل می کرای بودش .. من دارکسایدرز و شخصیت "جنگ" رو شدید پسندیدم و یکی از بازی هایی که بی صبرانه منتظرشم قسمت دوم این بازی هستش ...
حالا شاید من بد سلیقه باشم و شما خوش سلیقه ... این یه نظر کاملا شخصیه ...

کی گفته گاو اخ و چرته!
و کی راجع به شخصیت پردازی گاو صحبت کرده!
من کلا از همون اول هم زیاد از شخصیت کریتوس خوشم نیومد! ربطی هم به شخصیت پردازیش و اینا نداره ... بدم نمیاد ولی اینطوریم نیستم که عاشقش باشم ...
در عوض لذتی که از دارکسایدرز بردم خیلی خیلی بیشتر از گاو بود ... کاری ندارم که حالا از لحاظ داستانی و یا گیمپلی شبیه به سری گاو و یا دویل می کرای بودش .. من دارکسایدرز و شخصیت "جنگ" رو شدید پسندیدم و یکی از بازی هایی که بی صبرانه منتظرشم قسمت دوم این بازی هستش ...
حالا شاید من بد سلیقه باشم و شما خوش سلیقه ... این یه نظر کاملا شخصیه ...
من انتهای پستم این رو گفتم که شما یا شخص دیگه ای فکر نکنه روی صحبتم باهاش هست :
(صحبتم کلی بود شخص خاصی رو مد نظر قرار ندادم کسی دلخور نشه !)
و اینطوری بخواد مثلاً پستم رو بکوبه , علاقه ی شما هم علاقه ی شماست مگه من تهدید کردم گفتم گاو دوست نداشته باشی بد سلیقه ای ! جواب شما همون یه خط اول پستم بود !
گویا هر پست یه شفاف نامه هم می خواد !

تونی جان این جمله رواولش اضافه کن خیلی باحالش میکنه: قهرمانی تاریک برای خیره شدن در تاریکی !
فقط به خاطر تو!:d
آقا الان اکثریت با تام و جری موافقن! انتخابش کنید ما نیز دعاتون میکنیم :d
منم که قول دادم دیگه شخصیت های کارتونی رو پیشنهاد ندیم :-" :-"
حالا بیا و یه نظر دیگه هم بده!:d
خب بچه ها پس از بررسی های فراوان!:d به این نتیجه رسیدم.چون هنوز امتحانات شروع نشده و قراره شروع بشه (و همه مطمئنا در حال مرور درس ها هستن!:d:-o;;)) بیایین شخصیت هایی رو بذاریم که نه بیوگرافی بخوان و هم جو شادی داشته باشن که موقع امتحانا تو حال هیچکس نخوره و بیوگرافی نخوان چون مسلما هیچکس نمیذاره!
yahoo_4.gif

یه پیشنهاد دیگه اینه که مدت نظر سنجی رو دو هفته کنیم.
سریعا پیشنهادات و انتقادات خود را به روابط عمومی اعلام کنید!:-o

آخرین ویرایش:
ممنون تونی جان به طرفدار های گرالت لطف کردی ولی توی صفحه اول تاپیک این جمله نرفته همون قدیمیه رو انگار صاحب تاپیک گذاشته !

ممنون تونی جان به طرفدار های گرالت لطف کردی ولی توی صفحه اول تاپیک این جمله نرفته همون قدیمیه رو انگار صاحب تاپیک گذاشته !

اون متاسفانه دست من نیست ولی بهش میگم که بذارتش!:d

دوستان همون طور که در پست قبلی هم گفتم هر وقت اسم کریتوس و جنگ میاد بحث هاش شروع (منظورم جنگیدن و کوبیدن نیست )
بیایید با رودررو قرار دادن این دونفر یه نظرسنجی خاطره انگیز درست کنیم

آقا همین تام و جری رو بزارید بره دیگه! من موافقم!;;) ... این یه بار حالا به عنوان زنگ تفریح و تنوع اشکالی نداره!:d زمان امتحانات و نمایشگاه E3 هم که در راهه، یکم جو عوض شه خوبه!:d

s3gv6v8zyz.jpg

دوستانی که تام و جری رو پیشنهاد میدن به این توجه کردن که واقعا دلیلی برای مقایسه این دو وجود داره یا نه ؟
مثلا تام بدبخته و بد شانس ، جری هم خورده شیشه داره و یه کمی نامرده ، مقایسه دارم اینا ؟

مثلا من چرا از تام خوشم بیاد یا چرا از جری خوشم نیاد این دوتا کنار هم معنی دارن دوتا کاراکتر کاملا مجزا نیستن
ولی من از همین الان میتونم بگم بدون شک اون گربه بیچاره رای میاره

بالاخره محبوبیته دیگه! همیشه که نباید به خاطر دلایل فلسفی و ابهت و بدبخت و بیچارگی کشیدن کاراکترها و صحنه های احساسی و هزارتا چیز دیگه نظرسنجی باشه!
مثلا همیشه هم که نباید کاراکترها بهم مرتبط باشن! مثلا کراش و اسنیک هم میتونند با هم مقایسه بشن! همینطور که تو نظرسنجی گیم اسپات هم این 2تا به هم خوردن! :d کلا همیشه دلایل فلسفی و اینا دلیل نیست! میخوایم ایندفعه کلا به قولی دِلی رای بدیم :d ببینیم کدوم طرفدار بیشتر داره:d

اتفاقا من خیلی ها رو میشناسم که جری رو بیشتر دوست دارن! :d

کی نظرسنجی جدید رو میزارید؟ میزاشتید تا الان چند روزشم رفته بود! :d الان داشتیم برای نظرسنجی بعد پیشنهاد میدادیم :-"

دوستان یه لطفی در حق من بکنید ! اگر براتون مقدور هست ! اگه می خواهید نظر سنجی ای از کریتوس بذارید بی زحمت حالا حالا ها این کار رو نکنید ! دلیل بسیار موجهی دارم !
ممنون

بچه ها من هفته ای یه بار دیگه میام ، این امتحانا و شرایط زندگی داره فشار میاره ، نمیشه هر روز پاشیم بیایم اینجا الافی :d
از بین این سه نظرسنجی که میگم یکیش رو به من یا علی صلح و صفا پ. خ کنید تا عوض کنیم نظرسنجی رو بره :
تام و جری
کریتوس و جنگ
چوجی و همون :d(اسمشو یادم نی همون که احسان تو پستهای صفحه قبل پیش نهاد داد :d)

پ.ن : دوستان کلا این روزا باید فقط دو تا کار انجام داد : خواب و درس خوندن :d البته این داستان تا اواخر تیرماه ادامه داره (البته دانشجوهای مهندسی آخر خرداد راحتن) پس...
خودم با تام و جری موافقم
اصلا تام و جری تایید شد
دو هفته ای هم شد :d
فعلا خداحافظ همگی تا هفته ی بعد >:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or