Dante .D.H کاربر سایت Dec 18, 2013 #14,673 این هم از این ! Ada هم که حذف شد . یعنی کاراکترای مورد علاقه م دارن یکی یکی حذف میشن !! این دور هم رای من لارا ! Spoiler فقط کم مونده لارا هم حذف شه دیگه .
این هم از این ! Ada هم که حذف شد . یعنی کاراکترای مورد علاقه م دارن یکی یکی حذف میشن !! این دور هم رای من لارا ! Spoiler فقط کم مونده لارا هم حذف شه دیگه .
Ma$ter کاربر سایت Dec 18, 2013 #14,676 با اینکه لارا کارکتر خیلی خوبیه (به چشم خواهری ) ولی Crash یعنی بچگی ... یعنی Ps 1 ... یعنی کل کل سر اینکه کی تمام الماس های مراحل رو گرفته ... :d یعنی راه مخفی های crash team racing ... :d کرش یعنی نوستالژی ... نوستالژی یعنی کرش !
با اینکه لارا کارکتر خیلی خوبیه (به چشم خواهری ) ولی Crash یعنی بچگی ... یعنی Ps 1 ... یعنی کل کل سر اینکه کی تمام الماس های مراحل رو گرفته ... :d یعنی راه مخفی های crash team racing ... :d کرش یعنی نوستالژی ... نوستالژی یعنی کرش !
genesis007 کاربر سایت Dec 18, 2013 #14,677 لارا...:bighug: ------------------------------------------------------- یکی واقعا باید اینCrashرو بشونه سر جاش
لارا...:bighug: ------------------------------------------------------- یکی واقعا باید اینCrashرو بشونه سر جاش
Schürrle کاربر سایت Dec 18, 2013 #14,678 نوشته شده توسط 655: بالاخره یکی باید این کرش مزخرفو بشونه سرجاش ....... بیشتر... چرا توهین می کنی؟ فن های کرش از تعداد تار های موی سرت به توان 3 هم بیشتره
نوشته شده توسط 655: بالاخره یکی باید این کرش مزخرفو بشونه سرجاش ....... بیشتر... چرا توهین می کنی؟ فن های کرش از تعداد تار های موی سرت به توان 3 هم بیشتره
Ƒ !ƑąςэℓєŞș کاربر سایت Dec 18, 2013 #14,681 نوشته شده توسط 655: بالاخره یکی باید این کرش مزخرفو بشونه سرجاش ....... بیشتر... بیگ باس خدا بیامرز هم زورش به کرش نمیرسه، لارا که...
نوشته شده توسط 655: بالاخره یکی باید این کرش مزخرفو بشونه سرجاش ....... بیشتر... بیگ باس خدا بیامرز هم زورش به کرش نمیرسه، لارا که...
D Dirk کاربر سایت Dec 18, 2013 #14,682 آقا فکر کردم ، کراش ! یاده خاطرات بچگیم افتادم واقعا اون زمان خیلی خفن بود :d
xXKinGStaRXx کاربر سایت Dec 18, 2013 #14,683 من و کاربر امیر اگه لارا حذف بشه میریم خودکشیپس برای اینکه 2 تا انسان بی گناه نمیرن براش رای بدین:d
امیـر کاربر سایت Dec 18, 2013 #14,684 یاد لارا و اون موتور معروفش افتادم :d لارا از دست دوستان ناراحت و عصبانیه یاد اون حرکات آکروباتیک و زیباش بیفتید حتما بهش رای میدید آخرین ویرایش: Dec 18, 2013
یاد لارا و اون موتور معروفش افتادم :d لارا از دست دوستان ناراحت و عصبانیه یاد اون حرکات آکروباتیک و زیباش بیفتید حتما بهش رای میدید
6 655 کاربر سایت Dec 18, 2013 #14,685 لارا که ناک اوت شد اجر کرش با جان مارستون :d ( البته اگه باهم افتادند )