بیش از 80% کسایی که به 47 رای دادن تا حالا Shadoq of the colossos هم نشنیدن چه برسه بازیش کرده باشن یعنی واقعا کل عمر گیمریتون برفناست:d
من رو PC بازیش کردم :d
بیش از 80% کسایی که به 47 رای دادن تا حالا Shadoq of the colossos هم نشنیدن چه برسه بازیش کرده باشن یعنی واقعا کل عمر گیمریتون برفناست:d
هر دفعه که تو هر جای با ربط و بی ربطی اسم CoD آورده میشه به این سری افتخار میکم![]()
![]()
دقیق فحش هم بده افتخار میکنمفقط افتخار میکنی؟:d یعنی گه کس فحش هم بده افتخار میکنی؟:d فحش خورش ملسه نه؟:d
با این که به واندر رای دادم ولی اصلاً هیتمن بازی کمی نشمر،هیتمن 2(سایلنت اساسین)از هر بازی مخفی کاری(حتّی متال گیر سالید) ای تو عمرم به من بیشتر چسبید.از همون جا هم عاشق 47 شدم.(تو این نظرسنجی هم خیلی بین این دو گیر کرده بودم که بالاخره واندر رو انتخاب کردم)بیش از 80% کسایی که به 47 رای دادن تا حالا Shadoq of the colossos هم نشنیدن چه برسه بازیش کرده باشن یعنی واقعا کل عمر گیمریتون برفناست:d
Shadoq = shadowبیش از 80% کسایی که به 47 رای دادن تا حالا Shadoq of the colossos هم نشنیدن چه برسه بازیش کرده باشن یعنی واقعا کل عمر گیمریتون برفناست:d
پاچه؟؟؟دقیق فحش هم بده افتخار میکنم
وقتی به مبحثی ربطی نداره و یکی پاچه اش رو میگیره نشون از بزرگیشه![]()