X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هر دفعه که تو هر جای با ربط و بی ربطی اسم CoD آورده میشه به این سری افتخار میکم :> :دی

بیش از 80% کسایی که به 47 رای دادن تا حالا Shadoq of the colossos هم نشنیدن چه برسه بازیش کرده باشن یعنی واقعا کل عمر گیمریتون برفناست
:d
با این که به واندر رای دادم ولی اصلاً هیتمن بازی کمی نشمر،هیتمن 2(سایلنت اساسین)از هر بازی مخفی کاری(حتّی متال گیر سالید) ای تو عمرم به من بیشتر چسبید.از همون جا هم عاشق 47 شدم.(تو این نظرسنجی هم خیلی بین این دو گیر کرده بودم که بالاخره واندر رو انتخاب کردم)

b61042_Teaser_8.png

انصافا کی با کی میفته . خیلی با هم جور نیستن:d

ولی اینکه سوال نداره . کسی که یه بار صبح ساعت 6 با جان مارستن از مزرعه بانی مک فارلین سوار اسب به سمت ارمادیلو حرکت کنه و اون طلوع افتاب حماسی بازی رو ببینه خیلی راحت به جان رای میده . ( نقش اسب تو این انتخاب موثره :d )

خداحافظ ریو:((حتّی منم نمی تونم به جان رای ندم!!
چقدر زود کاراکترهای عزیزم جلوی کاراکترهای عزیزم حذف میشن=((

بازیش رو 10 بار کردم اصلا این رد دد مارو معتاد کرد :d بازم جان :bighug:

برادران بشتابید به ریو رای دهید :x:d

Swastika please forgive me :((:((

آخرین ویرایش:
دقیق فحش هم بده افتخار میکنم
وقتی به مبحثی ربطی نداره و یکی پاچه اش رو میگیره نشون از بزرگیشه :>
پاچه؟؟؟:|
من کی همچین چیزهایی گفتم،من منظورم همچنین بازیهایی مثل کال اف و بتل بود، حالا هر بازی میتونه باشه، من فقط همین بازی که شما گفتی رو منظورم نبود، بلکه هر چی بازی مثل این وارد بازار میشه منظورم بود، که تا دلت بخواهد همچنین بازی هایی هست،راستی دیدی گفتم، همه این بازی رو میشناسن؟؟؟؟:d،حالا تا دلت بخواد از این جوربازیها هستش،در کل گفتم فک نکنین که منظورم فقط کال اف بود، چون اونجا از بتل هم نام بردم..:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or