X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر بخوای از نظر شخصیت پردازی بگی خب لارا خیلی سرتره از اونورم بوکر شخصیتش درواقع با الیزابت کامل میشه و به تنهایی به نظر من شخصیت کامل و تو دیدی نیست با این که علاقه ی شدیدی به بوکر دارم ولی نمیتونم از پرنسس بازی های ادونچر بگذرم ، مطمئنن هرکی کهنه کار باشه از لارا خاطره های زیادی داره و مطمئنن یکی از نوستالوژی هاشم همین بانو هست!بنابراین لیدیز فرست و رای خود رو برای لارای عزیز به صندوق میندازیم :ی

هر کس داستان Bioshock Infinite رو کامل متوجه بشه و به بوکر رای نده توهین بزرگی به صنعت گیم داره میکنه :دی

وقتی Elizabeth با اون شکوهش اونطوری حذف شد! بوکر هم الان بره بالا مرحله بعد حتما به یه گولاخ میخوره و با اختلاف سنگین میبازه!:| پس بهتره به کسی رای داد که شانس قهرمانی هم داره و براحتی میتونه هرکسی رو از پیش رو برداره! b-)یعنی لارا! البته من خودم خیلی الیزابت و بوکر رو دوست دارم ولی با عنایت به توضیح فوق الذکر به بوکر رای ندادم.:d ایشالا پادشاه داستان سرایی کن لوین از سر تقصیرمون بگذره:d

آخرین ویرایش:
من که هر روز داره بیشتر از این لارا در دنیای BC ( :دی ) بدم میاد , اون از Dante و این هم Booker .

از همگی متشکرم@};-، لارا با قاطعیت تمام به 1/4 پایانی صعود کرد
633220_viannen_08.gif

به بازیه Tomb Raider 2013 زیاد توجه نکنید، لارا از دوران بچگی هم دنبال ماجراجویی بوده :d :

من موندم اون 70 نفری که در برابر مستر چی(ف)(:d) به بوکر رای دادن الان کجا هستن ؟:-/

من موندم اون 70 نفری که در برابر مستر چی(ف)(:d) به بوکر رای دادن الان کجا هستن ؟:-/
فن سونی جماعت:-ss
فن سونی جماعت
:-ss

از دست اینا هر کاری بر میاد فقط برخی کاراکترها تونستند از شرّ سونی فن جماعت در امان باشند

فن سونی جماعت
:-ss

از دست اینا هر کاری بر میاد فقط برخی کاراکترها تونستند از شرّ سونی فن جماعت در امان باشند

پس اون 100 نفری که به بتمن رای دادن جلوی کریتوس... فن های بتمن بودن ... ؟؟؟

ترولیست جماعت ...

آقا سونی فن یعنی چی؟یه حرفایی میزنین دیگه...
طرف دوست داشته به بتمن رای داده یا به لارا کرافت ، این دیگه سلیقه ای هستش، یارو شاید سونی فن باشه ولی به بتمن رای بده....
در مورد این نظرسنجی هم باید بگم که به هیچ وج من الوجوه نباید از بوکر و بایوشاک بیکران بد بگیم، چون اصلا این بازی نیست، یه شاهکاره به تمام معنا هستش....
ولی بازم میگم اینجا واسه کارکتر بازیها هستش،همچنین سلیقه ای هستش، یکی دوست داره به بانو لارا رای بده!!!;;)
بعضیا فکر میکنن چون بوکر تو بازی دیده نمیشد پس لابد شخصیت پردازی هم نداشت
باهات موافقم.

اگر اینطوری ک شما میگی باشه پس یعنی کارکتر تمامه بازی های FPS فاقد شخصیت پردازی هستن دیگه نه؟
آقای بهنام فک کنم منظورم رو اشتباه رسوندم یا شما حرفم رو نگرفتی:d
من خودم دیوونه بازی بایوشاک بیکران هستم، یه جورایی باهاش زندگی میکنم، بعد شما این حرفی که زدی رو نمیدونم دیگه چیه؟
من از این لحاظ موافقم که یعنی اینکه اونهایی که فکر میکنن بازی های fps فاقد شخصیت پردازی هستن باهاشون مخالفم و به نظرم این طرز فکر اشتباه هستش،منظورم این بود...
ضمنا من به شدت سونی فن یعنی فن دوآتیشه این کنسول و شرکت هم هستم...:bighug:

آخرین ویرایش:
آقای بهنام فک کنم منظورم رو اشتباه رسوندم یا شما حرفم رو نگرفتی:d
من خودم دیوونه بازی بایوشاک بیکران هستم، یه جورایی باهاش زندگی میکنم، بعد شما این حرفی که زدی رو نمیدونم دیگه چیه؟
من از این لحاظ موافقم که یعنی اینکه اونهایی که فکر میکنن بازی های fps فاقد شخصیت پردازی هستن باهاشون مخالفم و به نظرم این طرز فکر اشتباه هستش،منظورم این بود...
ضمنا من به شدت سونی فن یعنی فن دوآتیشه این کنسول و شرکت هم هستم...:bighug:
خوبی برادر؟:d شما و اون دوستمون گفتین بعضی ها فکر میکنن اینطوریه ک خب هیچکس همچین فکری نمیکنه لازم نیست جایی کسی حرف بزنید
درضمن منم کاری ندارم شما دییونه ی چ بازیی یا چ کنسولی هستی اصلا چ ربطی داره اینکه شما میگی من فن دو اتیشه ی سونی هستم ب حرف من؟
نظرسنجی هم ک تموم شده پس بحث کردن بی فایدس موفق باشید;)

آخرین ویرایش:
خوبی برادر؟:d شما و اون دوستمون گفتین بعضی ها فکر میکنن اینطوریه ک خب هیچکس همچین فکری نمیکنه لازم نیست جایی کسی حرف بزنید
درضمن منم کاری ندارم شما دییونه ی چ بازیی یا چ کنسولی هستی اصلا چ ربطی داره اینکه شما میگی من فن دو اتیشه ی سونی هستم ب حرف من؟
نظرسنجی هم ک تموم شده پس بحث کردن بی فایدس موفق باشید;)
=))آره اشتباه شد، او تیکه رو اصلا با شما نبودم،چند پست بالاتر باید میگفتم اینجا گفتم، اشتب شد:d
در مورد حرف توام، خب درسته دیگه، مشکلی نیست;)

پس اون 100 نفری که به بتمن رای دادن جلوی کریتوس... فن های بتمن بودن ... ؟؟؟

ترولیست جماعت ...
اون جوری هم میشه گفت!!!من داشتم درمورد مستر چی و بوکر حرف میزدم...بتمن رو که نمیخواید با بوکر مقایسه کنید؟:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or