هاهاها سونی فن ها حمله کردن
از همین حالا کریتوس رو بنده اعلام میکنم:d
کریتوس که سهله .. سوپر من هم حریف بتمن نیست ...
بتمن علاوه بر اینکه قدرت بدنی بالایی داره از هوش زیادی هم بهره میبره ..
اگه بزرگترین کارگاه جهان بتمن رو فیلسوف مد نظر بگیریم کریتوس نهایت نهایتش میشه زیر سیکل ..
اونوقت مغز نخودی کریتوس در مقابل بتمن چیزی نیست و فقط میمونه قدرت بدنیش ...
بتمن هم سه سوته نقطه ضعف کریتوس رو پیدا می کنه و می فرستدش اون دنیا. برای محکم کاری اینم بگم که جوری میفرسته که راه برگشتی نباشه برا بازگشت کچل ..![]()
نه دیگه نشد !:d وقتی بحثه کریتوس میاد وسط منطق جایی تو بحث نداره !کریتوس که سهله .. سوپر من هم حریف بتمن نیست ...
بتمن علاوه بر اینکه قدرت بدنی بالایی داره از هوش زیادی هم بهره میبره ..
اگه بزرگترین کارگاه جهان بتمن رو فیلسوف مد نظر بگیریم کریتوس نهایت نهایتش میشه زیر سیکل ..
اونوقت مغز نخودی کریتوس در مقابل بتمن چیزی نیست و فقط میمونه قدرت بدنیش ...
بتمن هم سه سوته نقطه ضعف کریتوس رو پیدا می کنه و می فرستدش اون دنیا. برای محکم کاری اینم بگم که جوری میفرسته که راه برگشتی نباشه برا بازگشت کچل ..![]()
حتی نمیتونم تصورشم بکنم که میلیادر مرفه بی درد بدون اسباب بازیاش چجوری میتونه حتی تو صورت کریتوس نیگا کنهبعد یه عده میان طرفدریشو میکنن اونم جلو کی ؟؟؟؟ جلو کریتوس
)
آهاااان مرفه بی درد داره منفجر میشه اگه دستای پشت پرده وارد عمل نشن![]()
این بزرگترین خلافکارای گاتام و دستگیری شون . جلوی کشت و کشتار خونین خدایان از کرونوس بگیر تا زئوس مسخره بازیو بچه بازی بیش نمی باشد:dجا داره بگم Really?!
کریتوس فقط زور داره , کله خری بیشتر نیست ...بروس مغز داره , شجاعت داره و زورشم کم نیست ... مثه کریتوس سست عنصر نیست که خودکشی کنه
همین میلیاردر و مرفه بی درد با حتی دست خالی از دک و دیوار میره بالا میره , بزرگترین خلاف کارای گاتام رو دستگیر میکنه بعید میدونم نتونه یه "مرد کچل عصبانی و دپرس" رو شکست بده![]()
جا داره بگم Really?!
کریتوس فقط زور داره , کله خری بیشتر نیست ...بروس مغز داره , شجاعت داره و زورشم کم نیست ... مثه کریتوس سست عنصر نیست که خودکشی کنه
همین میلیاردر و مرفه بی درد با حتی دست خالی از دک و دیوار میره بالا میره , بزرگترین خلاف کارای گاتام رو دستگیر میکنه بعید میدونم نتونه یه "کچلِ عصبانی و دپرس" رو شکست بده![]()