X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هاهاها سونی فن ها حمله کردن >:)

از همین حالا کریتوس رو بنده اعلام میکنم:d

هاهاها سونی فن ها حمله کردن >:)

از همین حالا کریتوس رو بنده اعلام میکنم:d

البته در این میان پی سی فن هایی هستن که به این حمله پیوسته اند>:)

کریتوس که سهله .. سوپر من هم حریف بتمن نیست ... :دی
بتمن علاوه بر اینکه قدرت بدنی بالایی داره از هوش زیادی هم بهره میبره ..
اگه بزرگترین کارگاه جهان بتمن رو فیلسوف مد نظر بگیریم کریتوس نهایت نهایتش میشه زیر سیکل .. :دی
اونوقت مغز نخودی کریتوس در مقابل بتمن چیزی نیست و فقط میمونه قدرت بدنیش ...
بتمن هم سه سوته نقطه ضعف کریتوس رو پیدا می کنه و می فرستدش اون دنیا. برای محکم کاری اینم بگم که جوری میفرسته که راه برگشتی نباشه برا بازگشت کچل .. >:)

بتمن باید جلوی خدای جنگ سجده کنه قدرتمند تر از کریتوس تو دنیای گیم پیدا نمیشه;):d

کریتوس که سهله .. سوپر من هم حریف بتمن نیست ... :دی
بتمن علاوه بر اینکه قدرت بدنی بالایی داره از هوش زیادی هم بهره میبره ..
اگه بزرگترین کارگاه جهان بتمن رو فیلسوف مد نظر بگیریم کریتوس نهایت نهایتش میشه زیر سیکل .. :دی
اونوقت مغز نخودی کریتوس در مقابل بتمن چیزی نیست و فقط میمونه قدرت بدنیش ...
بتمن هم سه سوته نقطه ضعف کریتوس رو پیدا می کنه و می فرستدش اون دنیا. برای محکم کاری اینم بگم که جوری میفرسته که راه برگشتی نباشه برا بازگشت کچل .. >:)
نه دیگه نشد !:d وقتی بحثه کریتوس میاد وسط منطق جایی تو بحث نداره !

کریتوس نقطه ضعفی نداره ولی بتمن یدونه ادمه معمولیه تو لباس قوی !
کریتوس هزار جور قدرت خاص داره که نه فقط بتمن فعلی , صد سال دیگه هم بین ادما پیدا نمیشه >:)

لباس بتمن رو بگیری مثله کودکی عاجز اسیب پذیر میشه ولی کریتوس تا نفسش در میاد هر چی جلوش باشه گردنش ماله خودش نیست >:)

کریتوس با خدایان میجنگه / بتمن با چند تا لات ولگرد >:) بتمن با همون سوپر من مقایسه بشه بهتره کریتوس رقیب نداره >:)

http://images1.wikia.nocookie.net/_...es/images/0/0b/Cronos_luchando_con_Kratos.jpg

تنها نگرانیم از بابت این نظر سنجی اینه که نظرم با امیرحسین یکی ــه :-s امیدوارم مثل دور پیش رای نده .... :-" :دی

حتی نمیتونم تصورشم بکنم که میلیادر مرفه بی درد بدون اسباب بازیاش چجوری میتونه حتی تو صورت کریتوس نیگا کنه :دی بعد یه عده میان طرفدریشو میکنن اونم جلو کی ؟؟؟؟ جلو کریتوس :)))

آهاااان مرفه بی درد داره منفجر میشه اگه دستای پشت پرده وارد عمل نشن :دی

جا داره بگم Really?! :دی
کریتوس فقط زور داره , کله خری بیشتر نیست ...بروس مغز داره , شجاعت داره و زورشم کم نیست ... مثه کریتوس سست عنصر نیست که خودکشی کنه :))
همین میلیاردر و مرفه بی درد با حتی دست خالی از دک و دیوار میره بالا میره , بزرگترین خلاف کارای گاتام رو دستگیر میکنه بعید میدونم نتونه یه "کچلِ عصبانی و دپرس" رو شکست بده :-j

کریتوس فقط زور داره , کله خری بیشتر نیست ...بروس مغز داره , شجاعت داره و زورشم کم نیست ... مثه کریتوس سست عنصر نیست که خودکشی کنه :))
همین میلیاردر و مرفه بی درد با حتی دست خالی از دک و دیوار میره بالا میره , بزرگترین خلاف کارای گاتام رو دستگیر میکنه بعید میدونم نتونه یه "مرد کچل عصبانی و دپرس" رو شکست بده :-j
این بزرگترین خلافکارای گاتام و دستگیری شون . جلوی کشت و کشتار خونین خدایان از کرونوس بگیر تا زئوس مسخره بازیو بچه بازی بیش نمی باشد:d

همین میلیاردر و مرفه بی درد با حتی دست خالی از دک و دیوار میره بالا میره , بزرگترین خلاف کارای گاتام رو دستگیر میکنه بعید میدونم نتونه یه "کچلِ عصبانی و دپرس" رو شکست بده :-j

بتمن همون نیست که بین کمرشو تا کرد :d مثل چوبی خشکیده بر سر زانو :d
دپرس که بتمنه . مگه هرشب کابوس نمیبینه :d

در ضمن شما امکاناتش رو ازش بگیر ببین میتونه از نیم متری بپره .:d

دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم و به بتمن رای دادم !l-)

کریتوس مارو از خشم خود در امان بگردان!:-ss

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or