D Dirk کاربر سایت Nov 10, 2013 #14,102 با رزیدنت خیلی حال کردم و به بانو وانگ رای میدم - - -ویرایش - - - به الیزابت لووس رای ندین حذف شه :d
Devil-Girl کاربر سایت Nov 10, 2013 #14,103 نوشته شده توسط B C: اینم اکشن فیگورش :flexion: بیشتر... Pleaseeeeeeeeeeeee not from movies, dude!
iman0013 کاربر سایت Nov 10, 2013 #14,104 کسی که قدیمی باشه به ایدا رای میده نه به اون دختره الیزابت. اخه در برابر ایدا هیچی نیست
Dante .D.H کاربر سایت Nov 10, 2013 #14,107 خداییش انتخاب سخته ! اما همون آدا خیلی بهتره ! :d در آستانه رستگاری هستیم فقط کافیه بره بالا . :d Spoiler :bighug:
خداییش انتخاب سخته ! اما همون آدا خیلی بهتره ! :d در آستانه رستگاری هستیم فقط کافیه بره بالا . :d Spoiler :bighug:
iman0013 کاربر سایت Nov 10, 2013 #14,108 نوشته شده توسط Lady Ashe: مگه میشه به ada رای نداد ... البزابت کیه ؟؟؟ بیشتر... بله دقیقا الیزابت رو باید با اون شاهزاده تو ماریو مقایسه کنن نه ایدا کبیر
نوشته شده توسط Lady Ashe: مگه میشه به ada رای نداد ... البزابت کیه ؟؟؟ بیشتر... بله دقیقا الیزابت رو باید با اون شاهزاده تو ماریو مقایسه کنن نه ایدا کبیر
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Nov 11, 2013 #14,109 من به هیچ کدوم رای نمیدم چون هردوشون رو دوست دارم
D Dirk کاربر سایت Nov 11, 2013 #14,110 خوب دیگه معلومه آدا این دفعه پوز این الیزابتو زد بریم سراغ نظرسنجی بعدی :d
P.O.P کاربر سایت Nov 11, 2013 #14,111 ینی نمیتونم به ایدا رای ندم............... از لیون هم بیشتر دوسش دارم : البته با کمی اغراق..................
ینی نمیتونم به ایدا رای ندم............... از لیون هم بیشتر دوسش دارم : البته با کمی اغراق..................
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Nov 11, 2013 #14,112 دوستان هنوز سه ساعت وقت داریم...یه همّتی نشون بدید (البته تنفّر من به ایدا به اون انیمیشنی که سال پیش دادن ربط داره وگرنه تو رزیدنت 4 بدجور می درخشید)
دوستان هنوز سه ساعت وقت داریم...یه همّتی نشون بدید (البته تنفّر من به ایدا به اون انیمیشنی که سال پیش دادن ربط داره وگرنه تو رزیدنت 4 بدجور می درخشید)
Kaiki کاربر سایت Nov 11, 2013 #14,114 نوشته شده توسط habibmp3: جوجه رو آخر پاییز میشمارن .. بیشتر... شروع کن ب شمردن جوجه ها :d ویرایش:چندتا اواتار هم جهت خدمت ب ایدا خانوم از عکس هایی ک دوستان گذاشتن درست کردم:d Spoiler آخرین ویرایش: Nov 11, 2013
نوشته شده توسط habibmp3: جوجه رو آخر پاییز میشمارن .. بیشتر... شروع کن ب شمردن جوجه ها :d ویرایش:چندتا اواتار هم جهت خدمت ب ایدا خانوم از عکس هایی ک دوستان گذاشتن درست کردم:d Spoiler
P.O.P کاربر سایت Nov 12, 2013 #14,115 نوشته شده توسط вєнηαм: شروع کن ب شمردن جوجه ها :d ویرایش:چندتا اواتار هم جهت خدمت ب ایدا خانوم از عکس هایی ک دوستان گذاشتن درست کردم:d Spoiler بیشتر... عکس وسطی حرف نداره
نوشته شده توسط вєнηαм: شروع کن ب شمردن جوجه ها :d ویرایش:چندتا اواتار هم جهت خدمت ب ایدا خانوم از عکس هایی ک دوستان گذاشتن درست کردم:d Spoiler بیشتر... عکس وسطی حرف نداره