X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینجا کسی هست مثل من Max Payne رو بازی نکرده باشه :| اگر آره و طرفدار سری بازی های کرش هستید ( حال می کنید منطق رو :d ) به Rayman رای بدید :d:d

:crying1::crying1:

93975367464150286198.jpg

09205533348776694188.jpg

36030813140598592947.jpg

همیشه دوستت داشتیم و خواهیم داشت....

رای ما هم مکس پین:dهر کی به مکس پین رای نده بدترین گناه دنیا رو انجام داده:d

آیا میدانستید همین دیروز دهمین سالگرد ریلیز مکس پین 2 بود؟:دی
===

"I had a dream of my wife. She was dead. But it was all right."​

آخرین ویرایش:
R.I.P Rayman :(

نمیشد به یکی دیگه بخوره که جوان مردانه تر حذف بشه !؟ :دی

چرا هیچکی مثل من تو جهان پیدا نمیشه که مکس پین بازی کرده باسه ولی ازین شخصیت بدش بیاد؟:(
آخه هر کاری که میکنم اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم!!!!!!!!:eek:(:d)
بنایر این,رای من ریمن. در صورتی که اصلا بازی نکردمش:d

بعد از دو هفته مريضي ( /:) ) و فرو رفتن 7،8 تا آمپول تو دست و پا و چش و چالم فرصتي پيدا كردم كه يه رجوعي به سايت بكنم و در جوار دوستان از اين تاپيك بهره ببرم. البته هنوزم خوب نشدم و بازگشتمم چيز چندان مهمي نيست ولي در كل گفتم كه مطلع باشيد:d

تو گروه قبلي كه رچتو له كرديد و پوزشو به خاك ماليديد. افسوس كه نبودم وگرنه پرچمشو بالا ميبردم:d البته ناگفته نماند كه اگه جاي ريو، Ken بود براش از جون مايه ميزاشتم ولي چون Ryu از نظر من يكم چيپ ميزنه ( :-" ) حاضر نيستم كه يه دقيقه هم براش وقت تلف كنم:d:-"

تو اين گروهم با وجود اينكه علاقه چنداني به هيچ كدوم از اين دو شخصيت ندارم اما انتخاب بينشون برام سخته. از يه طرف Rayman شخصيت جذاب و جالبي داره و آدمو به خنده واميداره و از طرف ديگه هم Max شخصيت خسته و زجركشيده اي داره. اگه نسخه سوم Max Payne رو بازي نكرده بودم به Rayman راي ميدادم چون بر خلاف عموم دوستان، بنده شخصيت پردازي Max تو نسخه سوم رو به دو نسخه قبلي ترجيح ميدم ولي افسوس كه بازي كردمش و بايد شرمنده اين دوست خندونمون بشم:d

( آخه يكي نيست كه به من بگه يه راي دادنم انقدر چونه زدن داره:d )

ای کاش یک بار بین Rayman و Crash یک رای گیری شکل می گرفت تا ببینیم تا چه حد این دو از هم فاصله دارند :d

البته بگم Crash ممکن ـه در اون زمان پادشاهی بکنه :d

رای من مکس :bighug:
ریمن واسه بچه کوچولو های فامیل جذابیتش بیشتر بود تا برای من :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or