X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
باو بتمن که زد دهن دکتر رو سرویس8-|خوبکاریش نمیشه کرد دیگه... صعود بتمن رو برای تمامی فن هاش تبریک میگم به خصوص فن بزرگش Alkazar:bighug::d
تو کلّ این X vs Y Champion فقط دهن بایونتا جلوی بیگ باس بود که سرویس شد وگرنه بقیه خیلی جوانمردانه و بدون هیچ لهیدگی ای و با احترام از دور رقابت حذف شدند.مثل همین دکتر آزادمرد(Freeman:دی):bighug:

z-fan تو که قرار بود به دکی رای بدی چی شد په ؟:d
Alkazar مخمو زد!!:دیگه به هر حال بتمنه دیگه(البته اعتراف می کنم در این راند هیچ اختلافی رو بین دو رقابت کننده نمی بینم و خیلی هم هر دو دوست دارم)

Alkazar مخمو زد!!:دیگه به هر حال بتمنه دیگه(البته اعتراف می کنم در این راند هیچ اختلافی رو بین دو رقابت کننده نمی بینم و خیلی هم هر دو دوست دارم)

گوردون که حذف شد >:) منتظر رلدا هستم تا بیاد حذفش کنم >:)

بتمن توی بازی ها هم سابقه-ش خیلی قدیمی تره از دکتره.
یکی از بهترین بازیها هم همون بتمن روی میکرو هست که جو تاریک و سیاهی هم داشت و فوق العاده بود:|
در ضمن B AA و B AC هم پشم دیگه؟:|
از نظر سابقه نگفتم که :|
گفتم کلا بتمن بیشتر بخاطر فیلم ها و مخصوصا comic book هاش معروف هست،من خودم بیشتر طرفدار comic های بتمن هستم و نیمدونم چرا بازی هاش به دلم نمیشینه :|

گوردون که حذف شد >:) منتظر رلدا هستم تا بیاد حذفش کنم >:)
منتظر چی ای متین؟:دی
پرنسس زلدا رو که آدم حسابش نکردن و شرکتش ندادن.لینک هم که همون دور اوّل به طرز فجیعی از دور خارج شد.الآن تنها امید من برای ادامه دادن مسابقات بیگ باس ـه و مکس پین

پرنسس زلدا رو که آدم حسابش نکردن و شرکتش ندادن.لینک هم که همون دور اوّل به طرز فجیعی از دور خارج شد.الآن تنها امید من برای ادامه دادن مسابقات بیگ باس ـه و مکس پین

بی خیال شدم :d

هردوشونو دوست دارم :x

نه تو رو خدا میخوای آدم حسابش کنند .:|>:) من از این بابت خوشحالم که لینک:-& رو زیر پاهاشون له کردند ... >:) شانس آوردی که من نبودم اون موقع و گرنه تا الان تو تو بن بودم !!:دی

صعود Batman رو از همين الآن تبريك ميگم . :bighug::d
به اميد روزي كه با همين Batman ، كريتوس رو به زير بكشيم ! :d

صعود Batman رو از همين الآن تبريك ميگم . :bighug::d
به اميد روزي كه با همين Batman ، كريتوس رو به زير بكشيم ! :d
این قد امیدوار نباش!فن های سونی در کمین اند:دی
نه تو رو خدا میخوای آدم حسابش کنند .:|>:) من از این بابت خوشحالم که لینک:-& رو زیر پاهاشون له کردند ... >:) شانس آوردی که من نبودم اون موقع و گرنه تا الان تو تو بن بودم !!:دی
همون بهتر که اون موقع نبودی>:)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or