X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سر چهار راه گیر کردم:d
اول با لارا اونم توی Tomb Raider Chronicles آشنا شدم (تو روح عمه سازنده-ش عجب بازی سختی بود! همون مرحله اولش گم میشدی:|:d) و بعدش با دانته توی DMC 3 (هی تو کف بودم این یارو مو سفیده کیه:d).

به دلیل نیاز بیش از حد به حس نوستالوژیک، به لارا رای میدهیم:|
نظرت محترمه ولي جا داره كه از همينجا بهت بگم: ! Go blow yourself :|:d بعد يه عمر DMC بازي كردن و طرفداري از دانته و ورجيل درست تو زماني كه ما به ناحق چندتا راي عقب افتاديم داري به لارا راي ميدي؟! :|:d

اول با لارا اونم توی Tomb Raider Chronicles آشنا شدم (تو روح عمه سازنده-ش عجب بازی سختی بود! همون مرحله اولش گم میشدی:|:d) و بعدش با دانته توی DMC 3 (هی تو کف بودم این یارو مو سفیده کیه:d).

اجرت با لارا>:d
الان وحید غیرتی میشه:hide:

نظرت محترمه ولي جا داره كه از همينجا بهت بگم: ! Go blow yourself :|:d بعد يه عمر DMC بازي كردن و طرفداري از دانته و ورجيل درست تو زماني كه ما به ناحق چندتا راي عقب افتاديم داري به لارا راي ميدي؟! :|:d

يعني كسي كاري كرده ؟:-?:d

به هر حال نظر هر كس محترمه فقط يك چيزي كه هست اينه كه يك نفر از اونايي كه ميشناسم نيامده راي بده . از اعضاي پريميوم هستن ايشون ! :d فكر كنم بشناسين ايشون رو نه ؟!
ايف يو نو از اين حرفا . :d

لارا اگه می‌تونست مقابل Vergil، Mundus و Nevan وا می‌ایستاد. نمی‌دونم چرا دانته عقبه؟ :|

Traitor Detected
Activating Judgment Cut Protocol

برو توبه کن! :|
نکنه دنبال خاطرات دوران مهد کودک میگردی پسر! :d:| اونموقع ها تحت استعمار بودی کاکو :d تو دنبال لارای آرزوها بودی و لارا دنبال دانته رویاها >:)

يعني كسي كاري كرده ؟:-?:d

به هر حال نظر هر كس محترمه فقط يك چيزي كه هست اينه كه يك نفر از اونايي كه ميشناسم نيامده راي بده . از اعضاي پريميوم هستن ايشون ! :d فكر كنم بشناسين ايشون رو نه ؟!
ايف يو نو از اين حرفا . :d

kaizershauze

نکنه این فرد رو میگی ؟؟:-/:دی

======
دوستان دلتون رو صابون نزنید!:>
کایزر هنوز مونده اون با رای دادن در آخرین لحظه کاسه کوزه همتون رو بهم میزنه!:| (مثل بوکر و مسترچیف:دی)

من طرفدار قاتل ورجیل نیستم:((
Traitor Detected
Activating Judgment Cut Protocol
مردک ورجیل فن دانته نما با اون جمله معروفت:|:d
Activating Dark Slayer Style:|
برو توبه کن! :|
نکنه دنبال خاطرات دوران مهد کودک میگردی پسر! :d:| اونموقع ها تحت استعمار بودی کاکو :d تو دنبال لارای آرزوها بودی و لارا دنبال دانته رویاها >:)
وَر چی توبه کنم؟:| لارا میره T-Rex میکشه، دانته که سهله...:-"
فعلا جلوی دانته ایستاد.:p...بقیشون پیش کش...:d
فقط لارا...
تکبیر!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or