X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من چون هردو رو به یک اندازه و خیلی زیاد دوست دارم، این دور رو به بایونتا رای میدم چون هیتر بیشتر داره!
ولی هردوشون برام عزیزن!

اصلا حتی فکر رای دادن به بایونتا رو هم نکردم و به بیگ باس رای دادم ...

بایونتا اگه **** استار می بود شاید طرفدارش بودم و بهش رای میدادم ولی در مقابل "رئیس بزرگ" حتی فکر کردن بهش هم خنده داره ...

ایول به نظرسنجی بایونتا رو میتونید از همین الان حذف شده بدونید#:-sاصلا هیت هم لازم نداره همینجوری طرفدارای بیگ باس زیادن
رای ما بیگ باس

ما گفتیم که امیدمون کاراکترهای ژاپنیه که خوردن به هم :| با این حال بیگ باس رو به جادوگر فریبنده ترجیح میدم

بایونتا اگه **** استار می بود شاید طرفدارش بودم و بهش رای میدادم ولی در مقابل "رئیس بزرگ" حتی فکر کردن بهش هم خنده داره ...

First hater approaches.

57065441418638638892.jpg

وقتی چیزی از شخصیت پردازی Bayonetta نمی دونید لطفا نظر ندید.

از آنجا که پیروزی اون پیر سرباز سیگار به لب بر بانوی مو مشکی قطعی به نظر میاد؛ و نظر به روح شریف دوست و هم قطاز عزیزم مرتضی؛ اینجانب حمایت خود رو از بانوی مو مشکی بایونتا اعلام میدارم !
باشد که رستگار شویم !

حداقل براي رعايت ادب و احترامم كه شده اون ستاره هارو برميداشتي تا اون دسته از دوستان نوجوونمون كه با اين مدل كلمات آشنايي ندارن از اين نظر تاريخي شما بهره مند بشن و مفاهيم عميقي كه در پستتون نهفتست رو كامل درك كنن!

پس رای شما شد بانو؟:d
نه:d ما رايمون رو از همون اول به صندوق Big Boss انداختيم:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or