S sub -zero کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,676 نوشته شده توسط kaizershauze: شناسایی شدم ؟! + :arrowd: بیشتر... نمی بخشمت)x Spoiler :d
XsmokeX کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,677 پیروزی بوکر رو به طرفدار هاش و طرفدار های الیزابت و هیتر های چیف و سونی فن ها و به هیچ کس دیگه ای تبریک نمی گم :d جون همتون در بیاد :d
پیروزی بوکر رو به طرفدار هاش و طرفدار های الیزابت و هیتر های چیف و سونی فن ها و به هیچ کس دیگه ای تبریک نمی گم :d جون همتون در بیاد :d
6 655 کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,678 اصلا مستر چیف که تو این دور نبود :d اون مستر چی بود که وجود خارجی نداره :d
S sub -zero کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,679 خیلی خوب مستر چی که نمی دونم کی بود حذف شد.:d اما بهتره بهمون بگن که master chief قراره در برار کی قرار بگیره موافقید؟
خیلی خوب مستر چی که نمی دونم کی بود حذف شد.:d اما بهتره بهمون بگن که master chief قراره در برار کی قرار بگیره موافقید؟
Irisviel Ackerman کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,681 اسم مسترچیف رو اشتباه نوشته بودن اول!؟ بعد این رای گیری چطور باطل نشده از اول برگزار بشه! بعضی ها که خیلی خوشحال :-b در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه!
اسم مسترچیف رو اشتباه نوشته بودن اول!؟ بعد این رای گیری چطور باطل نشده از اول برگزار بشه! بعضی ها که خیلی خوشحال :-b در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه!
Навид کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,682 یعنی الان بوکر برد؟چه مسخره تو فوتبال وقتی دو تیم تو 90 دقیقه مساوی میشن میرسه به ضربات شیرین پنالتی بعد اینجا کشکی کشکی بوکر اول میشه واقعا برای این جامعه داوری آرزویه تندرستی دارم فقط جرات دارین زنگ آخر وایسین:d
یعنی الان بوکر برد؟چه مسخره تو فوتبال وقتی دو تیم تو 90 دقیقه مساوی میشن میرسه به ضربات شیرین پنالتی بعد اینجا کشکی کشکی بوکر اول میشه واقعا برای این جامعه داوری آرزویه تندرستی دارم فقط جرات دارین زنگ آخر وایسین:d
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,683 به جرم جنایت علیه بشریت الآن میان میبرنم چراش هم که گفتم من به اونی رای میدم که عقب باشه حتی میخواستم به چیف رای بدم نوشته شده توسط kaizershauze: پ.ن: کم کم دارم آماده میشم به چیف رای بدم :biggrin1: بیشتر...
به جرم جنایت علیه بشریت الآن میان میبرنم چراش هم که گفتم من به اونی رای میدم که عقب باشه حتی میخواستم به چیف رای بدم نوشته شده توسط kaizershauze: پ.ن: کم کم دارم آماده میشم به چیف رای بدم :biggrin1: بیشتر...
xXKinGStaRXx کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,684 بوکر اون ادم اهنی رو برد؟ تبریک به بیوشاک فن ها و تسلیت برای هیلو فن ها
Eury کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,685 مایکرو فنا باید یه Alliance تشکیل بدیم و این فرد مضموم و تروریست رو تحریم کنیم. برای سرش جایزه بزاریم؟
مایکرو فنا باید یه Alliance تشکیل بدیم و این فرد مضموم و تروریست رو تحریم کنیم. برای سرش جایزه بزاریم؟
arnino کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,687 50 - 50 شده که به بوکر رای ندین به کی میخوای رای بدید آخه!؟ الان ئه که ترور شم
Ƒ !ƑąςэℓєŞș کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,688 نوشته شده توسط arnino: 50 - 50 شده که به بوکر رای ندین به کی میخوای رای بدید آخه!؟ الان ئه که ترور شم بیشتر... 2ساعته بوکر برده Bro! (بخاطر The Usual Suspect تاپیک:d)
نوشته شده توسط arnino: 50 - 50 شده که به بوکر رای ندین به کی میخوای رای بدید آخه!؟ الان ئه که ترور شم بیشتر... 2ساعته بوکر برده Bro! (بخاطر The Usual Suspect تاپیک:d)
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Sep 9, 2013 #12,689 Kaizershauze!!!! Here I Come Spoiler وجودیتت برا این تاپیک خطرناکه
the dark knight کاربر سایت Sep 9, 2013 #12,690 چه جالب من نمی دونستم Chie هم تو نظر سنجی ها هست!:d ولی شخصیت اول اون بازی Narukami بود فک کنم باید اونو میذاشتین.:d به هر حال یک عکس از بانو Chie: Spoiler: Chie Satonaka حالا جدا از شوخی مبارزه نزدیکی بود حیف شد استاد باخت. البته من بوکر رو هم خیلی دوست دارم...
چه جالب من نمی دونستم Chie هم تو نظر سنجی ها هست!:d ولی شخصیت اول اون بازی Narukami بود فک کنم باید اونو میذاشتین.:d به هر حال یک عکس از بانو Chie: Spoiler: Chie Satonaka حالا جدا از شوخی مبارزه نزدیکی بود حیف شد استاد باخت. البته من بوکر رو هم خیلی دوست دارم...