بوکر از بتمن کم آورد بعد شما می گی master chief واسه بوکر عددی نیست ؟این که عددی نیست برای بوکر!
پیشاپیش صعود بوکر رو به همه طرفدارانش تبریک میگم !
خدایی نمی گفتی اینو فکر می کردیم به خاطر PS فن بودن به بوکر رای می دی :dبه بوكر راي ميدم فقط به خاطر Troy Baker :bighug: :d
من دوس دارم بوکر بیاد بالا . خیلی حال کردم باهاش . خوب از مستر دفاع کن ببینیم !صعود مستر چیف رو تبریک میگم
یعنی میگی چیف حذف میشه؟ نه دیگه اینجوریا هم نیست
نه دیگه گفتی اونی که حقش هست بالا نمیاد، منم گفتم چیف صعود میکنه، نگران نباش کلامن دوس دارم بوکر بیاد بالا . خیلی حال کردم باهاش . خوب از مستر دفاع کن ببینیم !
بوکر دیگه نیازی به دفاع نداره بخوای توضیح بدی باید چند تا کتاب بنویسی در مورد شخصیت بوکر
خوب بیا دفاع کن دیگه . اینجا فن بازی مهم نیس مهم دفاع کردن از کرکتری هست که بهش رای میدینه دیگه گفتی اونی که حقش هست بالا نمیاد، منم گفتم چیف صعود میکنه، نگران نباش کلاگنده تر از بوکر هم جلو چیف شکست میخورن
چیف دفاع کردن نمیخواد دیگهخوب بیا دفاع کن دیگه . اینجا فن بازی مهم نیس مهم دفاع کردن از کرکتری هست که بهش رای میدی
تو نظر سنجی سایت چیف از کی شکست خورده بود ؟
این بوکر بیاد بالا من یه حالی از تو بپرسم البته دستکم نگیر بوکر فوق العاده محبوب شده تو این مدت کوتاهچیف دفاع کردن نمیخواد دیگه
از John Marston به گمونم
جان مارستونتو نظر سنجی سایت چیف از کی شکست خورده بود ؟
بوکر که بالا نمیاد :bighug:این بوکر بیاد بالا من یه حالی از تو بپرسمالبته دستکم نگیر بوکر فوق العاده محبوب شده تو این مدت کوتاه