X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نمیتونم تا آخر وایسم ببینم چی میشه که 8-|
بالاخره ده بی سی چِل کردم و یک نفر انتخاب کردم :d
دفعه اول صد رو clementine اومد حس کردم تقلبی صورت گرفته :d >:)
دفعه دوم صد رو joel اومد و رائ دادم:d

اگه یه نظر سنجی بود که کاربر مورد علاقه من توش شرکت داشت و تعداد رای هاش عقب بود حتی اگه نظر سنجی 3 روز مهلت داشت 4 ساعته تموم میشد. اما این نظر سنجی که من هیچکسو توش نمیشناسم انگار که به مدت سه ساله که در جریانه .:d

خب در لحظات پایانی نظرسنجی باز هم برای الیزابت عزیز تبلیغاتی میکنیم امید به اینکه کارساز باشد :d
این شما و این هم همون cosplayer معروف الیزابت که قبلا ازش گفتم :x

16890385284125495684.jpg

نزارید شخصیت بازیه که سر جمع 5 ساعت گیم پلی داره بقیش فیلم سینماییه از شاهکاری مثل bioshock جلو بیفته!

do.php

تبلیغ میخوای بکنی بکن ولی حق نداری به شاهکاری همچون The last of us توهین کنی )x اصلا بازی کردی که میگی فقط 5 ساعت گیمپلی داره 8-|

سیم میم کیلویی چند . توی چپتر زمستون قصد ... به الیو داشتن . ازین بالاتر که دیگه نداریم:(
یعنی اینکه 2تا ژنراتور که اندازه نیروگاه رامین برق تولید میکنن کنن بعد با یه سیم که چند تن وزنشه به یه دختر 12 ساله وصل کنن خیلی کمتر ه ... به یه دختره 14 ساله توسط یه پیرمرده؟:| تازه کسی هم ... نکرده, میخواسته ... کنه:| تازه تقصیر خود الی احمق بود که انگشته دیوید رو شکست, وگرنه اتفاق خاصی نمی افتاد!

شخصیت پردازی الی انقدر قوی، تاثیرگذار، و شگفت انگیز کار شده که اصلا قابل قیاس با کاراکترهای دیگه نیست

خب این نظرسنجی هم به خوبی و خوشی تموم شد و همون کاراکترهایی که من دوست داشتم اومدن بالا.(ولی من هیچ وقت گروه V و حذف شدن لینک رو یادم نمیره=((:(()
بریم سراغ بعدی:d

نزارید شخصیت بازیه که سر جمع 5 ساعت گیم پلی داره بقیش فیلم سینماییه از شاهکاری مثل bioshock جلو بیفته!
:|
دوستان TLOU فن میدونم قیافه همتون مثل این شکلکه شده ولی من میگم بیخیال بحث بشیم و از کامنت گهربار ایشون بگذریم بهتره.
مسئولین تایپک هم اگر صلاح دونستن یه اخطاری چیزی به ایشون بدن.

دوستانی ک tlou بازی نکردن و ب الیزابت رای دادن بدونن اگر در اینده این شاهکار رو بازی کنن
از کار امروزشون ب شدت پشیمون میشن :دی

دوستانی ک tlou بازی نکردن و ب الیزابت رای دادن بدونن اگر در اینده این شاهکار رو بازی کنن
از کار امروزشون ب شدت پشیمون میشن :دی

اما وقتی تشریف بردین اون دنیا، وقتی بازبینی کردند که شما به Joel رای دادید نه الیزابت، و اون موقع که Joel ( شاید شده 100 سالش) رو به شما دادند و الیزابت رو به عنوان حوری های بهشتی به ما، اونجاست که رای دهندگان به Joel از کار آنروزشون ب شدت پشیمون میشن و میفهمن که پشیمانی اون موقع گذری بود نه ابدی...!

:d
64047461454541348736.jpg

نتایج گروه چهاردهم:

Joel: 71

Ellie: 19
Lee Everett: 8
Clementine: 13
Elizabeth: 72

از مجموع 183 رای شمرده شده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or