OMG
کاربر سایت
نگین گرالت بوده, بگین بیگ باس بودهدوستان مثل این که بعد از حذف 3 کارکتر هنوز یاد نگرفتن تو پروفایها تبلیغ نکنن!!!
مهم نیست یه کاراکتر چقدر محبوب باشه,همچین موردی مشاهده بشه بدون تردید حذف میشه!!!
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
نگین گرالت بوده, بگین بیگ باس بودهدوستان مثل این که بعد از حذف 3 کارکتر هنوز یاد نگرفتن تو پروفایها تبلیغ نکنن!!!
مهم نیست یه کاراکتر چقدر محبوب باشه,همچین موردی مشاهده بشه بدون تردید حذف میشه!!!
من رفتم کاراکتر تبلیغ کردم ؟!؟!؟!؟!؟ :-o
لول داداش تو گلی...به قول یه نفر پسر خوفی هستی:bighug:
راستی قضیه این اسپویلر چیه؟
چقدر داده؟ چند در میاد یه دونه هم برای ما بزنی؟:d
انصافا یکی از گل ترین بچه های تاپیک همین امین رضا هست .. خیلی گله .. :d
تازه هرکی بهش خبر رسمی Fallout 4 رو بده کباب میده بهش .. :d
جدا از شخصیت فوق العده گرالت,بازی ویچر از معدود بازیهایی هست که هیچ گونه رحمی به بازیباز نمیکنه!!!
نه هیچ کمکی تو معماها دارین و حتی اگه چیزی رو بهتون میگن تو بازی خودتون تو واقعیت باید حفظش کنین!!!
کیا تو اکت آخر بازی دوم تو انتخاب ورنون تونستن اون امضای جعلی رو کشف کنن؟؟؟واقعا ترکیب اون مواد کار خیلی مشکلی بود!!!
یا تو زیر Loc Muinne در مخفی رو تونستن بازش کنن؟؟؟؟
به افتخار این RPG اصیل و مشکل که هیچ باجی به کسی نمیده و تفاوت یه بازیباز حرفه ای و آماتور توش مشخص میشه!!!:bighug:
:d
یعنی باید این روز رو میدیدم که یه جادوگر بی ریخت از اسنیک زده جلو؟:dاین فن های ps کجان؟حداقل شماره 4 انحصاری بود.اسنیک هم داشت.
آقا ما از سر بیکاری:dنشستیم رای کاربرای جدید رو برای SS و گرالت شمردیم!گرالت 5 رای کاربر جدید داره،ولی اسنیک فقط سه تا!دوستان فقط سه رای فاصله داریم تا جفت اسنیک ها رو بفرستیم بالا!
چرا تابلو میکنی !؟آقا ما از سر بیکاری:dنشستیم رای کاربرای جدید رو برای SS و گرالت شمردیم!گرالت 5 رای کاربر جدید داره،ولی اسنیک فقط سه تا!دوستان فقط سه رای فاصله داریم تا جفت اسنیک ها رو بفرستیم بالا!
این ربطی به PS & 360 ندارهیعنی باید این روز رو میدیدم که یه جادوگر بی ریخت از اسنیک زده جلو؟
این فن های ps کجان؟حداقل شماره 4 انحصاری بود.اسنیک هم داشت.![]()
آقا ما از سر بیکاری:dنشستیم رای کاربرای جدید رو برای SS و گرالت شمردیم!گرالت 5 رای کاربر جدید داره،ولی اسنیک فقط سه تا!دوستان فقط سه رای فاصله داریم تا جفت اسنیک ها رو بفرستیم بالا!