X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
گروه بندی افتضاحه ! :دی
الکی الکی باعث میشین شخصیت های خوب از بین برن.../:-$

Just Witcher Legend

images

images

images

- - -ویرایش - - -

گروه بندی افتضاحه ! :دی
الکی الکی باعث میشین شخصیت های خوب از بین برن.../:-$

داداش اینا تقصیری ندارن مجبوراند گروه ها رو اینطوری بندازن اند:| برهرحال ما مجبور یکی از کاراکترهای مورد علاقمون رو انتخاب کنیم.:-sما اگه به جای اینا بودیم هنگ میکردیم چطوری گروه ها رو پیش ببریم:| اتفاقا کارشون درسته:-*

Just Witcher Legend

images

images

images

- - -ویرایش - - -

داداش اینا تقصیری ندارن مجبوراند گروه ها رو اینطوری بندازن اند:| برهرحال ما مجبور یکی از کاراکترهای مورد علاقمون رو انتخاب کنیم.:-sما اگه به جای اینا بودیم هنگ میکردیم چطوری گروه ها رو پیش ببریم:| اتفاقا کارشون درسته:-*

از اون لحاظ خوبه ولی اینکه بیایم دو تا از بهترین کارکتر ها رو بقل هم بندازیم خیلی ظلمه ! :دی
حالا چه برسه هر دو از یک بازی باشن.../

بدون شک کمتر کاراکتری ابهت گرالت رو داره,نگاه کردن به اون چشمهای شیطانی جرات خیلی زیادی می خواد و تو دنیای بازی هم کمتر کسی جرات این کار رو داره!!!

همیشه خونسرد,همیشه خطرناک و به قول خودش:
If i'm to choose between one evil and another i'd rather not choose at all
ضمن این که به شخصه تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم یه کارکتر تا این حد رابطش به زنها خوب باشه و راحت . . .!!!:-"

یکی بیاد اینجا جواب بده که اعصابم خرد شده :|

من الان از این 5 تا 4 تا رو تا سر حد مرگ قبول دارم اون وقت این وضع نظر سنجی هست ؟؟ نشستین دور هم نظر سنجی درست کردین مثلا ؟؟ :| دقیقا هدفتون چی هست ؟
:d

اوردین چه جوی دادم :d ولی وجدانا تو امپاس هستم نمیدونم به کی رای بدم :d

آقا خیلی بی انصافین !
این هم شد گروه بندی !؟
الآن من مودنم به گرالت رای بدم یا به آدام !
به گرالت با اون موهای سفید/نقره ایش و ابهتش یا به آدام به اون صدای خش دار و اون کت مشکی جذابش !؟
برای هر دوشون هم تبلیغ میکنم !
طرفدارای MGS هم یک لطفی بکنند تا از فقط یک شخصیت از MGS بیاد بالا تا با یک شخصیت توع بیشتر بشه ! یا اسنیک یا بیگ باس !
شما به چهره این دو نفر نگاه کنید ! دلتون میاد بهشون رای ندید !؟
ابهت و وحشتناک بودن از چهره هر دو میباره !

اگر این جا طرفدارای MGS تعدادشون زیاده بیاین یه جوری رای بدیم که هم سالید اسنیک و هم بیگ باس با هم بیان بالا>:) چون من نمیتونم بالا نیومدن یکیشون رو ببینم:((من احتمالا به بیگ باس رای بدم ولی هنوزم دو دلم:-s

اگه شده هم 1000 تا یوزر میسازم و به Solid Snake و Big Boss رای میدم تا از این گروه صعود بکنن

ولی وجدانا تو امپاس هستم نمیدونم به کی رای بدم :d
شک داری؟ببین BB بهت چی گفته:d:

عکسی از SS:

ابهت خالص:d:

اگه شده هم 1000 تا یوزر میسازم و به Solid Snake و Big Boss رای میدم تا از این گروه صعود بکنن​
خوب شد گفتی!
دوستان نیاید تو پروفایل بقیه بچه ها تبلیغ کنید که یه دف اینا هیچکدوم صعود نکنن!دسته جمعی خیط میشیم:d!

شک داری؟ببین BB بهت چی گفته:d:

عکسی از SS:

ابهت خالص:d:

با بیگ باس و سالید این عمرم رو گذروندم :| با تامی بچگی ها رو خر کیف شدم :| با ادام هم از کمای بازی نکردن و کاژوال اومدم بیرون :d

واقعا نمیدونم چیکار کنم :((

از نظر من شخصیت پردازی و بزرگ بودن این دو نفر قابل قیاس با رقباشون نیست.انتخاب بین Big Boss و Solid Snake عین این میمونه بگی بین دو تا بچه ات کدومو بیشتر دوست داری؟نمیشه تبغیض قائل شد بینشون!!:d
با اینکه ته تغاریا همیشه عزیز ترن توو خانواده ولی من رأی ام رئیس بزرگه!:d

دوستانی که بین گرالت و ادام مثل من گیر کردن ترجیحا تا آخرین لحظه رای ندن,بعد به هر کدوم که شانس بیشتری برای صعود داشت رای بدن!!!:d

واقعا نمیدونم چیکار کنم :((
به ندای درونت گوش کن:dهمون که میگه اسنیک:d!وگرنه به اسنیک میگم به زور با CQC مجبورت کنه بهش رای بدی:d:-"

باو محمد مهدی جان لطفا عکس رو بند انگشتی بزار:d!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or