X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان من الان داشتم رای هارو برسی می کردم و به یک نکته ی خیلی خیلی حیاتی دست پیدا کردم.
دوستان عزیزی که تا همین یک ربع پیش رای دادند، به آقای پین، تنها و تنها یک دوست دارند در لیستشان، و اون کسی نیست به جز XXXXXXXXXX... :d
لطفا از دادن پیام خصوصی به دوستان خصوصی برای جمع کردن رای های الکی اجتناب کنید تا رای گیری صحیح و سالم انجام گیرد. :d
اولا اینکه شما اشتباه کردی رای ها رو چک کردی. چون این وظیفه ماست نه شما.
دوما گفتم حرفی در مورد تقلب و اینا به هیچ وجه توی تاپیک زده نشه. مشکلی بود به من یا باقی دوستان پیام میدین.
سوما، از این من بعد از این حرف نامربوط نبینم توی تاپیک. حال و احوال پرسی و دعواهاتون رو توی پروفایل هاتون ادامه بدین.
و چهارما، Maximum pain در خدمتتون هست حالا حالاها.

یکی از برترین دیالگو های مکس.
“I might have laughed, if I had remembered how.” – Max Payne

آخرین ویرایش:
امروز دوباره نشستم مکس پین 1 رو از اول شروع کردم! شاهکاریه که تکرار شدنش خیلی سخته، در تمام طول بازی گویا خودت به دنبال انتقام هستی و یه بغضی توی گلوت هست، انگار واقعا به دنبال انقام به خاطر دل خودت هستی!
Max-Payne-Dead-Wife.jpg
40459088495377124147.gif
:d

آخرین ویرایش:
آقا من تو روز روشن تقلب کردم رسیدگی نمی شه؟ :-/ :دی

Prince: [hands the dagger to Farah] "Take this. Return it to your father's treasure vault. Guard it well."

Farah: "I owe you thanks...but why did you invent such a fantastic story? Do you think me a child - that I would believe such nonsense?"

Prince: [pulls Farah into a kiss]

Farah: [pushes the Prince away] "I said I owe you thanks. You presume too much."

Prince: [rewinds time]

Farah: "-such a fantastic story? Did you think me a child - that I would believe such nonsense?"

Prince: "You're right. It was just a story." [turns to leave]

Farah: "Wait! I don't even know your name."

Prince: "Just call me...Kakolookiyam."

آخرین ویرایش:
آقا من تو روز روشن تقلب کردم رسیدگی نمی شه؟ :-/ :دی

Prince: [hands the dagger to Farah] "Take this. Return it to your father's treasure vault. Guard it well."

Farah: "I owe you thanks...but why did you invent such a fantastic story? Do you think me a child - that I would believe such nonsense?"

Prince: [pulls Farah into a kiss]

Farah: [pushes the Prince away] "I said I owe you thanks. You presume too much."

Prince: [rewinds time]

Farah: "-such a fantastic story? Did you think me a child - that I would believe such nonsense?"

Prince: "You're right. It was just a story." [turns to leave]

Farah: "Wait! I don't even know your name."

Prince: "Just call me...Kakolookiyam."

شما یه تقلب ساده هم بلد نیستی بکنی؟ :d
لو رفتنش هم زیاد مهم نیست، مهم نحوه تقلبه که خیلی ضایع بود 8-|
الان آبروی هر چی متقلبه بردی شما :d

از پایان کار بترسید :>بازی‌سنتر | نظر سنجی | Character Battle - فینال

این ؟
news_pic_1334226160091.jpg
یا

این؟
prince-of-persia-2013.jpg

آقا هر کاری که می تونید بکنید که اینMAX PAINصعود نکنه بعنی بی نهایت من از این بشر بدم میاد:-&. هیچ وقت نتونستم با شخصیتش ارتباط بر قرار کنم.
چون دو تا از اعضای خانواده اش مردن باید بره شونصد تا آدم دیگه رو بکشه و کلی خانواده رو بد بخت بکنه؟:d به این میگن عقده ای بازی :d

آقا هر کاری که می تونید بکنید که اینMAX PAINصعود نکنه بعنی بی نهایت من از این بشر بدم میاد:-&. هیچ وقت نتونستم با شخصیتش ارتباط بر قرار کنم.
چون دو تا از اعضای خانواده اش مردن باید بره شونصد تا آدم دیگه رو بکشه و کلی خانواده رو بد بخت بکنه؟:d به این میگن عقده ای بازی :d
Epic Trollz:دی
ایشالا با بالا رفتن سن و کسب تجربه شخصیت مکس رو درک خواهید کرد:دی
Jk, obviously :D

یکی از دوستان چندصفحه قبل سوالی پرسید که خب تا با سایر اعضای گروه موضوع رو مطرح کردیم و تصمیمی در این مورد گرفتیم یکم زمان برد و الان میتونیم اون سوال رو جواب بدیم.

سوال این بود که آیا میشه بدون تبلیغات برای شخص محبوبتون و تحمیل رای به شخص توی پروفایلش لینک تاپیک رو بزارید و بگید همچین مسابقه ایی در جریانه؟ به طور کلی، بله.

بله میشه لینک تاپیک رو توی پروفایل دیگران قرار داد اما با رعایت دو نکته :
1. شخص دوستتون باشه یا شما رو بشناسه و همینطوری نرید لینک رو توی پروفایل همه اعضای بازیسنتر بزارید.
2. به هیچ عنوان، تاکید میکنم به هیچ عنوان توی پیامتون برای شخصیتی تبلیغ نکند و صرفا یه اطلاع رسانی به دوستتون باشه.

نمونه پیام های خلاف قوانین که تقلب حساب خواهند شد:
بیا اینجا به اتزیو(یا هر شخص دیگه ایی) رای بده
اینجا رای بده، فلان شخص فراموش نشه
میدونی که به کی رای بدی
رای من رو هم ببین بعد رای بده
مسابقه بین مکس پین :x، الطائر:-&، اتزیو:-&، پرنس:-& و جان مارستون:-& در جریانه. به هرکی دلت خواست رای بده :shrewd:
کلا هرگونه پیامی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به شخص خاصی اشاره کنه و حکم تبلیغات داشته باشه خلاف قوانینه و تقلب حساب میشه.

پس یادتون باشه اگه میخوایید پیام بدید، باید شخصی که بهش پیام میدید رو بشناسید و توی پیامتون هیچگونه تبلیغاتی (مستقیم یا غیرمستقیم) برای شخصیت خاصی انجام ندید.

دوستان من الان داشتم رای هارو برسی می کردم و به یک نکته ی خیلی خیلی حیاتی دست پیدا کردم.
دوستان عزیزی که تا همین یک ربع پیش رای دادند، به آقای پین، تنها و تنها یک دوست دارند در لیستشان، و اون کسی نیست به جز XXXXXXXXXX... :d
لطفا از دادن پیام خصوصی به دوستان خصوصی برای جمع کردن رای های الکی اجتناب کنید تا رای گیری صحیح و سالم انجام گیرد. :d

:|?problem

وضع داره خطرناک میشه بهتره غیب بشم:-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or