mmansori85 کاربر سایت Aug 10, 2013 #10,517 نوشته شده توسط Seek & Destroy: Spoiler: بیشتر... تو اون روحتون:banghead::banghead:من رای نمیدم مگر اینکه وضعیت حادشه!! گفتیم بیاید بگین نه دیگه در این حد آخرین ویرایش: Aug 10, 2013
نوشته شده توسط Seek & Destroy: Spoiler: بیشتر... تو اون روحتون:banghead::banghead:من رای نمیدم مگر اینکه وضعیت حادشه!! گفتیم بیاید بگین نه دیگه در این حد
Alkazar کاربر سایت Aug 10, 2013 #10,518 نوشته شده توسط Seek & Destroy: Spoiler: بیشتر... کلا دور دور شخصیت های یوبی هست ! از همین جا اعلام میکنم ؛ رای من اتزیو آدیتوره !
نوشته شده توسط Seek & Destroy: Spoiler: بیشتر... کلا دور دور شخصیت های یوبی هست ! از همین جا اعلام میکنم ؛ رای من اتزیو آدیتوره !
jack daw کاربر سایت Aug 10, 2013 #10,519 نوشته شده توسط Seek & Destroy: Spoiler: بیشتر... وای اتزیو هم اومد وسط چی بشه این گروه ....:d اینطور که پیش میره ایدن تو watch dogs هم هست
نوشته شده توسط Seek & Destroy: Spoiler: بیشتر... وای اتزیو هم اومد وسط چی بشه این گروه ....:d اینطور که پیش میره ایدن تو watch dogs هم هست
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Aug 10, 2013 #10,520 نوشته شده توسط jack daw: وای اتزیو هم اومد وسط چی بشه این گروه ....:d اینطور که پیش میره ایدن تو watch dogs هم هست بیشتر... Spoiler شما از شخصیتی که هنوز بازیش نیومده چی میدونین؟ Spoiler دوستان کمتر اسپم بدین.
نوشته شده توسط jack daw: وای اتزیو هم اومد وسط چی بشه این گروه ....:d اینطور که پیش میره ایدن تو watch dogs هم هست بیشتر... Spoiler شما از شخصیتی که هنوز بازیش نیومده چی میدونین؟ Spoiler دوستان کمتر اسپم بدین.
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Aug 10, 2013 #10,521 نمیدونم چرا یه حسّی بهم میگه بعدیشون اسنیک ـه!امیدوارم حسّ ام درست نگه.فعلاً اتزیو
jack daw کاربر سایت Aug 10, 2013 #10,523 ezio & altaire نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم .... افتادم تو دو راهی - - -ویرایش - - - ezio & altaire نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم .... افتادم تو دو راهی
ezio & altaire نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم .... افتادم تو دو راهی - - -ویرایش - - - ezio & altaire نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم .... افتادم تو دو راهی
xXKinGStaRXx کاربر سایت Aug 10, 2013 #10,525 پرنس پرشیا ! الطایر! اتزیو! چراااا مارو تو این موقعیت قرار میدین؟ حالا به کی رای بدیم :wallbash: فااااااااااااااااااککککککککککککککککککک:ranting: سکته رو زدیم دیگه o:-)
پرنس پرشیا ! الطایر! اتزیو! چراااا مارو تو این موقعیت قرار میدین؟ حالا به کی رای بدیم :wallbash: فااااااااااااااااااککککککککککککککککککک:ranting: سکته رو زدیم دیگه o:-)
jack daw کاربر سایت Aug 10, 2013 #10,528 حالا برای کی توی تاپیک تبلغ کنیم اتزیو رو می بینم که براش تبلیغ کنم یاده الطایر میوفتم الطایر رو می بینم یاد شاهزاده میوفتم کدومش..... اخه چرا با احساسات ما بازی میکنید؟؟
حالا برای کی توی تاپیک تبلغ کنیم اتزیو رو می بینم که براش تبلیغ کنم یاده الطایر میوفتم الطایر رو می بینم یاد شاهزاده میوفتم کدومش..... اخه چرا با احساسات ما بازی میکنید؟؟
xXKinGStaRXx کاربر سایت Aug 10, 2013 #10,530 نوشته شده توسط Akiba: Spoiler بیشتر... بیایید اینم از مکس پین بدبخت شدیم