X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ایشون سر دسته ـشونه! :d مطمئن باش بین یکی از این 2تا و بایونتا نظرسنجی بزارن، من طرف یکی از اون 2تا رو میگیرم:p

94572035193794949294.gif

:دی
همراه با دیدن گیف، اون آهنگ Inside Identity رو هم زمزمه کن :دی

آقا اسم بایونتا اومد یه ایده ی عالی به ذهنم رسید :idea:

کریتوس vs بایونتا :bighug:

کریتوس هم که تا حالا تو تاپیک نبوده :دی
میدانیم آکیبا ساما هم با ما موافق است >:)

773xtzqwlatpdh5h5cvn.gif
عمرا! :دی تاپیک رو شنی میکنم >:)

376s87sksroardw3ihh.gif

هر وقت من بن شدم، اونوقت بیاین این نظرسنجی رو برگزار کنین :دی

کریتوس با زن جِماعت کار نداره ;;)
برین به گُندشون(دانته) بگین بیاد :دی

آرتاس به هیچ وجه فراستمورن رو بخاطر قوم و خویش و اینا برنداشت!!!:|:d
تا جایی که من یادم میاد, بخاطر کشتن اون اژدها ماننده که قرمز/نارنجی بود و نجات Lordareon فراستمورن رو برداشت! که حتی گفت من حاظرم واسه نجات اینجا هرکاری بکنم که اونی که کنارش بود توسط Ner'zul یا شایدم خود Frostmourn کشته شد.
کل اسما یادم رفتن. یه بار دیگه باید بازی کنم مثکه:دی
++++++++++
وقتی تو بری یه قدرتی رو بگیری،که 2 روز بعدش بشه بلای همون قوم و خویش،دقیقا چه فایده ای داره ؟
yahoo_4.gif
اونم وقتی که بهش میگن نکن این کارو!!! عواقب بدی در انتظارته!
yahoo_4.gif
اون قوم و خویشی که پدر آرتاس باشه, همون بهتر که بمیره. مرتیکه خود حضرت Medivh شخصا اومده واسش میگه برو Kalimdor میاد قلدر بازی در میاره:|
در ضمن آرتاس زیاد Lordareon رو نابود نکرد. Archimonde و دار و دستش با خاک یکسانش کردن:دی

آخرین ویرایش:
تا جایی که من یادم میاد, بخاطر کشتن اون اژدها ماننده که قرمز/نارنجی بود و نجات Lordareon فراستمورن رو برداشت! که حتی گفت من حاظرم واسه نجات اینجا هرکاری بکنم که اونی که کنارش بود توسط Ner'zul یا شایدم خود Frostmourn کشته شد.
کل اسما یادم رفتن. یه بار دیگه باید بازی کنم مثکه:دی
++++++++++
اون قوم و خویشی که پدر آرتاس باشه, همون بهتر که بمیره. مرتیکه خود حضرت Medivh شخصا اومده واسش میگه برو Kalimdor میاد قلدر بازی در میاره:|
در ضمن آرتاس زیاد Lordareon رو نابود نکرد. Archimonde و دار و دستش با خاک یکسانش کردن:دی

قسمت اول رو که کامل اشتباه گفتی,آرتاس بعد از این که مردم خودش رو برای تبدیل نشدن به Undead میکشه واسه انتقام از مل گانس بدون اجازه پادشاه به سرزمینهای شمالی میره,اونجا با استادش موریدان ریش برنزی روبرو میشه ولی بازم نمیتونن مل گانس رو شکست بدن و مجبور میشه رو به فراستمورن بیاره!!!!
قسمت دوم هم شاه ترنس یعنی پدر ارتاس واقعا ادم بزرگی بوده و اون موقع هیچ کس صحبتهای Medivh رو باور نمیکرد حتی Antonidas هم حرفش رو باور نمیکنه!!!!
اونجاهم Dalaran هست که آرکیماند نابودش میکنه تو اون دموی CG!!!:d
یه سر اینجا بزن!!!:d

البته بازم کسی به ایشون رای می ده که سه گانه رو خونده باشه
:|
منظور بنده این بود که بیش از 85 درصد کسایی که فقط بازی کردن به ارتاس رای میدن اگه قراره یکی دیگه از سخصیت های وارکرافت بیاد باید طرف کتاب خونده باشه:dکه تو این سایت همه به هرچی ابراز علاقه کردن جز کتاب:d
کتابای وارکرافت سه گانه نیست و شاید سر هم 30 تا کتاب باشه:dمن خودم به جز سه گانه دو سه تا دیگشو خوندم و خیلی هم کتابا قشنگن.
منظور بنده از سه گانه چون داستان ایلیدن از اون جا شروع میشه
شما Warcraft 3 بازی کردین یا همینجوری یه چیزی میپرونی؟:biggrin1: مولفاریون که توی بازی بود!
اوپس درسته:d
کلا قیافش یادم رفت:d
اون قوم و خویشی که پدر آرتاس باشه, همون بهتر که بمیره
=))
کل جماعت وار دلشون برای پدر ارتاس می سوزه اون وقت تو:d
میدونستی ارتاس ظرف خاکستر پدرش رو پر لجن کرد:d
حرف های silent assassin هم تایید میشه;;)

قسمت اول رو که کامل اشتباه گفتی,آرتاس بعد از این که مردم خودش رو برای تبدیل نشدن به Undead میکشه واسه انتقام از مل گانس بدون اجازه پادشاه به سرزمینهای شمالی میره,اونجا با استادش موریدان ریش برنزی روبرو میشه ولی بازم نمیتونن مل گانس رو شکست بدن و مجبور میشه رو به فراستمورن بیاره!!!!
قسمت دوم هم شاه ترنس یعنی پدر ارتاس واقعا ادم بزرگی بوده و اون موقع هیچ کس صحبتهای Medivh رو باور نمیکرد حتی Antonidas هم حرفش رو باور نمیکنه!!!!
اونجاهم Dalaran هست که آرکیماند نابودش میکنه تو اون دموی CG!!!:d
یه سر اینجا بزن!!!:d
به نظرت, وقتی یکی از کبوتر به آدم تبدیل میشه, آدم فکر میکنه دست فروش سر کوچست یا یه آدم خیلی خفن که میشه بهش اعتماد کرد؟ من که گزینه دوم رو میگم:دی
خودت اینو گفتی:
آرتاس که براي مردمش حاضر به انجام هر کاري بود
با رسيدن به شمشير مورادين که نحسي شمشير را حس کرده بود به آرتاس ميگويد که بهتر است شمشير را در همين زندان يخيش باقي بگذارد و با يارانش به خانه برگردند اما آرتاس در جواب ميگويد که براي مردمش هر بهايي را حاضر است بپردازيد!!
میدونستی ارتاس ظرف خاکستر پدرش رو پر لجن کرد:d
این قسمتش رو دیگه اصلا یادم نمیاد!

آخرین ویرایش:
به نظرت, وقتی یکی از کبوتر به آدم تبدیل میشه, آدم فکر میکنه دست فروش سر کوچست یا یه آدم خیلی خفن که میشه بهش اعتماد کرد؟ من که گزینه دوم رو میگم:دی
خودت اینو گفتی:

خب توجه کنی گفتم بود,آره بخاطر مردمش همه ی این کارها رو کرد ولی وقتی شمشیر ور برداشت و روحش رو به فراست مورن داد دیگه اون آرتاس سابق نبود!!!
از لجن هم پر نکرد,خاکستر پدرش رو دور ریخت تا بقایای کل تزاد رو بتونه به کوئل تالاس ببره,از کی تا حالا کل تزاد لجن شده؟؟؟/:)

حیف شد دیر رسیدم و نتوستم تو نظرسنجی Morrigan vs Leliana شرکت کنم. برای من Morrigan یکی از تاثیر گذارترین و بهترین شخصیت پردازیهای دنیای گیم بوده. این شخصیت به نظر من تمام احساسات ملموس یه انسان واقعی رو تو خودش داره.

آخرین ویرایش:
بابا چرا شما دارین اینجا داستان شناسی تونو در رابطه با وارکرفت به رخ هم میکشین.بدویید پیشنهاد بدید
مال منم خوبه ها؟؟؟
Booker VS corvo
در برهه دوم دنبال یکیم که بندازم به Shadow the hedgehog
Song bird VS bigdaddy
Zelda VS peach
دیگه بهتر از این نظرات چیز دیگه ای هم هست مگه؟؟؟؟
پس بجنبید دیگه نظر بدبد.

دوستان وسط امتحانات هستیم !
دو تا شخصیت معمولی رو انتخاب کنیم !
نظر من : Marcus Fenix VS Dominic Santiago

خب توجه کنی گفتم بود,آره بخاطر مردمش همه ی این کارها رو کرد ولی وقتی شمشیر ور برداشت و روحش رو به فراست مورن داد دیگه اون آرتاس سابق نبود!!!
خوب منم نظرم همینه. بحثتمون پیرو این بود که چرا شمشیر رو برداشت که دیدی درست میگفتم:دی

خودت اینو گفتی:
الان کبوتر=آرتاس وطن دوست ، آدم = آرتاس قاتل ؟ :-"
اگر آره که من نمیدونم چجوری میخوای به اون آدم اطمینان کنی! :d و مطمئنا اون کبوتر بسیار قابل اطمینان تره! :d

الان کبوتر=آرتاس وطن دوست ، آدم = آرتاس قاتل ؟ :-"
اگر آره که من نمیدونم چجوری میخوای به اون آدم اطمینان کنی! :d و مطمئنا اون کبوتر بسیار قابل اطمینان تره! :d

نه این قضیه کبوتر و آدم منظور Medivh هست که البته کبوتر نه به کلاغ تبدیل میشدن ایشون!!!
میگن Medivh که با فرم کلاغ اومد پیش ترنس و به آدم تبدیل شد چرا ترنس بی اعتنایی کرد بهش,البته از کلاغ به ادم تبدیل شدن تو دنیای وارکرفت یه چیز طبیعیه پس دلیل نمیشه ترنس بخواد خیلی تعجب کنه!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or