ایشون سر دسته ـشونه! :d مطمئن باش بین یکی از این 2تا و بایونتا نظرسنجی بزارن، من طرف یکی از اون 2تا رو میگیرم![]()
همراه با دیدن گیف، اون آهنگ Inside Identity رو هم زمزمه کن
ایشون سر دسته ـشونه! :d مطمئن باش بین یکی از این 2تا و بایونتا نظرسنجی بزارن، من طرف یکی از اون 2تا رو میگیرم![]()

آقا اسم بایونتا اومد یه ایده ی عالی به ذهنم رسید
کریتوس vs بایونتا :bighug:
کریتوس هم که تا حالا تو تاپیک نبوده
میدانیم آکیبا ساما هم با ما موافق است![]()

آقا اسم بایونتا اومد یه ایده ی عالی به ذهنم رسید
کریتوس vs بایونتا :bighug:
کریتوس هم که تا حالا تو تاپیک نبوده
میدانیم آکیبا ساما هم با ما موافق است![]()

تا جایی که من یادم میاد, بخاطر کشتن اون اژدها ماننده که قرمز/نارنجی بود و نجات Lordareon فراستمورن رو برداشت! که حتی گفت من حاظرم واسه نجات اینجا هرکاری بکنم که اونی که کنارش بود توسط Ner'zul یا شایدم خود Frostmourn کشته شد.آرتاس به هیچ وجه فراستمورن رو بخاطر قوم و خویش و اینا برنداشت!!!:d
اون قوم و خویشی که پدر آرتاس باشه, همون بهتر که بمیره. مرتیکه خود حضرت Medivh شخصا اومده واسش میگه برو Kalimdor میاد قلدر بازی در میارهوقتی تو بری یه قدرتی رو بگیری،که 2 روز بعدش بشه بلای همون قوم و خویش،دقیقا چه فایده ای داره ؟اونم وقتی که بهش میگن نکن این کارو!!! عواقب بدی در انتظارته!![]()
![]()

تا جایی که من یادم میاد, بخاطر کشتن اون اژدها ماننده که قرمز/نارنجی بود و نجات Lordareon فراستمورن رو برداشت! که حتی گفت من حاظرم واسه نجات اینجا هرکاری بکنم که اونی که کنارش بود توسط Ner'zul یا شایدم خود Frostmourn کشته شد.
++++++++++کل اسما یادم رفتن. یه بار دیگه باید بازی کنم مثکه
اون قوم و خویشی که پدر آرتاس باشه, همون بهتر که بمیره. مرتیکه خود حضرت Medivh شخصا اومده واسش میگه برو Kalimdor میاد قلدر بازی در میاره
در ضمن آرتاس زیاد Lordareon رو نابود نکرد. Archimonde و دار و دستش با خاک یکسانش کردن![]()
البته بازم کسی به ایشون رای می ده که سه گانه رو خونده باشه

منظور بنده از سه گانه چون داستان ایلیدن از اون جا شروع میشهکتابای وارکرافت سه گانه نیست و شاید سر هم 30 تا کتاب باشه:dمن خودم به جز سه گانه دو سه تا دیگشو خوندم و خیلی هم کتابا قشنگن.
اوپس درسته:dشما Warcraft 3 بازی کردین یا همینجوری یه چیزی میپرونی؟:biggrin1: مولفاریون که توی بازی بود!
اون قوم و خویشی که پدر آرتاس باشه, همون بهتر که بمیره

به نظرت, وقتی یکی از کبوتر به آدم تبدیل میشه, آدم فکر میکنه دست فروش سر کوچست یا یه آدم خیلی خفن که میشه بهش اعتماد کرد؟ من که گزینه دوم رو میگمقسمت اول رو که کامل اشتباه گفتی,آرتاس بعد از این که مردم خودش رو برای تبدیل نشدن به Undead میکشه واسه انتقام از مل گانس بدون اجازه پادشاه به سرزمینهای شمالی میره,اونجا با استادش موریدان ریش برنزی روبرو میشه ولی بازم نمیتونن مل گانس رو شکست بدن و مجبور میشه رو به فراستمورن بیاره!!!!
قسمت دوم هم شاه ترنس یعنی پدر ارتاس واقعا ادم بزرگی بوده و اون موقع هیچ کس صحبتهای Medivh رو باور نمیکرد حتی Antonidas هم حرفش رو باور نمیکنه!!!!
اونجاهم Dalaran هست که آرکیماند نابودش میکنه تو اون دموی CG!!!:d
یه سر اینجا بزن!!!:d
آرتاس که براي مردمش حاضر به انجام هر کاري بود
با رسيدن به شمشير مورادين که نحسي شمشير را حس کرده بود به آرتاس ميگويد که بهتر است شمشير را در همين زندان يخيش باقي بگذارد و با يارانش به خانه برگردند اما آرتاس در جواب ميگويد که براي مردمش هر بهايي را حاضر است بپردازيد!!
این قسمتش رو دیگه اصلا یادم نمیاد!میدونستی ارتاس ظرف خاکستر پدرش رو پر لجن کرد:d
به نظرت, وقتی یکی از کبوتر به آدم تبدیل میشه, آدم فکر میکنه دست فروش سر کوچست یا یه آدم خیلی خفن که میشه بهش اعتماد کرد؟ من که گزینه دوم رو میگم
خودت اینو گفتی:
این قسمتش رو دیگه اصلا یادم نمیاد!

الان کبوتر=آرتاس وطن دوست ، آدم = آرتاس قاتل ؟به نظرت, وقتی یکی از کبوتر به آدم تبدیل میشه, آدم فکر میکنه دست فروش سر کوچست یا یه آدم خیلی خفن که میشه بهش اعتماد کرد؟ من که گزینه دوم رو میگم
خودت اینو گفتی:
این قسمتش رو دیگه اصلا یادم نمیاد!

الان کبوتر=آرتاس وطن دوست ، آدم = آرتاس قاتل ؟
اگر آره که من نمیدونم چجوری میخوای به اون آدم اطمینان کنی! :d و مطمئنا اون کبوتر بسیار قابل اطمینان تره! :d