و شما علی خانماریو شکست خورد
عملا با اختلاف 1 رای(چون یکی از بچه ها می خواست به ماریو بده اشتباها به سونیک رای داد)
وشما
فعلاً که اختلاف سه تاست![]()
و شما دوست عزیزم، پارسا جونمواقعا ناراحت شدم که ماریو شکست خورد!
خودتون رو آماده کنین امروز فردا جمع بندی رو می خوام بزارم بریم سراغ کاراکترها بعدی :d
بسیار خوشحالم... که SONIC برد...ماریو شکست خورد...دوست داشتم مساوی میشدن...
امیدوارم کارکتر های بعدی باحال باشن و بشه دربارشون بحث کرد:d
دقیقاً مثل شما...خوب این نشون میده که سونیک از محبوبیت بیشتری نسبت به ماریو برخوردار هستش.:d
دیتاتوری چیه دوست منبابا نظر دو نفر رو هم بپرسین بعد نظرسنجی بعدی رو اعلام کنین!!
داره دیکتاتوری میشه اینجا!!:d
دیتاتوری چیه دوست من
یه صفحه برگرد عقب ببین که من گفتم پیشنهادات خودتونو بگید ولی کسی چیزی نگفت پس من خودم انتخاب کردم
اگه نمی پسندی پیشنهادتو بگو ماهم وقت میدیم تا بچه های دیگه نظرشون رو درباره پیشنهاد شما بگن بعد نظر سنجی رو عوض کنیم
بچه ها Lara رو بذاریم در مقابل Nariko... جواب میده اسیدی...نظر خودم اینه که یه طرف نظرسنجی لارا باشه اون طرف هم یکی دیگه از کاراکترای خانم پرطرفدار,مثلا مثل Lady تو DMC :d
خسته نباشی... رای هم دادی...؟ یا دیر رسیدی...؟منم سونیک رو بیشتر دوست دارم!![]()
من مخالفتی ندارم... اصولاً اگه امیر یه چیزی رو بگه برای من حله...اگه مخالفین نظرتون رو اعلام کنین همین جا تا پنجشنبه
به یاد داشته باشین اگر کسی نظری نداشت یا نظرات متفرقه و غیرقابل جمع بندی بود همون دو کاراکتری که معرفی شدند انتخاب می شن!
بابا مگه انیمیشن نجات کودکان رو ندیدی؟
دوستان در مورد لارا من خودم سه هفتس دارم روش فکر میکنم کسی که مثل لارا باشرو هنوز پیدا نکردمبچه ها Lara رو بذاریم در مقابل Nariko... جواب میده اسیدی...
Lady هم بد نیست... ولی زیاد با Lara تناسب نداره... اما کشته مرده داره هزار تا...
من مخالفتی ندارم... اصولاً اگه امیر یه چیزی رو بگه برای من حله...
ولی نظراتم رو می گم...
فعلاً اولیش...
Lara vs. Narriko
تا برم فکر کنم و بیام...
![]()