X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نظر سنجیه نزدیکی میشود اگه دوستا قبول می کردنند حالا که قبول ندارن بیا بینه خودمون برگذارش کنم من به پین رای میدم زود تند سریع رای تو بگو:d

درود
بابا فقط بگین که کافی نیست باید پستو لایک کنیین تا نظر سنجی بشه :d
حالا درسته ایتاچی کاراکتر عالیه ی ولی پین شتر طرفدار داره
من عاشق اگه اشتباه نکنم (یاساکاماگاتا) ی ایتاچی هستم ولی پین خیلی باحالتره

Booker VS Cornoخیلی هم نظر خوبیه حداقل از الکس و الیز خیلی بهتره.دو کاراکتر اون قدر وجه تشابه و تطابق زمان عرضه و سابقه حضورشون در دنیای گیم درست و درمون هست که اتفاقات این نظر سنجی توش نیفته
من موافقم

آخرین ویرایش:
PAIN

نظر سنجیه نزدیکی میشود اگه دوستا قبول می کردنند حالا که قبول ندارن بیا بینه خودمون برگذارش کنم من به پین رای میدم زود تند سریع رای تو بگو:d

PAIN PAIN PAIN PAIN PAIN

پین خفنه اوکی :دیولی یه یه دیوونه زنجیریه که میخواد دنیا رو نابود کنه!:p
ایتاچی برای 20 سال بعد برنامه ریزی کرده! همش به فکر دهکدش بود!

میگم این پین مگه 1 ماه پیش جلوی ساسوکه نبود هشتپلکو شد رفت پی کارش؟! (یا یکی دیگه بود :-s )
بعد از 1 ماه دوباره بیاد تو نظر سنجی ؟! /:)

دوستان پین vs ایتاچی خوب هست اما همین چند وقت پیش یه نظرسنجی از ناروتو داشتیم :دی درسته که سری ناروتو بازی زیاد داره، اما اما اگه یادتون باشه دفعه قبل 70 درصد رای دهنده ها شخصیت ها رو نمی شناختن :دی
اگه یه تاپیک داشتیم با عنوان Anime Series Character Battle یا یه همچین چیزی، راحت می تونستیم شخصیت های انیمه ها رو بندازیم به جون همدیگه :-< :دی

میگم این پین مگه 1 ماه پیش جلوی ساسوکه نبود هشتپلکو شد رفت پی کارش؟! (یا یکی دیگه بود :-s )
بعد از 1 ماه دوباره بیاد تو نظر سنجی ؟! /:)

اون گارا ساما بود :| :دی یادمه در ثانیه آخر به ساسکه رای دادی :| :دی (می دونم خودت بودی >:) :دی)

آقا این پین که میگین همون یارو زنبوریه تو MGS3 منظورتونه یا نه؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or