( Layken )
عضو تحریریه
از انیمه فعلا موقوف. یه نفر رو بندازین جلوی بتمن. من عقلم کشش نمیده بیشتر از این:d
اگر خیلی دوست دارید از بتمن بذارید :
BATMAN Vs. BATZARRO:d
![]()
این باره هزارمه که میگم (بین)(bane) حریفش میشه چرا گوش نمیدید؟:dمرتیکه اینو دیدی اصلاً ؟
تنها کسی که میشه جلوی بتمن قرار داد و شانس درست حسابی ای براش در نظر گرفت همین Batzarro ـه(الان ملت توی جو جوکر نولان ـن جوکر رو نمیشه گذاشت
قبلاً هم توی نظر سنجی بوده فکر کنم
)

SOLID SNAKE VS BIG BOSS هم بسی با حاله ها:d
این دیگه انده ظلمه که ویرجیل ـی که شخصیت اصلی یه بازی مستقل نبوده هیچوقت ، از یه کرکتر بسیار محبوب مثل وینسنت بیشتر رای آورده باشه !![]()

حمایت خود را شدیدا و قویا از بانو الیکا اعلام مینمایم! :dیه دو نه از اون پیشنهادهایی بدم که فقط خوودم دوست دارم:d :
VS![]()
![]()

یه دو نه از اون پیشنهادهایی بدم که فقط خوودم دوست دارم:d :
VS![]()
![]()
حمایت میشه. کلینا اوله :dیه دو نه از اون پیشنهادهایی بدم که فقط خوودم دوست دارم:d :
VS![]()
![]()
توی کدوم بازی یا فیلم یا کمیکش بوده؟
باز این امیر آکیبا از خودش پیشنهاد در کرد:dخداییش این دختره ماست (الیکا) رو میخواین بندازین جلوی کایلینای اعظم؟باز این امیر آکیبا از خودش پیشنهاد در کرد:d
خوبی تو؟ماست اون آواتارتهحمایت خویش را از الیکا در نظر سنجی احتمالی اعلام می کنیم
![]()
![]()
یه بار دیگه آلبالو رو گذاشتیم تو نظر سنجی و یه بار دیگه هم باخت، اونوقت به آواتارم دیگه توهین نمیکنی
:biggrin1: البته این بار برای نشون دادن جدی بودنم میذاریم آلبالو در برابر کَت
خوبی تو؟یه بار دیگه آلبالو رو گذاشتیم تو نظر سنجی و یه بار دیگه هم باخت، اونوقت به آواتارم دیگه توهین نمیکنی
:biggrin1: البته این بار برای نشون دادن جدی بودنم میذاریم آلبالو در برابر کَت
![]()

من نمی بخشم خودمو
هی (ببخشید برای خشن شدن نوشته هی رو بکار بردم:d)دیگه نبینما به pain توهین کنیا :d وگرنه با خشمم که این شکلیه )x روبه رو میشی:dماست اون آواتارتهحمایت خویش را از الیکا در نظر سنجی احتمالی اعلام می کنیم
![]()
![]()