X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از انیمه فعلا موقوف. یه نفر رو بندازین جلوی بتمن. من عقلم کشش نمیده بیشتر از این:d

مرتیکه اینو دیدی اصلاً ؟ :دی

اگر خیلی دوست دارید از بتمن بذارید :
BATMAN Vs. BATZARRO >:):d

29010858652691205763.jpg

تنها کسی که میشه جلوی بتمن قرار داد و شانس درست حسابی ای براش در نظر گرفت همین Batzarro ـه :دی (الان ملت توی جو جوکر نولان ـن جوکر رو نمیشه گذاشت :دی قبلاً هم توی نظر سنجی بوده فکر کنم :دی)

مرتیکه اینو دیدی اصلاً ؟ :دی

تنها کسی که میشه جلوی بتمن قرار داد و شانس درست حسابی ای براش در نظر گرفت همین Batzarro ـه :دی (الان ملت توی جو جوکر نولان ـن جوکر رو نمیشه گذاشت :دی قبلاً هم توی نظر سنجی بوده فکر کنم :دی)
این باره هزارمه که میگم (بین)(bane) حریفش میشه چرا گوش نمیدید؟:d

SOLID SNAKE VS BIG BOSS هم بسی با حاله ها:d
برا مقایسه با بتمن هم بهترین گزینه همون WOLVERINE یا سوپر منه
البته پپسی منم بد نیست:))
JOKER رو نزارین که از الان برنده معلومه:d

آخرین ویرایش:
این دیگه انده ظلمه که ویرجیل ـی که شخصیت اصلی یه بازی مستقل نبوده هیچوقت ، از یه کرکتر بسیار محبوب مثل وینسنت بیشتر رای آورده باشه ! :(

SOLID SNAKE VS BIG BOSS هم بسی با حاله ها:d

و البته تکراری :دی
این دیگه انده ظلمه که ویرجیل ـی که شخصیت اصلی یه بازی مستقل نبوده هیچوقت ، از یه کرکتر بسیار محبوب مثل وینسنت بیشتر رای آورده باشه ! :(

پدر سربازی بسوزه که توی عشق JRPG که آواتار وینسنت داشتی نبودی اینجا 8-|

میبینم که کیان مثل همیشه راه درست رو رفت و رای خودش رو به ورجیل داد:d آورین بر تو:d

احسان@
باو ن دیشب چت کرده بودم و نفهمیدم کدوم پست ها رو خوندم و کدوما رو نخوندم:d این سمت راستیه خیلی خوفه>:) توی کدوم بازی یا فیلم یا کمیکش بوده؟

بقیه@
خداییش این دختره ماست (الیکا) رو میخواین بندازین جلوی کایلینای اعظم؟/:) باز این امیر آکیبا از خودش پیشنهاد در کرد:d

خداییش این دختره ماست (الیکا) رو میخواین بندازین جلوی کایلینای اعظم؟/:) باز این امیر آکیبا از خودش پیشنهاد در کرد:d

ماست اون آواتارته :دی حمایت خویش را از الیکا در نظر سنجی احتمالی اعلام می کنیم /:) :دی

ماست اون آواتارته :دی حمایت خویش را از الیکا در نظر سنجی احتمالی اعلام می کنیم /:) :دی
خوبی تو؟/:) یه بار دیگه آلبالو رو گذاشتیم تو نظر سنجی و یه بار دیگه هم باخت، اونوقت به آواتارم دیگه توهین نمیکنی/:):biggrin1: البته این بار برای نشون دادن جدی بودنم میذاریم آلبالو در برابر کَت>:)

خوبی تو؟/:) یه بار دیگه آلبالو رو گذاشتیم تو نظر سنجی و یه بار دیگه هم باخت، اونوقت به آواتارم دیگه توهین نمیکنی/:):biggrin1: البته این بار برای نشون دادن جدی بودنم میذاریم آلبالو در برابر کَت>:)

Over My Dead Body >:) :دی

کت؟! این؟! :
a0n86i6vjt2qvfcinfc.png

:|
من از همینجا از بانو عذرخواهی می کنم که همچین فکری از ذهنم رد شد حتی :| من نمی بخشم خودمو :| :دی

هی (ببخشید برای خشن شدن نوشته هی رو بکار بردم:d)دیگه نبینما به pain توهین کنیا :d وگرنه با خشمم که این شکلیه )x روبه رو میشی:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or