X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
گارا و برادرش کانکوره :دی هر دو طرفداره دو آتیشه متال و Slipknot :دی \m/

gaara%20kankuro.jpg

@ مرتضی

"نمیشه داستان ساسکه رو بدون دونستن داستان ایتاچی تعریف کرد"
Tobi-

:دی
-------
@ مجتبی
دیگه خونت حلال شد :دی چطور تونستی به ابر شخصیت انیمه ناروتو توهین کنی ؟! :-o:((

واقعا نمیدونم چرا این ایتاچی این همه طرفدار داره!!!:d
کسی که داداشش رو بالاتر از دهکده بدونه هیچ ارزشی نداره!!!
تازه داداش به این درپیتی!!!:d

واقعا نمیدونم چرا این ایتاچی این همه طرفدار داره!!!:d
کسی که داداشش رو بالاتر از دهکده بدونه هیچ ارزشی نداره!!!
تازه داداش به این درپیتی!!!:d

33322108426332983428.jpg

>:) :d

ایتاچی ساما کل خانواده ش رو برای دهکده ش فدا کرد. یعنی برای نجات زندگی صدها نفر، عزیزانش رو کشت! :crying1: یعنی آخر فداکاری! :crying1:
79647786444219483353.png

باور کنین الان اشک در چشمانم حلقه زده! :crying1:

ایتاچی ساما کل خانواده ش رو برای دهکده ش فدا کرد. یعنی برای نجات زندگی صدها نفر، عزیزانش رو کشت! :crying1: یعنی آخر فداکاری! :crying1:

چه فایده که کارشو کامل انجام نداد,اگه همونوقت ساسکه رو هم کشته بود دیگه این همه مشکل بوجود نمیومد!!>:):d

میبینم که این علی همچنان آزاد و با قدرت داره ول میچرخه تو سایت. اصلا ازتون راضی نیستم بچه ها. یعنی یه نفر نتونست علی رو بن کنه؟[-(
یعنی عمرا بذارم ساسکه ببره:biggrin1: این چند صفحه رو خوندم و دیدم هنوز روی عقیده-ت پافشاری میکنی:biggrin1: کلا در ضلال مبین به سر میبری:biggrin1:

میبینم که این علی همچنان آزاد و با قدرت داره ول میچرخه تو سایت. اصلا ازتون راضی نیستم بچه ها. یعنی یه نفر نتونست علی رو بن کنه؟[-(
یعنی عمرا بذارم ساسکه ببره:biggrin1: این چند صفحه رو خوندم و دیدم هنوز روی عقیده-ت پافشاری میکنی:biggrin1: کلا در ضلال مبین به سر میبری:biggrin1:

دست، سوت، کف تونی المبدا ساما هم تشریف آوردن :دی خداوند شما و ما را در زمره ی فنهای نیکوگرا قرار دهد :دی

حالا که علی صلح و صفا هم اومد، پرچم کازه کاگه از قبل هم بالاتره :دی بهههههههههلهه :دی

این هم عیدی بکس X Vs. Y
این هم عیدی یو :flowers:

من خودم اهل انیمه و مانگا و اینا نیستم و حتی یه بار هم ندیدم ولی برای اینکه طرفدارای اون بیریخته (گارا بود فک کنم) خیلی رو اعصابن هستن و من میخوام بسوزونمشون به ساسکه رای دادم
پ.ن:با رای من اختلاف ها به 0 رسید و هردو مساوی شدن

ساسکه واقعا اونقدرام مالی نی این ناروتو الاغ (البته با احترام به خودشو طرفداراش ولی واقعا سطح درکش تو حلقم:d)اینقدر بزرگش کرده

پ.ن:دقت کردین جدیدا هر قسمت ناروتو درباره بچگی یکی از شخصیت ها فیلمه که بدبخته پدر و مادر نداره و همه روستا ازش متنفرن و این حرفا:d

چه فایده که کارشو کامل انجام نداد,اگه همونوقت ساسکه رو هم کشته بود دیگه این همه مشکل بوجود نمیومد!!>:):d
بلی واقعا حیف که برادر 7 ، 8 ساله و بی گناه خودش رو نکشت :(
قــاتــــــل ! :دی نکنه واقعا توقع داشتی اون ساسکه 7 ، 8 ساله و بی گناه رو هم بکشه :| :دی

خیلی تلاش کردن ولی خب نشد دیگه :دی لول =))
ساسکه هر جا بره ما هم همراهیش میکنیم :دی هرچی باشه ورجیلیه برای خودش :دی
My Only Path is in Darkness >:):d

It's really good to have you back my friend :x>:d

قــاتــــــل ! :دی نکنه واقعا توقع داشتی اون ساسکه 7 ، 8 ساله و بی گناه رو هم بکشه :| :دی

خیلی تلاش کردن ولی خب نشد دیگه :دی لول =))
ساسکه هر جا بره ما هم همراهیش میکنیم :دی هرچی باشه ورجیلیه برای خودش :دی
My Only Path is in Darkness >:):d

It's really good to have you back my friend :x>:d
جدا علی میتونی ساسکه رو بی گناه تصور کنی؟:d خداییش من نمیتونم:d این ضرب المثله چیه که میگه مار سمی هیچ وقت زهرشو با اشک تمساح یکی نمیکنه (=))) این ساسکه دقیقا مصداق همونه:d
یکی نیست بگه که باو تو زدی عوامل و دست اندرکاران مجموعه (:d) رو کشتی (دانزو، ایتاچی و ...) و انتقامتو گرفتی، الان نابود کردن کونوها دیگه برای چیه؟/:) اون بالا گفتی قاتل، جدا ساسکه چطوری میتونه چیدوری بکنه تو حلق یه بچه:d
it's good to have kal kal again my friend!:-o:d

33322108426332983428.jpg

79647786444219483353.png

منم خیلی اتاچیو دوست دارم :x اما اون تمام افراد قبیله ی خودشو نابود کرد تا یه قبیله ی دیگرو نجات بده پس با یاهیکو چه فرقی میکنه که روستای LEAF رو نابود کرد یا با مادرا که اونم به روستای که خودش به وجود اورده بود حمله کرد (بازم دمه اولین هوکاگه گردم که جلوی مادرا وایساد) یا ماسکید من یا خیلیهای دیگه حالا اگه میتونی منو قانع کن:d
درباره ی دومین عکس هم باید بگم من بادیدن این مبارزه طرفدار ایتاچی شدم به خاطر اون صحنه که جفتشون فایر بال میزنن وایتاچی سریع اماتراسو میزنه خیلی خفنه ای کاش ما هم از این چشما داشتیم:d البته من چشم رینگان رو ترجیح میدم:d

---------- نوشته در 03:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:09 AM ارسال شده بود ----------

یعنی توی اون قبیله هیچ بچه ی دیگه ای نبود؟
واقعا ساسکه ادمه بی ارزشیه چون
چون میخواست عشقه خودشو هم بکشه یعنی ساکورا حتی کارین هم که بهش خدمت میکرد میخواست بکشه وکیکاش رو ه همینطور
بنظرتون این ادم ارزش داره؟

جدا علی میتونی ساسکه رو بی گناه تصور کنی؟:d خداییش من نمیتونم:d این ضرب المثله چیه که میگه مار سمی هیچ وقت زهرشو با اشک تمساح یکی نمیکنه (=))) این ساسکه دقیقا مصداق همونه:d
یکی نیست بگه که باو تو زدی عوامل و دست اندرکاران مجموعه (:d) رو کشتی (دانزو، ایتاچی و ...) و انتقامتو گرفتی، الان نابود کردن کونوها دیگه برای چیه؟/:) اون بالا گفتی قاتل، جدا ساسکه چطوری میتونه چیدوری بکنه تو حلق یه بچه:d
it's good to have kal kal again my friend!:-o:d

چرا نمیتونی ؟ :دی برگرد همون قسمتایی که در مورد گذشته و کشته شدن قوم اوچیها بود رو ببین، همونایی که ساسکه بعد از مرگ خاندانش خودش تک و تنها میره داخل خونه سابقشون میشینه یا اونجا که داره زیر بارون توی کوچه ها قدم میزنه یا اون بخشی که خودش و تک و تنها کنار اون حوضچه ایی که پدرش بهش گفتم واقعا پسرمی نشسته و .... اونوقت خیلی راحت میتونی ساسکه بیگناه رو بیاد بیاری :((:دی

کدوم بچه ؟! :دی

Yes It Is :d

چرا نمیتونی ؟ :دی برگرد همون قسمتایی که در مورد گذشته و کشته شدن قوم اوچیها بود رو ببین، همونایی که ساسکه بعد از مرگ خاندانش خودش تک و تنها میره داخل خونه سابقشون میشینه یا اونجا که داره زیر بارون توی کوچه ها قدم میزنه یا اون بخشی که خودش و تک و تنها کنار اون حوضچه ایی که پدرش بهش گفتم واقعا پسرمی نشسته و .... اونوقت خیلی راحت میتونی ساسکه بیگناه رو بیاد بیاری :((:دی

کدوم بچه ؟! :دی

Yes It Is :d

ببخشید که دخالت مبکنم:d
ولی این که دلیل نمیشه مگه کازکاگه(گارا) کم زجر کشیده؟
مگه ندیدی وقتی فهمید بباش میخواسته بکشتش جقدر عذاب کشید ولی خودشو جم کردو الانم با توجه سنه کمش یکی از فایو کاگه هاست
یا همین ناراتو نه پدرشو دیده نه مادرش تاز مردم هم دوستش نداشتن

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or