X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه دیگه من جسارت نمی کنم جا پای داداش احسان و داداش لیان بزارم!:d بیوگرافی کار خودشونه ، دستشون رو میبوسه!!!:d تازه علی دانته هم کمکشون می کنه!!!!!!:d:d
آقا خدایی خیلی نظرسنجی سختیه برای من .... هرجور با خودم کلنجار میرم نمی تونم یکی از این دو رو بر اون یکی ارجح بدونم! فعلا رأی نمیدم!!!:shrewd::d
ما که پیر شدیم (خودم رو میگم) بهتره یه کم استراحت بدیم و کار بیوفته دست جوون ها ! موفق باشید

نظرسنجی تایید شد :d
بیوگرافی با تاریکی و علی دانته :d
موفق باشین

آتوسا الکی من رو توی عمل انجام شده قرار نده :دی همون موقع پستی که دادم نوشتم که نمیتونم بیوگرافی بزارم :دی ( این دانشگاه دست و پای ما رو بسته وگرنه میزاشتم بیوگرافی رو :| حالا یکی جای من بزاره ، بعد از تموم شدن ترم یه بیوگرافی از شخصیت هایی که انتخاب شدن میزارم :دی )

ما که پیر شدیم (خودم رو میگم) بهتره یه کم استراحت بدیم و کار بیوفته دست جوون ها ! موفق باشید
آخه احسان من خودم نسخه اول Witcher رو اصلا بازی نکردم .... اصلا نمیدونم این کله سفید(!) از کجا اومده ، حرف حسابش چیه!!!!:d حالا بزار ببینم تو WitcherWiki میتونم چیز بدردبخوری پیدا کنم یا نه! :d

دقیقا! علی دانته و کیان! متاسفم! این بتی بود که برای خودتون تراشیدین!:d حالا مثل بچه های گل وایمیسین و با حقیقت روبرو میشین!:d
هی علی! فرار نکن برگرد!:d
آخه احسان من خودم نسخه اول Witcher رو اصلا بازی نکردم .... اصلا نمیدونم این کله سفید(!) از کجا اومده ، حرف حسابش چیه!!!!:d حالا بزار ببینم تو WitcherWiki میتونم چیز بدردبخوری پیدا کنم یا نه! :d
من بازیش کردم و تمومش کردم ولی زمان جاهلیت! اون زمان که هیچی نمیفهمیدم که داستان چیه! فقط کات سید آخرشو یادمه که = :x
آقا منم کمک میکنم! یه کاری هم بدین من بکنم!:d

ببخشید بد موقع مزاحم شدم

:دی

این 2 تا کی هستند ؟؟ من نمی دونم به کدومشون رای بدم آخه

عکسی چیزی ازشون بدید ببینیم !

اشکال نداره کیان تو گبریل رو بنویس یه نفر دیگه برای Grealt سراغ دارم میدیم اون بنویسه :دی ( همین علی صلح و صفای خودمون :دی )
آقا منم کمک میکنم! یه کاری هم بدین من بکنم!:d

علی مگه نمیخوای کمک بدی ؟! :دی خب بیا زحمت بیوگرافی Grealt رو بکش :دی کمک هم خواستی همین رامین خودمون ( Sport ) آواتارش همین KingSlayer نسخه دوم بازیه پس فکر کنم اطلاعات زیادی در این مورد داشته باشه :دی

اِهم اِهم....
اشکال نداره کیان تو گبریل رو بنویس یه نفر دیگه برای Grealt سراغ دارم میدیم اون بنویسه :biggrin1: ( همین علی صلح و صفای خودمون :biggrin1: )
خوبی علی جون؟ کجا بودی؟ چه خبرا؟:biggrin1:
علی مگه نمیخوای کمک بدی ؟! :biggrin1: خب بیا زحمت بیوگرافی Grealt رو بکش :biggrin1: کمک هم خواستی همین رامین خودمون ( Sport ) آواتارش همین KingSlayer نسخه دوم بازیه پس فکر کنم اطلاعات زیادی در این مورد داشته باشه :biggrin1:
اتفاقا علی جون الان از ویکی پیداش کردم و میخوام ببینم میتونم ترجمه-ش کنم یا نه.
ولی مشکل اینجاست کسی که هر دوتا شماره رو بازی کرده باشه و کاملا بدونه داستان چیه،بهنر میتونه همکاری کنه.
الان مثلا همین احسان خودمون کاملا مسلط بود به بیوگرافی هایی که مینوشت.
من شماره اولشو تموم کردم و شماره دومو هنوز بازی نکردم!:biggrin1:
بذار ببینم چه خاکی میتونم تو سرم بریزم!!!:biggrin1:

ببخشید بد موقع مزاحم شدم

:دی

این 2 تا کی هستند ؟؟ من نمی دونم به کدومشون رای بدم آخه

عکسی چیزی ازشون بدید ببینیم !

صفحه های قبل رو نگاه میکردی عکساشون بود :دی این عکسا رو از صفحه 221 برات پیدا کردم :دی

Grealt
31568534052448881771.png

اینم Gabriel

castlevania-lords-of-shadow-gabriel-belmont.jpg

هر دوتا شکارچی هیولا هستن و هر دو زندگی فوق العاده سخت و ناراحت کننده ایی داشتن ، تقریبا هردو شخصیت های جدی و کم حرفی هستن ( مخصوصا گبریل )

هردو کسایی رو که دوست داشتن از دست دادن ( کسایی که هردو رو بازی کردن میدونند که گبریل در این زمینه خیلی بیشتر آسیب دیده و درواقع از دست دادن زنش خیلی براش سخت بوده )
=================================================================================================================

این توضیحات خیلی خیلی ناچیز بود و هردو شخصیت های خیلی بزرگی هستن و جالبتر اینکه هیچکدومشون شخصیت های کاملا مثبتی نیستن و کارهایی کردن که امکان داره از دید شخص دیگه ایی حتی به عنوان انسان های شیطان صفت هم شناخته بشن

حالا دوستان بیوگرافیشون رو مینویسند بیشتر باهاشون آشنا میشید ;) خیلی دوست داشتم روی بیوگرافیشون کار کنم ولی امان از دست این دانشگاه :|

رأی ما چیزی نیست جزء:d
h1fr9purdp614ybn72k.jpg

بچه ها اینا که نوشتم اسمش بیوگرافی نیست، خودم هم نمیدونم چی چیه!!! هر چی خواستید اسمش رو بزارید! فعلن مقدمه ای بر داستان The Witcher رو به صورت خیلی خیلی ناقص از Witcher Wiki گذاشتم، تا بعدش ببینیم چی میشه!:d
قبل از هر چیز باید بگم بازی The Witcher و نسخه دوم اون تحت عنوان The Witcher 2: Assassins of Kings در واقع بر اساس یک سری کتاب به نویسندگی نویسنده لهستانی Andrzej Sapkowski نوشته شده. Witcherها به اصطلاح به کسانی گفته میشه که برای کشتن هیولاها استخدام میشن ، توانایی های فرا بشری دارن و در شمشیر زنی مهارت زیادی دارن.
نقش اول داستان یکی از همین Witcherها به اسم گرالت(Geralt) هستش.شخصیت کم حرف و مصمم داستان که سختی های خیلی زیادی دیده و روی بدنش جای زخمهای زیادی در طول سالیان نقش بسته... بر خلاف ظاهر سردش،دل پر عاطفه ای داره. اصولا بازی های نقش آفرینی ایجاب میکنن که نقش اول هاشون شخصیت پردازی به مراتب بهتری نسبت به سایر ژانرهای دیگه داشته باشن!
:d The Witcher هم از این قاعده مستثنی نیست و شاهد یکی از به یادموندنی ترین کارکترهای تاریخ گیم هستیم!:d
اگه ملاک نظر سنجی بازی Lords of Shadow و Assassins of Kings بود بدون معطلی به Castlevania رأی میدادم چون بازی های نقش آفرینی سبک مورد علاقم نیستن ولی در مورد گِرالت و گابریل،شخصیت پردازی گرالت رو چند سر و گردن بهتر از گابریل میدونم(هر چند نسبت به گابریل هم خیلی ارادت داریم!:d)
این هم چهره های مختلف گرالت تو این دو نسخه...نکته جالب اینه که طراحی مدلینگ اولیه صورت گرالت با اون چیزی که توی Assassins of Kings میبینیم تا حدی فرق میکرد که cd project red به درخواست هوادارها و فن های بازی عمل کرد و چهره گرالت رو دوباره مثل نسخه اول طراحی کرد!!!!:d
seji3hmy8kay5q59u6w.jpg

گرالت همچنین به نام
Gwynbleidd هم شناخته میشه. نامی که توسط Dryads به اون داده شده و به زبان Elveها معنی گرگ سفید رو میده. بر عکس اون چیزی که ممکنه از اسم Geralt of Rivia به نظر برسه گرالت اهل Rivia نیست بلکه اون دوران جوانی و تمریناتش رو کلا در Kaer Morhen گذرونده.
Kaer Morhen
Places_Kaer_Morhen.png
کمی بعد از تولد گرالت، مادرش Visenna اون رو به Kaer Morhen میبره.اونجا قلعه ای هستش که به Witcherهای جوان در اونجا آموزش داده میشه تا مهارت ها و توانایی های خودشون رو تقویت کنن. بعضا برخی از تمرینات و آزمایشاتی که Witcherها باید میگذروندن بسیار سخت و طاقت فرسا بود بطوری که مثلا در یک سری از این آزمایشات دردناک تحت نام Trial of the Grasses گرالت تنها کسی بود که تونست جون سالم به در ببره. در اثر همین آزمایش بود که موهای گرالت کاملا سفید شد ولی در عوض توانایی های فیزیکی فرا انسانی بدست آورد( افزایش قدرت بدن ، انعطاف ، سرعت و قدرت شنوایی )
پس از گذراندن همه تمرینات بود که گرالت به جهان خارج راه یافت ،در کنار اسبش که Roach اسمشو گذاشته بود.(البته هر اسب دیگه ای هم که پیدا می کرد همین اسمو روش میذاشت!
:d)

آخرین ویرایش:
بازم نظر سنجی سخت سخت :دی

خب من به هر دوشون احترام قائلم و دوسشون دارم ولی در کل به گابی رای میدم..:دی

خیلی ممنون که به پیشنهاد من توجه کردین
عجب نظر سنجیه خفنی الان مثل ... تو گل گیر کردم :دی با وجود اینکه اطلاعات خوبی از هردو دارم تقریبا ولی هر کاری میکنم نمیتونم یکی رو برتر از دیگری بدونم . باید یخورده فک کنم و اطلاعاتم رو تکمیل کنم . از دوستان میخام اطلاعات فوق العاده دقیقی از این دوتا بدن چون تا جایی که من میشناسمشون هر کودوم برتر هایی نسبت به دیگری دارن و این انتخاب رو خیلی سخت میکنه :(

نمیدونم دوستان هم قبول دارن یا نه
از نظر چهره هر دو تا حدودی شبیه هم دیگه هستن، خستگی توی چهره هر دوتاشون هست (منظور از نظر داستانی، اتفافات درون بازی و . . .)
هر دوشون اتفاقات زیادی براشون تو طول بازی میفته که ناراحت کننده هست
شخصیت هر دو شبیه همه و این نامردیه:d
رای من هم Geralt of Rivia هست چون ابهتش بیشتره نسبت به Gabriel Belmount
وقتشه یکم بریم تو حاشیه :d

بچه ها اگه میخواین اُبهت و هیبت واقعی یک Witcher رو ببینید حتما موزیک ویدئو زیر رو آپلود کردم ببینید، فوق العادست!!!!:d ....از دستش ندید....
Uploadbaz
Upload-il

pp4kaso3dsivuzw0qah.gif

2frkgk64z1s66bs9ln.gif
پ.ن: البته به هیچ وجه منکر هیبت گابریل نمیشم!!!:d اوشون هم بسیار بسیار با اُبهت تشریف دارن..!!! :d:d
پ.ن2: لعنت به این آپلودسنترهای لعنتی:| آپلودباز ترکیده، یجای دیگه هم آپلود میکنم...​

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or