بچه ها هنوز افسانه اخرین سامورایی مونده
اخرین سامورایی کیه
احسان به جان خودم این آخریه اصلا قصد تخریب نبود(باور کن،اگه بود می گفتم!:d) ..... من خودم از طرفدارای سرسخت بازی های سخت هستم!... اصلا سختی ِ بازی که ربطی به شخصیت پردازی نداره که!:d ولی این چند تا عکس باحال پیدا کردم گفتم همینجوری برای خالی نبودن عریضه و نخوابیدن تاپیک بزارمشون اینجاتخریب رقیب آیا ؟ کیان تخریب چی
اون انگشت خودته ؟
عزیزم سختیه که مرد رو می سازه نه یه بازی آسون که مثلاً فلان سامورایی عین آب خوردن ملت رو زمین بزنه و گیمر تو خیال خودش بگه من چقدر خفنم
تا الان آداب مقدس و انسانیت نینجاها رو زیر سوال می بردید که با مقاله رفع خطر شد حالا یه مقاله هم من باب مفید بودن بازی سخت باید بنویسمپ.ن : کیان دلخور نشو خودت می دونی چرا شکلک نمی ذارم
به قول تونی این جملت تو حلقمتام کروز (شکلک ترکیدن از خنده)
منظورم این نبود :dیه افسانه قدیمی در بین سامورایی ها هست که میگه یه سامورایی شجاع در اخرین لحظه میادو تمام سامورایی هارو جمع می کنه تا به سامورایی رای بدن :dآخرین سامورای یه خارجیه ! یعنی لکه ی ننگی بر پیکره ی سامورای ها !!!!!
از حقیقتی به نام نوستالوژی نمیشه گذشت،منم اگه مثل احسان موقعی که شیشه شیر دهنم بود ریو رو میدیدم و بازی میکردم چشم و گوشم بسته میشد و هر قدرم که به نفع سامورایی و علیه نینجا سند و مدرک میاوردید یا اگه حتی تو تاریخ سفر می کردم تو کتم نمی رفت که نمی رفت:dشرم بر انان که یک سامورایی رو ول کردن به نینجاهای بیشعور رای دادن (امیر و احسان) برید راه و رسم یک سامورایی رو ببینید بعد بیایید با نینجا مقایسش کنید همه چیز واضحه :d
درود!
خب دوستان با اینکه حقیقت تلخه ولی مثل اینکه سامورایی با افتخار در این مبارزه شکست خورد و با عظمت مرد.
جمع بندی رو امشب میزنم بر بدن تاپیک.
میخوام یه جمع بندی تر و تمیز بنویسم
از حقیقتی به نام نوستالوژی نمیشه گذشت،منم اگه مثل احسان موقعی که شیشه شیر دهنم بود ریو رو میدیدم و بازی میکردم چشم و گوشم بسته میشد و هر قدرم که به نفع سامورایی و علیه نینجا سند و مدرک میاوردید یا اگه حتی تو تاریخ سفر می کردم تو کتم نمی رفت که نمی رفت:d
شرم بر شما باد که تا وقتی جایی نینجا هست طرف سامورایی رو میگیرید :d
البته ریو که نینجا نیستولی به هر حال :d