X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درود

بشناسید و رأی دهید.

آن داننده راه، آن بی زبان بی پناه، آن دکتر باصفا، آن عاشق با وفا، آن مهربان با ادب، آنکه شیفته‌اش می‌شوند بی سبب، آنکه عشقش به الکس مشهود، آنکه وی را ساخته‌اند مسکوت، آنکه گیب از عشقش دیوانه، آنکه از C17 ساخت ویرانه، آن مبارز در برابر اهریمن، دکتر "گوردن فریمن".

توصیف ویژگی‌هایشان در جملات نگنجد. ذکر این نکته بس که از فرط کمال و مکارم اخلاق، زبان را کنترل کرده و هیچگاه هیچ جمله‌ای از وی شنیده نشد:

4896ee4c6526.jpg

به امید بازگشت با شکوهش در اپیزود سوم همراه با خانم بچه‌ها:d​

درود

بشناسید و رأی دهید.

آن داننده راه، آن بی زبان بی پناه، آن دکتر باصفا، آن عاشق با وفا، آن مهربان با ادب، آنکه شیفته‌اش می‌شوند بی سبب، آنکه عشقش به الکس مشهود، آنکه وی را ساخته‌اند مسکوت، آنکه گیب از عشقش دیوانه، آنکه از C17 ساخت ویرانه، آن مبارز در برابر اهریمن، دکتر "گوردن فریمن".

توصیف ویژگی‌هایشان در جملات نگنجد. ذکر این نکته بس که از فرط کمال و مکارم اخلاق، زبان را کنترل کرده و هیچگاه هیچ جمله‌ای از وی شنیده نشد:

4896ee4c6526.jpg

به امید بازگشت با شکوهش در اپیزود سوم همراه با خانم بچه‌ها:d​

به دلایل بالا به دکتر رای دادم :d جالب بید ;)

Sorry pal
28 به 27
به Master Chief رای دادم... یه Heroی واقعی... شجاع...
البته من فقط یه نسخش رو بازی کردما...
اصلاً از این Gordon Freeman ـه خوشم نمیاد. البته Half Life رو هم زیاد بازی نکردم. فقط رو PC اونم 7 - 8 ساعت...

امروز حماسه ای دیگر آفریدم و سرنوشت سازترین رای خود را به صندوق انداختم و پرچم قهرمان بزرگ و اسپارتان محبوب آقای رئیس را برافراشتم ! :دی
29 به 28 به نفع مسترچیفِ بزرگ ...

Sorry pal
28 به 27
به Master Chief رای دادم... یه Heroی واقعی... شجاع...
البته من فقط یه نسخش رو بازی کردما...
اصلاً از این Gordon Freeman ـه خوشم نمیاد. البته Half Life رو هم زیاد بازی نکردم. فقط رو PC اونم 7 - 8 ساعت...
تو هم ! :دی بابا دمت گرم پرچم بالاس :دی

من موندم اون فدایی های هاف لایف که نعره ها در فراق دکتر کشیدند و با چشمانی اشکبار منتظر تایید خبر HL3 ماندند و گیب نیل برای محافظت از خودش جلوشون قمه کشید الان کجان؟

من به گوردون رای دادم!!!!
یکی از معدود شخص اولای باهای شوتر هست که دکتره!!:d

تو هم ! :دی بابا دمت گرم پرچم بالاس :دی
دِکی... تو در مورد من چی فکر کردی احیاناً...
;)
جداً از یه GAMER با Levelی مثل من :-& چه انتظار دیگه ای داشتی...؟
:p

من موندم اون فدایی های هاف لایف که نعره ها در فراق دکتر کشیدند و با چشمانی اشکبار منتظر تایید خبر HL3 ماندند و گیب نیل برای محافظت از خودش جلوشون قمه کشید الان کجان؟
تو راهند... دارن میرسن...
رفیق به قول یکی از دوستان، اون فدایی ها همشون زرنگ کوچه خالی بودند...
چاکر آق ابوذر هم هستیم...
;)
با ارتش فرمانده ی بزرگ درفتادن کاریست بس بسیار اشتباه...
Hail Master Chief
Yeah Yeah
من به گوردون رای دادم!!!!
یکی از معدود شخص اولای باهای شوتر هست که دکتره!!:d
مجتبی بازم....!
باز که من و تو مخالف هم هستیم رفیق که...

به گوردون رأی دادم:d
تحصیلات بالا نشان از شأن و شخصیت اجتماعی آفای دکتر داره!:d ایشون فارغ التحصیل دکترای فیزیک تئوری از MIT هستن!!! جزو معدود افراد تحصیل کرده این صنعته که کار با اسلحش هم خوبه، مخصوصا با دیلم!!:d
در طول سری هاف لایف ایشون رفته رفته به یک قهرمان افسانه ای و در واقع یکی از لیدر های انقلابیون تبدیل میشه..
ایشون عاشق هم تشریف دارن! عشق پنهانی که با توجه به لال بودن آقای دکتر خودتون باید متوجهش بشید!!! در مورد لال بودن هم به نظرم جو و اتمسفر حاکم بر دنیای هاف لایف ایجاب میکنه که دکتر حرفی نزنه! الان که فکرشو میکنم میبینم سازنده ها کار درستی رو کردن اگه قرار بود کل بازی رو پای صحبت های بین گوردون و الکس مینشستیم دیگه بازی اون اتمسفر گیرا و تأثیرگذارش رو که حس تنهایی و ناشناخته بودن دنیای اطراف رو تلقین میکرد از دست میداد. دقیقا همون بلایی که سری اویل 5 به خاطر حضور شیوا رخ داد... به قول گیب دلیلشون از این کار به خاطر ایجاد حس همذات پنداری بیشتر با گوردون و دنیای اطرافش بوده!
بچه ها حتما یه سر به لینک زیر بزنید یه تاریخچه خیلی خوب و کامل از سری بازی های Half Life گذاشته شده.با تشکر از کاربر halflife g

داستان و جزییات سری Half Life و Portal - P30World Forums

9092.jpg

به گوردون رأی دادم:d
تحصیلات بالا نشان از شأن و شخصیت اجتماعی آفای دکتر داره!:d ایشون فارغ التحصیل دکترای فیزیک تئوری از MIT هستن!!! جزو معدود افراد تحصیل کرده این صنعته که کار با اسلحش هم خوبه، مخصوصا با دیلم!!:d
در طول سری هاف لایف ایشون رفته رفته به یک قهرمان افسانه ای و در واقع یکی از لیدر های انقلابیون تبدیل میشه..
ایشون عاشق هم تشریف دارن! عشق پنهانی که با توجه به لال بودن آقای دکتر خودتون باید متوجهش بشید!!!
کیان نترکی...
پوکیدم از خنده... آخه آدم لال هم مگه عاشق میشه...
خُب زبون نداره، دل که داره...

کیان نترکی...
پوکیدم از خنده... آخه آدم لال هم مگه عاشق میشه...
خُب زبون نداره، دل که داره...
همین لال بودن به نظرم کار سازنده ها رو تازه خیلی سختتر میکنه!!! مگه نه برای Valve که کاری نداره پول یه Voice Actor اضافی بده!:d اینجوری باید همه تلاششون رو بکنن تا تصاویر جای شخصیت اصلی بازی حرف بزنه! رخدادهای اطراف بتونه خلاء ناشی از لال بودن دکتر رو پر کنه!:d که به نظرم Valve در این راه کاملا موفق بوده.
این الکس هم چقدر بدسلیقست! عاشق یه آدم لال شده!!!:d تازه قیافش هم عین آدمای پخمه میمونه!!! از اینا که کل عمرشون نشستن فقط درس خوندن!!!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or