درود
بشناسید و رأی دهید.
آن داننده راه، آن بی زبان بی پناه، آن دکتر باصفا، آن عاشق با وفا، آن مهربان با ادب، آنکه شیفتهاش میشوند بی سبب، آنکه عشقش به الکس مشهود، آنکه وی را ساختهاند مسکوت، آنکه گیب از عشقش دیوانه، آنکه از C17 ساخت ویرانه، آن مبارز در برابر اهریمن، دکتر "گوردن فریمن".
توصیف ویژگیهایشان در جملات نگنجد. ذکر این نکته بس که از فرط کمال و مکارم اخلاق، زبان را کنترل کرده و هیچگاه هیچ جملهای از وی شنیده نشد:
![]()
به امید بازگشت با شکوهش در اپیزود سوم همراه با خانم بچهها:d
تو هم !Sorry pal
28 به 27
به Master Chief رای دادم... یه Heroی واقعی... شجاع...
البته من فقط یه نسخش رو بازی کردما...
اصلاً از این Gordon Freeman ـه خوشم نمیاد. البته Half Life رو هم زیاد بازی نکردم. فقط رو PC اونم 7 - 8 ساعت...
به من رای بده!!!!الان من باید به کی رای بدم؟؟؟:d
دِکی... تو در مورد من چی فکر کردی احیاناً...تو هم !بابا دمت گرم پرچم بالاس
![]()
تو راهند... دارن میرسن...من موندم اون فدایی های هاف لایف که نعره ها در فراق دکتر کشیدند و با چشمانی اشکبار منتظر تایید خبر HL3 ماندند و گیب نیل برای محافظت از خودش جلوشون قمه کشید الان کجان؟
مجتبی بازم....!من به گوردون رای دادم!!!!
یکی از معدود شخص اولای باهای شوتر هست که دکتره!!:d
کیان نترکی...به گوردون رأی دادم:d
تحصیلات بالا نشان از شأن و شخصیت اجتماعی آفای دکتر داره!:d ایشون فارغ التحصیل دکترای فیزیک تئوری از MIT هستن!!! جزو معدود افراد تحصیل کرده این صنعته که کار با اسلحش هم خوبه، مخصوصا با دیلم!!:d
در طول سری هاف لایف ایشون رفته رفته به یک قهرمان افسانه ای و در واقع یکی از لیدر های انقلابیون تبدیل میشه..
ایشون عاشق هم تشریف دارن! عشق پنهانی که با توجه به لال بودن آقای دکتر خودتون باید متوجهش بشید!!!
همین لال بودن به نظرم کار سازنده ها رو تازه خیلی سختتر میکنه!!! مگه نه برای Valve که کاری نداره پول یه Voice Actor اضافی بده!:d اینجوری باید همه تلاششون رو بکنن تا تصاویر جای شخصیت اصلی بازی حرف بزنه! رخدادهای اطراف بتونه خلاء ناشی از لال بودن دکتر رو پر کنه!:d که به نظرم Valve در این راه کاملا موفق بوده.کیان نترکی...
پوکیدم از خنده... آخه آدم لال هم مگه عاشق میشه...
خُب زبون نداره، دل که داره...