X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نظرتون چیه بریم یه فایتینگ تورنومنت راه بندازیم؟:d
علی جان دقیقا قراره چیکار کنیم؟:-" بین شخصیت های فایتینگ های مختلف منظورتون هست؟:-" هر کاری می خواستین بکنین فقط استریت فایتر هم یه نقشی درش داشته باشه!:>

به عنوان ناظر حاضرم باهاتون همکاری کنم :-" تازه به شرطی که احسان و مرتضی هم باشن :-" :دی
نه خیر. شما به دلیل خیانت های پی در پی، باید لیستی از تمام شخصیت های اصلی فایتینگ ها انتخاب کنین>:)
علی جان دقیقا قراره چیکار کنیم؟:-" بین شخصیت های فایتینگ های مختلف منظورتون هست؟:-" هر کاری می خواستین بکنین فقط استریت فایتر هم یه نقشی درش داشته باشه!:>
مثل Champions. این دفعه میخواییم بین شخصیت های فایتینگ ها بذاریم. استریت فایتر که یحتمل نصف شخصیت هاش توی تورنومنت هستن:biggrin1:

ایتسونو ! چون توی توئیتر منو فالو کرده و من در پوست خودم نمی گنجم :دی البته نمی دونم اکانتش فیک باشه یا نه :دی باری... بازم ایتسونو بخاطر دویل می کرای!

میگم علی بهتره نظر سنجی در ابطه با شخصیتهای بازی یا همون کارگردانا باشه چون کلیمون نمیتونیم وارد نظر سنجی بشیم و از تاپیک لذت ببریم؟:d

میگم علی کارکترهای مورتال هم هستن ? مثلا اسکورپیون. !!:d
آره دیگه فقط شخصیت های بازی های فایتینگ:d
میگم علی بهتره نظر سنجی در ابطه با شخصیتهای بازی یا همون کارگردانا باشه چون کلیمون نمیتونیم وارد نظر سنجی بشیم و از تاپیک لذت ببریم؟:d
نگران نباش آرمین برنامه های بلند مدتی داریم که باید اجرا بشن:d میخواییم تنوع بدیم:d

یه نظرسنجی بزنید داوود قفس vs پیتر مولینیو خدایی ببینیم چی میشه :دی

علی میگم تو این مدت بند بند وجودم متنوع شد:d پ چیکار میکنی؟
مردیم بسکه اومدیم تو این تاپیک و خبری نبود8-|

تاپیکُ ول کردینا.. اون حرکت 2vs2 جالب بود. به نظر من تکراری هم بزارین مسئله ای نیست. پیشنهاد می کنم از نظر سنجی های قدیمی شروع کنین برای تکرار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or