X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بخاطر جو اخیر و یکی از بازی ها که اره این اواخر میاد نتیجه نظر سنجی تو اش ماس معلومه :دی
اتفاقا وحید ببین اوضاع چجوریه که یکی مثل دکتر که فقط 2بار دیده شده و آخرین بار هم بیست هزار سال قبل از میلاد، اینقدر طرفدار داره ضمن اینکه اصلا حرف هم نمیزنه:biggrin1:
از اون طرف رئیس هر چند سال یه بار خودی نشون داده:biggrin1:
میتونی جنجالی باشه. فن بیس جفتشون به شدت بالاست:biggrin1:

اتفاقا وحید ببین اوضاع چجوریه که یکی مثل دکتر که فقط 2بار دیده شده و آخرین بار هم بیست هزار سال قبل از میلاد، اینقدر طرفدار داره ضمن اینکه اصلا حرف هم نمیزنه:biggrin1:
هرچی شما بگی :دی

با ایده Leon Vs. Chris شدیدا موافقم! :دی
Captain Price Vs. Soap هم بد نیست...
یا مثلا Nathan Drake Vs. Lara Croft :دی

:x Gordon Freeman

wluy9fvhupkho2gbli2w.jpg

میتونه تاپیک رو با یوزر ها رو هوا بفرسته*
FTFY:دی

با اینکه عاشق سری HL هستم و با دکتر فریمن کلی حال کردم ولی با Big Boss زندگی کردم .
با Big Boss خندیدم گریه کردم اشک ریختم سرمست شدم
با مرام مسلکش با تیپش با صداش ..........................

من اصولا از شخصیت های لال خوشم نمیاد برای همین به بیگ باس رای دادم :p:d

من یه سوال دارم همیشه رو اعصابم بوده!:dین بیگ باس مگه به نوعی یک کاماندو محسوب نمیشه؟ مگه نباید در بهترین حالت بدنی باشه؟ خو چرا یه چشم مصنوعی نمیذارن براش؟
اخه دید سه بعدی و تشخیص عمق فقط با دید دو چشمی برای انسان امکان داره.تو درگیریه تن به تن صد در صد باید کم بیاره چون نمیتونه فاصله ها رو درست تشخیص بده.از اون ساده تر این بشر میدان بیناییش نصف ادم عادیه یعنی منم میتونم برم سمت راستش قایم شم دو تا تیر بزنم بکشمش:d
همون گوردون بهتره...

من یه سوال دارم همیشه رو اعصابم بوده!:dین بیگ باس مگه به نوعی یک کاماندو محسوب نمیشه؟ مگه نباید در بهترین حالت بدنی باشه؟ خو چرا یه چشم مصنوعی نمیذارن براش؟
اخه دید سه بعدی و تشخیص عمق فقط با دید دو چشمی برای انسان امکان داره.تو درگیریه تن به تن صد در صد باید کم بیاره چون نمیتونه فاصله ها رو درست تشخیص بده.از اون ساده تر این بشر میدان بیناییش نصف ادم عادیه یعنی منم میتونم برم سمت راستش قایم شم دو تا تیر بزنم بکشمش:d
همون گوردون بهتره...
بیگ باس مال زمان ناصرالدین شاه میباشد :-" (نه انقدر دور البته :-" ) چشم مصنوعی کجا بود:-" (البته با توجه به دنیای MGS بعید نیست که باشه...:-" ) اما توی سری،همین رایدن مثلا توی MGR ، چشم مصنوعی براش گذاشتن:-"

منم به زودی تبلیغات در جبهه ی بیگ باس رو شروع میکنم >:) :-"

انصافا این مواردی که ابراهیم گفت تا حالا به مغزم خطور نکرده بود :دی

ولی کلا تو بازی های ژاپنی منطق پنطق رو باید دکمه اش رو بزنی تا خاموش شه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or