X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شخصیت هایی که تو بازی به وجود اومدن مسلما همشون از ذهن یک شخص زاده شدن. مهم استخوانبندی اون شخصیته .. حالا اینجا همین مکس پین رو مثال میزنم! شخصیتی که ضعف های شخصیتیش زیر کشتنِ گله ای افراد پنهان شده. مکس پین 3 که کلا شخصیت رو نابود بدونیم بهتره! مکس پین فقط یه ماشین آدمکشی بود و فقط سایه ای پر زرق و برق تر از مکس پین شماره 1 و 2 بود. به قدری دیالوگ زیاد داشت که حرف زدن مکس پین به یه ایده نخ نما تبدیل شده بود. اصلا من مکس پین شماره سوم رو مکس پین نمیدونم.
ولی شماره 1 و 2. همسر و بچت کشته شدن و تو داغدار. اسیر کابوس هاتی و مشروب و سیگار آرومت می کنه. این وسط هم با حرکات اسلوموشن قشنگت آدما رو میکشی تا دلت آروم بگیره ... هر سخنی که از زبونت بیرون میاد از داغ دلته. تو مرد خسته و تنهای شبهایی ... اگه شخصیت و هدف مکس بالاتر از اینه یکی به من بگه. :)
در جواب سوال دومتون پاسخ اینه که پدر و مادر بروس وین در کودکی جلوش کشته شدن. چه داغی بدتر از اینکه جلو چشمت پدر و مادرت با ناعدالتی جلوت جون بدن. قصش طولانیه ولی بعد اینکه بروس خودش رو شناخت سر قبر پدر و مادرش سوگند یاد کرد که با بی عدالتی مبارزه کنه.
چندتا قانون اصلی هم داره. از سلاح گرم استفاده نمی کنه و هیچوقت کسی رو نمیکشه! از لحاظ روانشناسی هم اثبات شده است چون برخی اتفاقات ناگوار در کودکی روی ناخودآگاه اون بچه و شحصیتش در آینده تاثیر میذاره. پدر و مادر بروس با سلاح گرم کشته شدن. بتمن : No Guns. No Killing ...
این فلسفه بتمن از اون دوتا کارشه! مهم این نیست که شما با این کار مخالفی مهم اینه که اون شخصیت به این چیز اعتقاد داره ...
قسمت اول که قبول،به غیر از دیالوگ باید بقیه چیزها هم درست باشه ولی خب دیالوگ خوب داشتن یه نکته مثبت بزرگه...
خب منم همینو میگم.عدالت ولی عدالت برای بعضی ها کشته شدنه برای بعضی ها عذاب کشیدن ولی بتمن کسی که صد ها آدم بکشه رو هم نمیکشه...
بگذریم،چون اعتقاد تو قلبه آدمه و نمیشه به کسی فهموند،همونطور که خودتون هم گفتید این چیزیه که بهش اعتقاد داره...

با همدیگه درست و با احترام صحبت کنین. والا دو تا کاراکتر مجازی ارزشش رو ندارن اینجوری به همدیگه توهین کنین.

در مورد سه گانه نولان، اتفاقا در خیلی موارد به کمیک وفادار بود و اون سیاهی که لازمه بتمن بودنه رو به نمایش گذاشت (البته بتمن 1989 فضای تیره تری داشت)
استفاده از سلاح گرم یا سرد اگه برای آسیب رسوندن به اشخاص نباشه استفاده ازش ایرادی نداره (غیر از سلاح شخصی مثل کلت که مشخصه برای چه هدفی استفاده میشه)
نولان ایده های عالی داشت خصوصا تو بخش داستانی و مبارزات، حالا اگه فیلماش اکشن تر شده دلیل نمیشه بهش ایراد گرفت
قطعا شخصیت بتمن خیلی بیش از اینها ظرفیت داره و میشه ازش آثار بسیار زیباتری ساخت حتی بهتر از نولان ! (این نظر شخصیمه)
این هم اضافه کنم که در حال حاضر، حدود 75 سال از عمر بتمن میگذره

آخرین ویرایش:
پس از پی بردن به اینکه فن های بتمن، به بتمن فیلم و کمیک رای دادن نه به بتمن بازی، این را نیز متوجه شدیم که به بتمن فیلم های دهه 70 رای دادن!
بسیار از بحث کردن با این فن ها لذت میبرم :دی
راستی، پس بتمن با کشتن با سلاح گرم مشکل داره، وگرنه سر خود فعل کشتن مشکلی نداره، پس چرا نمیاد بگه: "اگه خواستید کسی رو بکشید لطفا با سلاح سرد بکشید یا حتی الامکان خفش کنید!"

- - -ویرایش - - -

با همدیگه درست و با احترام صحبت کنین. والا دو تا کاراکتر مجازی ارزشش رو ندارن اینجوری به همدیگه توهین کنین.
بحث سر 2تا کارکتر مجازی نیست، بحث سر طرز فکراست که واقعا جای تامل دارن!

ممنونم میشم شرح بدید چون تا جایی که من از بتمن اطلاع دارم، شوالیه‌ی سیاه و سفید بودن به مهره‌ی شطرنج ارتباطی نداره

بتمن، یک پارتیزان محسوب میشه، کسی که برای برقرای عدالت، قانون رو شخصا بدست میگیره و اونطور که صلاح میدونه عمل میکنه. نیاز و ضرورتی هم به همکاری با نیروهای امیتی رسمی نداره و از اونجا که سایرین حق ندارند در قانون دحالت کنند، بتمن نماد سیاهی عدالته

ولی هاروی دنت، یک وکیل مدافع ـه. از لحاظ قانونی کاملا این احازه بهش داده شده که قانون رو بدست بگیره و حکمش هم رسمی ـه. در واقع هاروی دنت، مجری قانونی ـه که مردم نیاز دارند و روی سفید و شناخته شده‌ی عدالته
ت.

شهر گاتهام تو ماجرای بتمن و هاروی دنت به یه صفحه ی شطرنج تشبیه شده بود که هاروی دنت اسب سفید رنگ و بتمن اسب سیاه رنگ این صفحه ی شطرنج بودن.در واقع بتمنوبه بخش تاریک گاتهام تعلقی نداره و صرفا رنگ سیاه داره.اما یک شخصیت تاریک نیست.با ابن وجود چون نمیشه به بتمن گفت اسب :دی بهتره بهش بگیم "شوالیه ی سیاه" استفاده کنیم.با این که این ترجمه هم کاملا درست نیست.:|

آخرین ویرایش:
اوه اوه اوه اوضاع این جا خرابه...اوّل مکس پین روشن فکر میشه بعد بتمن روشن فکر میشه بعد همتون سر بتمن میفتید به جون هم...:دی میخواید به چی برسید؟؟؟واقعاً من تو کلّ مورادی که با بتمن ملاقات داشتم تو دنیای رسانه (بیش از 30 بار :دی)فقط سر آخرین قسمت نولان آدم می کشت و سلاح گرم استفاده می کرد.نمیدونم تو سر بعضی از دوستان چی میگذره ولی مسئله خیلی ساده است.بتمن نه میکشه نه اسلحه داره که بکشه.ادامه دادنشم فقط خودتونو خسته می کنه فکر کنم 75 سال تفکّری که پشت یه کاراکتر نشسته رو نمیشه با استناد به یه فیلم عوض کرد(هر چقدر هم اون فیلم شاهکار باشه)

قسمت اول که قبول،به غیر از دیالوگ باید بقیه چیزها هم درست باشه ولی خب دیالوگ خوب داشتن یه نکته مثبت بزرگه...
خب منم همینو میگم.عدالت ولی عدالت برای بعضی ها کشته شدنه برای بعضی ها عذاب کشیدن ولی بتمن کسی که صد ها آدم بکشه رو هم نمیکشه...
بگذریم،چون اعتقاد تو قلبه آدمه و نمیشه به کسی فهموند،همونطور که خودتون هم گفتید این چیزیه که بهش اعتقاد داره...

اشتباه میکنی دوست عزیز...بتمن دنبال عدالتِ فردی نیست , دنبال عدالت مساویه ... ینی عدالتی که ناشی از انتقام و صرفا خونخواهی نیست برای همین خودش بصورت فردی حکمی اجرا نمیکنه درست برعکس هاروی دنت یا همون 2 فیس
مجرمها رو دستگیر میکنه , ممکن مجازات یه کجرم مرگ باشه ولی خودش نمیکشدش , اگه قانون تصمیم بر کشتنش بگیره بام قانون اونکارو میکنه نه خود بتمن!

Max Payne: 91
Batman: 82

R.I.P Batman...

=====================

خب دوستان بالاخره این مسابقه با تمام پستی و بلندی هایی که داشت تموم شد و حدود 6 ماه به طول انجامید. Max Payne برنده بلامنازع این مسابقه شد و به همه طرفداراش تبریک میگم. یه مدال ازش توی پست اول قرار میگیره و وارد Hall of Fame میشه ولی در دور بعدی مسابقات دیگه اونو در میان کاراکترا نمیبینیم.

جا داره از همه دوستان و عزیزانی که برای هر چه پر بار تر شدن این مسابقه شرکت کردن و تاپیک رو به جلو بردن تشکر کنم. یه کف مرتب به افتخار خودتون:d

تشکر میکنم از احسان عزیز که اولین نفری بود که با این ایده موافقت کرد و تدارکات لازم رو دید، هر چند که خودش فقط در گروه اول شرکت داشت و سرنوشت اون رو به جای دیگه ای برد:(

تشکر ویژه از علی (خائن)، مرتضی، آریا و مجتبی و صد البته امیر، که همواره همراه من بودن و بدون اونا این مسابقه امکان پذیر نبود (حالا آریا و مجتبی و علی نه چون به مکس رای دادن/:):d). وقتشون رو به این مسابقه اختصاص دادن و بیوگرافی ها رو نوشتن.

تشکر به خصوص از کوروش عزیز که نظر سنجی ها رو سریعا عوض میکردن و همکاری لازم رو داشتن.

اگر مسابقه ای در رابطه با شخصیت های منفی باشه، به این زودی ها برگذار نخواهد شد. چون بچه ها فعلا از این مسابقه خسته هستن. سعی میکنم دفعه بعد اعضای جدیدی رو برای تدارکات مسابقه بگیرم چون علی و اینا پشت دستشون رو داغ کردن که دیگه نزدیک نشن:d ولی اگر هم بودن که قدمشون به روی چشم.

فعلا تاپیک رو برای یه مدت قفل میکنم چون فعلا نظر سنجی نخواهیم داشت. موفق باشید.

آخرین ویرایش:
تبریک به همه‌ی طرفداران Max Payne

The past is a gaping hole. You try to run from it, but the more you run, the deeper, more terrible it grows behind you, its edges yawning at your heels. Your only chance is to turn around and face it. But it's like looking down into the grave of your love, or kissing the mouth of a gun, a bullet trembling in its dark nest, ready to blow your head off

[video=aparat;xVBkb]http://www.aparat.com/v/xVBkb[/video]​

آخه مرد حسابی تو امتحانا :| دهنتو سرویس علی :| :دی
مگه هنوز امتحان داری؟:| از ما تموم شدن که:|
حالا نگران نباش فعلا بازش کردم تا همه جمع بشیم و بعدش 40 سال هم تصمیم بگیریم چی بذاریم و تا اون موقع میتونی با نوه هات توی نظر سنجی شرکت کنی:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or