X-Men Origins: Wolverine - XBOX 360

سلام به همه
دوستان متاسفانه من یک جا گیر کردم.
یک قسمتی هست که 2 تا ادم را میکشم ولی یک نفر اون بالاست و داره تیر شلیک میکنه هرچی میپرم بهش نمیرسم یک دختری هم درون زندانی قفل شده که نمیشه بازش کرد
چطوری از این مرحله خلاص شم.
یک توضیح دیگه هم بدم من همونجایی هستم که ولورین را درون دستگاه گذاشتن

سلام به همه
دوستان متاسفانه من یک جا گیر کردم.
یک قسمتی هست که 2 تا ادم را میکشم ولی یک نفر اون بالاست و داره تیر شلیک میکنه هرچی میپرم بهش نمیرسم یک دختری هم درون زندانی قفل شده که نمیشه بازش کرد
چطوری از این مرحله خلاص شم.
یک توضیح دیگه هم بدم من همونجایی هستم که ولورین را درون دستگاه گذاشتن

تا گلوله RPG داشت میامد نزدیکت LT رو بزن همون دفاع کردن گلوله رو برمیگردونه سمت خودش !

وقتی داشت نزدیک میشد LT بزنا قبل از اینکه شلیک کنه LT رو نگه ندار !

دوستان من امروز بازی را انجام دادم البته نسخه دمو بود. بازی گیم پلی روان و خوبی داشت. گرافیک شخصیت + راه های کشتن دشمن بسیار چشم نواز بودند. در کل بازی خوبی هستش و من بعد از ریختن 1.6 اولین کاری که می کنم ، خریدن این بازی هستش.

من زیاد نشستم بازی کنم یعنی یه جا گیر کردم دیگه حصلم نیومد بازی کنم ! همون اولای بازی اونجا که هلیکوپتر سقوط میکنه یه خورده که میریم جلو به محوطه نسبتا بزرگ میرسیم که البته یه بلندی هست که میتونیم بپریم پایین و بالاش هم مشعل روشنه ، پایین یه در هم سهت ولی باز نمیشه ؛ اونجا باید چه کار کرد راه از کدوم طرفه ؟؟؟ :confused:
راستی بازی رو رو آسون تموم کنیم چند تا گیم اسکور میده ؟؟ :confused:

من زیاد نشستم بازی کنم یعنی یه جا گیر کردم دیگه حصلم نیومد بازی کنم ! همون اولای بازی اونجا که هلیکوپتر سقوط میکنه یه خورده که میریم جلو به محوطه نسبتا بزرگ میرسیم که البته یه بلندی هست که میتونیم بپریم پایین و بالاش هم مشعل روشنه ، پایین یه در هم سهت ولی باز نمیشه ؛ اونجا باید چه کار کرد راه از کدوم طرفه ؟؟؟ :confused:
راستی بازی رو رو آسون تموم کنیم چند تا گیم اسکور میده ؟؟ :confused:
همین چند روز پیشها تمومش کردم ولی اصلا جائی نداره که بخوای گیر کنی.

همین چند روز پیشها تمومش کردم ولی اصلا جائی نداره که بخوای گیر کنی.

من چون فوق غیر حرفه ایم !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: همه جا گیر میکنم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

من خیلی دوست داشتم این بازی رو انجام بدم ولی متاسفانه عجل محلت نداد..:(

فیلمش که عالی بود .

عجب !!! الان روحت داره پست میده !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

تا گلوله RPG داشت میامد نزدیکت LT رو بزن همون دفاع کردن گلوله رو برمیگردونه سمت خودش !

وقتی داشت نزدیک میشد LT بزنا قبل از اینکه شلیک کنه LT رو نگه ندار !

اقا بعد از اینجا که میریم پیش دختره باید یه دمو نشون بده ؟؟؟ ماله من فقط تصویر سیاه میشه! بعد از اونجایی میاد که سرباز سپر دستشه!! ماله شما هم همینجوریه؟؟؟

اقا بعد از اینجا که میریم پیش دختره باید یه دمو نشون بده ؟؟؟ ماله من فقط تصویر سیاه میشه! بعد از اونجایی میاد که سرباز سپر دستشه!! ماله شما هم همینجوریه؟؟؟

نه والا من خیلی وقته تمومش کردم اینجوری نشده بود ...

بله اونجا دمو داره.
اونجا در ابتدا Wolverine با دختر صحبت میکنه و بعد دختر از حصار بیرون میاد و با هم قصد خروج از اون مکان رو دارن که همون سربازهای سپر دار میان و Wolverine به دختر میگه که خودشو به محل امنی تله پورت کنه.دختر این کار رو انجام میده و Wolverine خودشو آماده ی مبارزه میکنه.

من دقایقی پیش بازی رو تموم کردم!( عجب کار سختی!!)... شاید تو کل بازی سه چهار بار باختم، دو بارش هم اون تیکه ای بود که باید اون روبات بزرگ رو تو هوا نابود می کردیم، هر دفعه، بار سوم همه جا سیاه میشد و خوب نمی دونستم چی کار باید بکنم، یکی دو بار که رفتم درست شد. دوستان هم اگه یکی دو بار امتحان کنن، معمولا این جور مشکلات حل میشه. اواخر بازی آدم واقعا حس قدرت می کنه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or