navid of war
کاربر سایت
نه متاسفانه ولی به دلیل استقبالی که از بازی شد حتما در نسخه های بعدی اینکار رو انجام میدن .سلام
این بازی 1 playere یا 2 player !? میشه 2نفر همزمان بازی کرد ؟

نه متاسفانه ولی به دلیل استقبالی که از بازی شد حتما در نسخه های بعدی اینکار رو انجام میدن .سلام
این بازی 1 playere یا 2 player !? میشه 2نفر همزمان بازی کرد ؟

سلام به همه
دوستان متاسفانه من یک جا گیر کردم.
یک قسمتی هست که 2 تا ادم را میکشم ولی یک نفر اون بالاست و داره تیر شلیک میکنه هرچی میپرم بهش نمیرسم یک دختری هم درون زندانی قفل شده که نمیشه بازش کرد
چطوری از این مرحله خلاص شم.
یک توضیح دیگه هم بدم من همونجایی هستم که ولورین را درون دستگاه گذاشتن
همین چند روز پیشها تمومش کردم ولی اصلا جائی نداره که بخوای گیر کنی.من زیاد نشستم بازی کنم یعنی یه جا گیر کردم دیگه حصلم نیومد بازی کنم ! همون اولای بازی اونجا که هلیکوپتر سقوط میکنه یه خورده که میریم جلو به محوطه نسبتا بزرگ میرسیم که البته یه بلندی هست که میتونیم بپریم پایین و بالاش هم مشعل روشنه ، پایین یه در هم سهت ولی باز نمیشه ؛ اونجا باید چه کار کرد راه از کدوم طرفه ؟؟؟ :confused:
راستی بازی رو رو آسون تموم کنیم چند تا گیم اسکور میده ؟؟ :confused:
همین چند روز پیشها تمومش کردم ولی اصلا جائی نداره که بخوای گیر کنی.
من خیلی دوست داشتم این بازی رو انجام بدم ولی متاسفانه عجل محلت نداد..
فیلمش که عالی بود .
تا گلوله RPG داشت میامد نزدیکت LT رو بزن همون دفاع کردن گلوله رو برمیگردونه سمت خودش !
وقتی داشت نزدیک میشد LT بزنا قبل از اینکه شلیک کنه LT رو نگه ندار !
اقا بعد از اینجا که میریم پیش دختره باید یه دمو نشون بده ؟؟؟ ماله من فقط تصویر سیاه میشه! بعد از اونجایی میاد که سرباز سپر دستشه!! ماله شما هم همینجوریه؟؟؟
اقا بعد از اینجا که میریم پیش دختره باید یه دمو نشون بده ؟؟؟ ماله من فقط تصویر سیاه میشه! بعد از اونجایی میاد که سرباز سپر دستشه!! ماله شما هم همینجوریه؟؟؟