X-Men Origins: Wolverine - XBOX 360

سلام دوستان من این بازی خریدم ولی وقتی میزارم توی دستگاه میگه mixed media disc به فروشنده هم گفتم میگه باید اپدیت کنی !بازی خراب نیست ! ولی من hawx رو اجرا کردم نمیدونم چرا این نمیاد ! درایوم هم سامسونگه !

شاید HAWX رو دستکاری کردن -و فایل رو برداشتن
ولی برای این بازی کاری نکردن!!!

مجتبی تا 14 می صبر کن(4 روز دیگه)برو دستگاه iXtreme جدید بریز -1.6 در این روز عرضه میشه!!!

دیسک باید سالم باشه -چون اگه نریخته باشی همین ارور رو میده!!!

نه -حد اقلش 1.51 و حد اکثر 1.6

مگر اینکه دیسک رو دستکاری کنن تا بتونه اجرا بشه(در اونصورت هنگام اتصال به لایو و وجود دیسک این بازی توی دست گاه)=بن شدن!

بازی خوبیه اما عالی نیستش ولی خب از اون شروور هایی که Activision از کمیک و فیلم میسازه خیلی بهتره!

بعدش یه سوال!چرا خون توی این بازی بنفشه؟!

بازی خوبیه اما عالی نیستش ولی خب از اون شروور هایی که Activision از کمیک و فیلم میسازه خیلی بهتره!

متاسفانه علی رقم گیم پلی خوب این بازی، گرافیک از باگ بیداد میکنه و بعضی جاها به شدت موجب دردسر میشه :biggrin1:

سلام ...
خوب من واقعا دلم نیومد این بازی را به بچه های سایت پیشنهاد ندم واقعا بازی جذاب و دلچسبی بود درسته در حداعلا و کامل نبود ولی این چند وقت یک همچین بازی به بازار نیومده بود که لذت بازی کردن داشته باشه.

خون در بازی قرمز هست و من هیچ جایی ندیدم بنفش بشه.

دقیقا برا منم همین طوری بود یکی از اولین بازیای این سبکی بود که خیلی ازش خوشم اومد.
واقغا جالبه به همه پیشنهاد میشه بازیش کنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or