WWE'13 | PS3

اندرتیکر دیگه بازی نمیکنه. این آخری ها هم داخل رسلمنیا 28 کچل کرده بود دیگه هیچی ازش نمونده بود. :d
فقط Triple H و John Cena

کلا از سوپر هیروهایی نماییشی نفرت دارم

Brothers Of Destruction رو کی جلوشون می تونست وایسته

BAM BAM Bigelo عشق منه

الان دیگه همش ! نمایشه !

BAM BAM Bigelo عشق منه

الان دیگه همش ! نمایشه !
ببخشید کشتی حرفه ای یا کشتی کج همیشه نمایش بوده .
منم خدا بیامرز بم بم رو دوست داشتم وقتی رو سگا کشتی کج بازی میکردیم همیشه اونو بر میشداشتم .

BAM BAM Bigelo عشق منه

الان دیگه همش ! نمایشه !

با نمایشی شدن کشتی کج کاملا موافقم. نمایشی بودنش در شو هاشون کاملا حس میشه .

متاسفانه روز به روز هم نمایشی تر میشه ... :|

یعنی قبلا نمایش تر از الان بوده :| ؟
من نمیفهمم چی میگید . ولی کشتی کج یه نوع ورزش رزمی حساب نمیشه . افراد داخل رینگ هیچوقت همدیگرو نمیزنن و فقط با تکنیکای بدل کاری یه برنامرو اجرا میکنن و همیشه قبل از مسابقه شرکت کننده ها میدونن که باید چه نقشی رو بازی کنن و در آخر هم این که کی قراره برنده بشه از قبل معلومه

یعنی قبلا نمایش تر از الان بوده :| ؟
نه الان بیشتر شده

---------- نوشته در 12:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

کلا جان سینا توی بازی باشه من بازی رو نمیخرم هر چند با نسخه های قبلش زندگی کردم:d
فقط وفقط اندرتیکر
داور مرد یکی بره جمش کنه:d
مگه میشه جان سینا نباشه؟:دی به هر حال تعداد طرفداراش اونقدر هست که کاری به Hater هاش ندارن:دی

من نمیفهمم چی میگید . ولی کشتی کج یه نوع ورزش رزمی حساب نمیشه . افراد داخل رینگ هیچوقت همدیگرو نمیزنن و فقط با تکنیکای بدل کاری یه برنامرو اجرا میکنن و همیشه قبل از مسابقه شرکت کننده ها میدونن که باید چه نقشی رو بازی کنن و در آخر هم این که کی قراره برنده بشه از قبل معلومه

مثل فیلم که فیلمنامه نویس داره اینها هم یه داستان نویس دارن که استوری لاینها رو مینویسه حتی صحبت های داخل رینگ استارها..........برنده مسابقات از قبل معلومه
(به جز یه مورد تو سال 97 بازی شان مایکل و برت هارت که سر و صدای زیادی به پا کرد)...........ضربات کنترل شده به همدیگه میزنن........حتی گاهی اوقات برای فینیشرها به همکاری حریف احتیاج دارن مثلا فینیشر تریپل اچ که اگه حریفش بدنش رو با حرکت تریپل اچ هماهنگ نکنه فینیشر به خوبی اجرا نمیشه.......

سلام به همه دوستان
ببخشید من در مورد این بازی سوال ندارم کلا در مورد تمام بازی های THQ میخواستم ببینم تا حالا کسی بازی های این شرکتو آن لاین بازی کرده ؟ میخواستم ببینم سرور هاش چجوریه ؟ خوبه یا نه .

سلام به همه دوستان
ببخشید من در مورد این بازی سوال ندارم کلا در مورد تمام بازی های THQ میخواستم ببینم تا حالا کسی بازی های این شرکتو آن لاین بازی کرده ؟ میخواستم ببینم سرور هاش چجوریه ؟ خوبه یا نه .

داداش من بازی کردم برای wwe12 را به نظر من زیاد خوب نیست باید سرعت اینترنتت بالا باشه تازه بعضی وقت ها اصلا نمیشه تو بازی ها رفت خیلی سخته

سلام به همه دوستان

والا مشکل که نداره اما خب تو ایران نمیشه خوب آنلاینش رو بازی کرد و کلا اذیت میشی

[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD]

بازی که گرافیک خیلی خوبی داره ...
موقعی که ps3 بگیرم میزنمش تو رگ چون به کشتی کج خیلی علاقه دارم ...
ولی حالا که بحث افتاد روی کشتی کج منم یه چیزی بگم ...
خدایی کمپانی دیگه خیلی آشغال شده .. استوری ها خیلی بد و تصنعی و رو اعصاب شدن ... من الان گاها مسابقات رو نگاه می کنم و فقط و فقط به خاطر ری میستریو هستش ...
یادش بخیر اون دورانی که اوج گلدبرگ و شاون مایکلز و براک لزنر و آندرتیکر و کین و ... بود ...
الان کشتی گیریای تصنعی مثل سی ام پانک اومدن رو ...
تو جدیدا کشتی گیر خوب هم هستا ... مثلا شیموس عالیه ولی الکی ها زیاد شدن ...
یکی از آشغال ترین مسابقاتی که تو عمرم دیدم مسابقه جان سینا مقابل براک لزنر بود ... اصن از براک بعید بود به خاطر دوزار پول قبول کنه ببازه! اصلن در شانش نبود ... خیلی بزرگتر از این حرفاس که به یه سوپراستار پوشالی مثل سینا ببازه!
پ.ن : کلا بحث منحرف شد ... شرمنده ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or