wwe smackdown vs raw 2011

کسی تونسته این بازی رو 1000 بکنه ؟

اصلا کسی تونسته این اچیومنت رو بگیره ؟
48686020147767005299.jpg

دوستان من این بازی و بیشتر با بچه های 4 نفره واسه سرگرمی بازی مینکم
البته با DLC همه بازیکن ها رو م ازاد میکنم.
حالا میخوام شروع کنم یواش یواش خودم ازاد کنم. از کجا باید شروع کنم ؟؟
و از همه مهم تر چطوری میشه لباس ها رو عوض کرد. دقیق بگید که چیکارا باید بکنم. چه رمزی بزنم و یا کجا برم که عوض بشه
:">

help

دوستان کمک>:d<من تو road to wrestelmania هستا که john cena هستی بعد با mvp ضد randy orton & ted dibiase & cody rhodes دعوا می کنی. چجوری باید تو ring از اونا ببرم؟:-/

تشکر اگر به سؤال من جواب بدید.

باتشکّر james bond

دوستان کمک>:d<من تو road to wrestelmania هستا که john cena هستی بعد با mvp ضد randy orton & ted dibiase & cody rhodes دعوا می کنی. چجوری باید تو ring از اونا ببرم؟:-/

تشکر اگر به سؤال من جواب بدید.

باتشکّر james bond

یه زحمت میکشی یه فینیشر با جان سینا یکی هم با ام وی پی میزنی رو رندی اورتون

کسی نیست بگه؟؟؟

جونم ممد
تو هنو اینو یاد نگرفتی
اگه بخوای هلش بدی میخوره به میز سر ته میشه
واسه مسابقه تیبل میتونی میزی بزاری گوشه ها رینگ یکم که طرفو بزنی و هلش بدی گوشه ها میتونی یه فن بزنیو میز میشکنه و تموم میشه
ولی اگه وسط رینگ بزاری میزو یا باید بزنیش تا خودش بره رو میز یا بگیریش ببریش طرف میز که طرف هلش بده اونجا بعد یه rs جهت دار بزنیشه میندازشه رو میز فینیشر داشته باشی میزنه

من نمیدونم سال به سال به غیر از یه سری از سوپراستار ها و جای دکمه ها چی تو این بازی پیشرفت میکنه با عوض میشه؟!!!
هر سال بدتر از پارسال!!!قرار نیست یه تحول بزرگ توش انجام بشه؟

آخرش تونستم اچیومنت Man Of 1004 Holds رو بگیرم :دی

باید 1004 تا Finisher و signature رو توی یه مسابقه بزنی دقیقا 2ساعت و نیم طول کشید تا گرفتمش

احسنت برو

کسی میتونه کمک کنه بگه ببینم چطوری میشه لباس مثلا جان سینا رو عوض کنم ؟؟ منضورم مچ بند و اینا هست;;)

تو رود اف رسولمنیا جان سینا برو کارهایی میگه انجام بده ازاد میشه لباسش مچ بند نارنجیم میشه فک کنم

من نمیدونم سال به سال به غیر از یه سری از سوپراستار ها و جای دکمه ها چی تو این بازی پیشرفت میکنه با عوض میشه؟!!!
هر سال بدتر از پارسال!!!قرار نیست یه تحول بزرگ توش انجام بشه؟

همینجوری خیلی عالیه اونطوری شما بگی باید بازیرو زیرو رو کنن

اگر میشه بگید بهترین راه برای سریع تر باز کردن آدم های بازیه چیه ممنون میشم.

با تشکّر james bond:-*

باید نسخه دانلودیشو بگیری به روش جی تگ بریزی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or