WWE Smackdown Vs. Raw 2011 | PS3

مهم ترین ضعف WWE اینه که از قبل نوشته شده! ولی UFC اینجوری نیست! هر کی قوی تر باشه میبره.

خودش هم واسه این ضایع هست که نمایشی هست و واقعاً با هم مبارزه نمیکنند خب اینجوری دیگه چه لذتی داره ؟ وقتی همه چیز از قبل تعیین شده ؟ من خودم مسابقاتشو میدیدم ولی از وقتی فهمیدم همه چیز تعیین شدست دیگه بدم اومد بعضی ها میگن مگه یه فیلم که میبینی از قبل تعیین نشده ؟خب این هم اینجوریه و فقط باید لذت از نمایش بازیکن ها ببری ولی به نظر من این با فیلم خیلی فرق میکنه آدم میخواد یه مبارزه واقعی ببینه و ببینه کی قویتر و بهتره نه اینکه مثلاً طرف وایسه کتک بخوره ببازه ... این جوری دیگه چه جوری میشه اصلاً طرفداری یک شخصیت رو کرد ؟ فقط کسانی که میتونن با این نمایشی بودن کنار بیان میتونند از این لذت ببرند
دقیقا ...

آخرین ویرایش:
خودش هم واسه این ضایع هست که نمایشی هست و واقعاً با هم مبارزه نمیکنند خب اینجوری دیگه چه لذتی داره ؟ وقتی همه چیز از قبل تعیین شده ؟ من خودم مسابقاتشو میدیدم ولی از وقتی فهمیدم همه چیز تعیین شدست دیگه بدم اومد بعضی ها میگن مگه یه فیلم که میبینی از قبل تعیین نشده ؟خب این هم اینجوریه و فقط باید لذت از نمایش بازیکن ها ببری ولی به نظر من این با فیلم خیلی فرق میکنه آدم میخواد یه مبارزه واقعی ببینه و ببینه کی قویتر و بهتره نه اینکه مثلاً طرف وایسه کتک بخوره ببازه ... این جوری دیگه چه جوری میشه اصلاً طرفداری یک شخصیت رو کرد ؟ فقط کسانی که میتونن با این نمایشی بودن کنار بیان میتونند از این لذت ببرند

مهم ترین ضعف WWE اینه که از قبل نوشته شده! ولی UFC اینجوری نیست! هر کی قوی تر باشه میبره.
خوب به این دلیل اینجوریه که WWE دیگه یک سرگرمی هست نه کشتی کج به معنای قدیمش! و اینو خود وینس مکمن هم گفته !
که من خودمم از این روندی که این چند ساله WWE داره خوشم نمیاد ولی در کل مردم برای سوپر استارهای محبوبشون که WWE رو دوست دارن!
باز هم میگم UFC اصلا بحثش جداست!
این روند که همیشه بوده ! ولی در WWF بسیار کمتر و WWE خیلی زیاد شده که بی نمکشم کردن

آخرین ویرایش:
الان هم که HHH و سینا و اورتون مصدوم شدن، باتیستا هم رفته. دیگه انگیزه ای برای دیدن WWE نمونده ...

براي من كه خيلي وقته انگيزه اي نمونده
بزرگاني چون :
stonecold
the rock
brock lesner
kurt angel
hulk hogan
kevin nash
scot hall
bret hart
goldberg
booker t
scott stiner
shawn michaels
dudly boys
ric flair
owen hart
eddie guerero
mankind
rvd
christ benoit
...
يا از كشتي كج خداحافظي كردن يا مرحوم شدن يا به tna رفتن...
به نظر من wwe به غير از undertaker , hhh چيزي براي عرضه كردن نداره و در مقايسه با گذشته كاملا نابود شده

بزرگاني چون :
stonecold
the rock
brock lesner
kurt angel
hulk hogan
kevin nash
scot hall
bret hart
goldberg
booker t
scott stiner
shawn michaels
dudly boys
ric flair
owen hart
eddie guerero
mankind
rvd
christ benoit
...
به نظر من wwe به غير از undertaker , hhh چيزي براي عرضه كردن نداره و در مقايسه با گذشته كاملا نابود شده
موافقم ...
یه wwe هست و یه HHH!
بسه دیگه درباره بازی صحبت کنیم!

مسابقاتی که برای قهرمانی ها هست برندش معلوم نیست!

الان از 3 کشتی کج کار برتر تاریخ از نظر قهرمانی سنگین وزن جهانی فقط HHH مونده!

بزرگاني چون :
stonecold
the rock
brock lesner
kurt angel
hulk hogan
kevin nash
scot hall
bret hart
goldberg
booker t
scott stiner
shawn michaels
dudly boys
ric flair
owen hart
eddie guerero
mankind
rvd
christ benoit
...

اینائی که گفتی هیچ کدوم انگشت کوچیکه undertaker هم نیستن;)

اینائی که گفتی هیچ کدوم انگشت کوچیکه undertaker هم نیستن;)

الان رو چه حسابی این حرفو زدی؟؟؟
میدونی آندر تیکر از لحاظ قهرمانی ها جزو کشتی کج کارای متوسط حساب میاد با 8 تا قهرمانی سنگین وزن؟؟؟؟
همین ric flair پر افتخار ترین کشتی کج کار تاریخه!

مسابقاتی که برای قهرمانی ها هست برندش معلوم نیست!

الان از 3 کشتی کج کار برتر تاریخ از نظر قهرمانی سنگین وزن جهانی فقط HHH مونده!

چرا عزیز تمام قهرمانی ها هم از قبل تعیین شدس !
فکر میکنم triple h هم رکورد دار Championship هست نه سنگین وزن !
میدونی آندر تیکر از لحاظ قهرمانی ها جزو کشتی کج کارای متوسط حساب میاد با 8 تا قهرمانی سنگین وزن؟؟؟؟
الان شما این حرفهارو با آندرتیکر 18-0 هستید؟! :eek:

این بحثو ادامشو توی مباحث گوناگون برید بهتره...:دی
بحث سر بازیه که دیگه چیزی نداره و هی داره درجا میزنه نه تعداد قهرمانی های چند نفر
در مسابقاتی که از اول قهرمانش مشخص شده و فقط جنبه ی سرگرمی داره.

به نظرم UFC خیلی بهتره هم حرفه ایه هم سرگرم کننده...

این بحثو ادامشو توی مباحث گوناگون برید بهتره...:دی
بحث سر بازیه که دیگه چیزی نداره و هی داره درجا میزنه نه تعداد قهرمانی های چند نفر
در مسابقاتی که از اول قهرمانش مشخص شده و فقط جنبه ی سرگرمی داره.

به نظرم UFC خیلی بهتره هم حرفه ایه هم سرگرم کننده...
منم با این دوستمون موافقم :biggrin1:
UFC این شمارشم خیلی بهتر از شماره قبل شده به همه توصیه میشه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
همین ric flair پر افتخار ترین کشتی کج کار تاریخه!

بحث من قهرمانی نیست ;)
تو اگه کشتی کج کاری به ابهت under میشناسی بگو:biggrin1:
الان شما این حرفهارو با آندرتیکر 18-0 هستید؟! :eek:
گل گفتی:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or